VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FLYTTDAG

Vad snabbt dagarna går! Hinner inte alls med så mycket som jag önskar… Å andra sidan är jag inte riktigt van vid att ha så här mycket på att-göra-listan heller, men det känns fortfarande mest bara kul. Tror att M har mer ont av att leva i det här renoveringskaoset ;).

Idag har vi fått mest gjort i lägenheten, som nu är nästan helt tom, men jag hann även röja upp lite i trädgården. Trädgården som också är lite av ett evighetsprojekt som kommer bli så fin så framöver. Vi har planer för både hus och trädgård för massa år framåt!

Dagens rosor går till F och Ms pappa som hjälpte oss med att tömma lägenheten. Guld värt!! Även Karin som hjälpte mig bära ner massa till bilen när jag var i lägenheten och packade på eftermiddagen. Det hade verkligen inte gått så här bra utan alla fina människor som hjälper oss med att bära, vara med Idun osv  ♥


                         

Idag hade heller inte varit möjlig utan vår bärsele från Babyshop. Tack vare den kunde jag dammsuga lägenheten när Idun inte längre ville ligga i sitt babygym. Men alltså vad smidig hon är, vår lilla bebis. Mest nöjd hela tiden, bara man pratar med henne då och då, och har ögonkontakt med henne även om man pysslar med annat. Då kan hon ligga länge i babygymmet eller i vagnen. Det underlättar ju massor just nu!

Jag har precis klippt M som nu tar ett välförtjänt bad. Själv ska jag krypa ner i sängen och vänta på att han joinar. Imorgon blir det det absolut sista lägenhetsfixet och målarfärgsshopping!

Nattakram!


Kommentarer


  1. anna 23 juni, 2015 on 22:17 Svara

    Bytte ni bärsele var inte ergo baby bra?

  2. anna 25 juni, 2015 on 19:43 Svara

    Undrar eftersom jag letar bra bärsele själv nu:)

    • Evelina 25 juni, 2015 on 19:53 Svara

      Åh sorry att jag missat svara!
      Vi gillar babybjörnen mer! One och ergobabyn är väldigt lika, men one är smidigare att ta på. M kunde inte ens ta på eller av den, han var för stel hehe… Och jag med smal midja och breda höfter hade problem när jag satt i Idun och reste mig upp, då åkte höftbältet uppåt. Spelade ingen roll hur hårt jag än spände. Med babybjörn sätter man på selen stående och sätter sen i babyn när man står upp, passar mig mycket bättre.

  3. anna 26 juni, 2015 on 10:46 Svara

    Tack för svaret jag slog till på en one igår kväll de hade världens super rea på lekmer.
    Blev ca 888kr totalt med frakt och allt för en helt ny. Kanonbra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna