VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEX VECKOR TILLSAMMANS

En bloggledig söndag blev det, var så trött! Jobbade på i halvfart i huset och lägenheten, målade omgång två av taket i hall/matdel så nu är det färdigt. M har dragit om el i halva huset och fått upp väggen mellan kök och vardagsrum. Idag blir fokus på att städa undan verktygen han har använt, få bort lister i vardagsrum samt spackla inför kommande målning. Sen är det dags att tömma lägenheten på det sista senare i eftermiddag/kväll. Förhoppningsvis räcker det, och sen städa av lite snabbt. Den nya ägaren tar gärna lägenheten imorgon kväll i utbyte mot att vi slipper flyttstädningen.

Imorgon är det förhoppningsvis även dags för att köpa färg till alla väggar som ska målas i matdel/hall/kök/vardagsrum. När vi väl börjar måla tror jag det kommer kännas som att vi närmar oss ljuset i tunneln. Igår kände vi båda saknad efter ett riktigt hem, med matbord och soffa. Tända ljus, mattor, tavlor… Håller tummarna för att vi når dit i helgen!

IMG_9293

En bild från morgonens mys med mina älskade barn. Får fortfarande lyckorus i hjärtat när jag ser dom och inser vilket TUR jag har haft, som har fått två så fina barn. Älskar dom så det gör ont!

Idag är det första officiella dagen på Ms sex veckors långa semester, ljuvligt!!

Bästa dagen till dig!


Kommentarer


  1. Erica 22 juni, 2015 on 12:25 Svara

    Härligt med semester tillsammans! Ja, man kan verkligen längta efter ordning och reda efter en flytt. Och att gå den där hemkänslan. Lycka till med allt!

  2. Emelie 22 juni, 2015 on 12:31 Svara

    Du har så himla fina barn :)! Förstår att ni är trötta nu, kämpa på! <3

  3. Escaping Reality-ett nytt liv 22 juni, 2015 on 13:22 Svara

    Så kul att följa er renovering, njut av semestern och hoppas ni får en sådär fin svensk sommar som man drömmer om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna