VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa söndagstisdagen

Denna lediga dag började med sovmorgon, M gick upp till Elion och jag slumrade en stund till. Vaknade till av att de höll på i köket vilket resulterade i Manges nybakade frukostbullar och en frukost i lugn och ro innan soffmys en lång stund. Så gick den förmiddagen, älskar lediga dagar tillsammans! Speciellt om de får starta sådär soft, det är något jag behöver och uppskattar i mitt höggravida tillstånd ;).

IMG_8898.JPG

Därefter bylsade vi på oss varma kläder, handlade till korvgrillningslunch och åkte ut till stugan där isen var vackrare än nånsin. Tyvärr blåste det hur mycket som helst men en varm brasa hjälpte liite i alla fall. Karin och Boris, vårt nyårssällskap, joinade oss mot slutet men sen började det skymma och mina tår protesterade så vi tog med oss den varma chokladen hem igen och drack den där.

Nu väntar middag och sen ska vi möta F på stationen. LillE längtar!


Kommentarer


  1. evelina 6 januari, 2015 on 17:33 Svara

    oj ute på svart is! det är ofta tecken på att isen är oberäknelig att vara på. man ska inte vara ute på svart is utan isdubbar mm

    • Evelina 6 januari, 2015 on 17:50 Svara

      Isen var perfekt! Jättetjock och sjön är typ 1 m djup ungefär ända bort till andra sidan 😉 Filtret gör nog att det ser mörkare ut också.

  2. Milla 6 januari, 2015 on 19:02 Svara

    Ser ur mysigt ut

  3. Elin 6 januari, 2015 on 20:13 Svara

    låter och ser ut som en superhärlig dag 🙂

  4. Linda 6 januari, 2015 on 22:05 Svara

    Köp en riktig hjälm åt Elion! Ingen cykelhjälm vid skridskoåkning…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna