VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RENOVERINGSREGN?

Det är regn hos oss idag igen (även om det ser ut att lätta nu vilket är tacksamt när vi ska flytta över två tv-apparater strax), men två rätt soliga dagar har vi haft. Får en att känna lite hopp om att värmen kanske kommer till slut ändå ;). Och för oss gör det ju inte speciellt mycket att vädret är som det är, efters0m vi är rätt fast inomhus ändå för tillfället. Men allt blir roligare när solen skiner.

Vi har vinkat av Elion, ätit frukost och ska strax bege oss över till lägenheten för att tömma den på det absolut sista. Så skönt det ska bli att lämna över nycklarna ikväll och avsluta det kapitlet! Ett projekt mindre och plats för mer krut till renoveringen. Nu går vi all in för att försöka få allt målat tills helgen. Hade varit ljuvligt med en soffa att mysa ner sig i då. Ett avsnitt Sons of anarchy eller två, och framför allt det där väldigt saknade soffmyset med familjen.

IMG_9304.JPG

De där speglarna på garderobsdörrarna i vårt sovrum ska bort inom kort. Speglar är väl bra, men inte såna här delade. Istället tänker jag kanske en fin tapet på dörrarna? Sen framöver ska vi riva ut hela garderoben, bygga en ny med skjutdörrar och bygga in en likadan på andra sidan.


Kommentarer


  1. Astrid 23 juni, 2015 on 09:19 Svara

    Åh vilka knoppar på dörrarna! Lyllos dig som har så fina… 🙂

    • Evelina 23 juni, 2015 on 10:00 Svara

      Jag vet!! Om du är riktigt snäll kan du få dom 😉

      • Astrid 23 juni, 2015 on 18:27 Svara

        Du anat inte hur snäll jag är! Haha!

        • Evelina 23 juni, 2015 on 21:18 Svara

          Hihi kom och hämta dom då vetja! 😉

  2. Sandra 23 juni, 2015 on 14:20 Svara

    Luktar det mycket av målarfärgen? Jag är sugen på att måla om i våran gillestuga som är träpanel väggar och tak (känns som en bastu) men jag är rädd att det ska lukta målarfärg hemma när vi har en bebis.. Finns det speciell färg? Vilken använder ni?
    Jättefint blir det iaf att måla panelen vit, det skulle bli ett helt nytt rum!

    • Evelina 23 juni, 2015 on 21:19 Svara

      Vi ska testa Flüggers färg imorgon så vet inget om den lukten ännu… Men JA, det blir sån skillnad!!
      Kram

  3. Inredningshjälpen 23 juni, 2015 on 19:21 Svara

    Sons of Anarchy har jag försökt komma på tjusningen med eftersom så många har rekommenderat serien och jag är en serienörd, men icke, jag fastnar inte 🙂
    Kanske ska ge det ett försök till.

    Tack för en trevlig blogg!

    Inredningshjälpen/Anette

    • Evelina 23 juni, 2015 on 21:18 Svara

      Jag gillade inte heller den från början men gav det en chans och blev fast. Fast jag längtar vääldigt mycket efter säsong tre på orange is the new black så kanske inte njuter helt och fullt nu ändå haha!
      TACK för dina snälla ord! Kram

      • Annika K 24 juni, 2015 on 12:18 Svara

        Du vet väl om att de släppt säsong 3 av Orange? 😛

  4. Sandra 23 juni, 2015 on 21:00 Svara

    Sandra
    Köp färg från rusta, den luktar mycket mindre än annan färg. Jag har astma och den färgen går bra. Dyrare färg (och färg som sägs vara bra för allergiker luktar mer). Vädra, vädra och vädra är mitt råd. Förstår att du är orolig för bebisen om det luktar. Men som sagt rustas färg är den jag rekommenderar.

    • Evelina 23 juni, 2015 on 21:16 Svara

      Jag tycker inte färgen luktar så mycket, vi har haft en billigare färg nu men till väggarna blir det en dyrare.
      Däremot har jag hört att det kan vara farligare om de inte luktar, att man liksom tar bort lukten men att det man andas in kan vara farligare. Men jag vet inte? Har såklart tänkt massor på det med en bebis och en femåring i huset men vädra vädra och vädra känns som det enda man kan göra. Och försöka hålla dom hemifrån så gott det går.

  5. Jenna 23 juni, 2015 on 21:29 Svara

    Säsong 3 av orange is the new black finns ju på netflix sen 12e Juni

    • Evelina 23 juni, 2015 on 22:02 Svara

      Jag veet men M tycker vi ska kolla färdigt på den serien vi kollar på först haha…

  6. Sandra 24 juni, 2015 on 10:15 Svara

    Så länge ni vädrar ordentligt så är det säkert lugnt. Jag hade valt bort att låta bebisen vistas i byggdamm och nymålat (alltså inte haft henne i det rummet där ni jobbar just nu). Tur ni har Carro (med flera) eftersom inte Idun är uppe i det då.

    Det där med lukter kan jag bara tala om som astmatiker, och för mig blir det värre ju mer det luktar. Svärmor målade om med nån dyr ”bra” färg och det tog evigheter innan jag kunde vara där utan att få problem. Men när vi målade med rustas färg här på övervåningen var det inga problem.
    Men för er utan astma är det såklart bättre och inte lika viktigt vad ni väljer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna