VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

YATZY

IMG_8832.JPG

Efter pluggdag, promenad innan hämtning på förskolan, snabb städning innan god middag hos svärföräldrarna spelade vi precis lite yatzy här hemma… Vi vann varsin gång och det var nog första gången jag vann mot M, tack vare min yatzy på slutet. Blivande farmorn fick känna på när det första barnbarnet hickade och buffade runt lite i magen, det var lätt dagens bästa ögonblick.

Imorgon väntar en ledig dag tillsammans med lilla familjen! Skridskoåkning vid stugan står på schemat och sen ska Elion hem till sin pappa efter att ha varit här i över två veckor. Att det kommer kännas tomt!!!


Kommentarer


  1. Anne 6 januari, 2015 on 01:13 Svara

    Evelina! Jag har en liten fundering.. Hur ofta har du varit till barnmorskan nu under graviditeten (och hur såg det ut under graviditeten med Elion?). Jag har inte hört något från min MVC sedan vecka 11 och då sa min barnmorska att nästa träff blir i vecka 25.. Det är ju 3,5 månader utan en enda provtagning.. Desto mer jag tänker på det så känns det lite konstigt med tanke på att jag har kraftig övervikt, och detta är mitt första barn (ett tidigare missfall). Tacksam för svar! Kram!!

    • Evelina 6 januari, 2015 on 11:11 Svara

      Som Sandra skrev är det väldigt få besök i början, man kan ändå inte mäta mage och så på samma sätt då så det är mest bara att vänta. Sen kan man säkert få extra besök om man är orolig av någon anledning, så prata med din barnmorska om du känner att du vill träffa henne innan. Jag fick en extra tid efter RUL för att kolla mitt blodtryck eftersom det var högt med Elion. Kram och lycka till!

  2. Sandra 6 januari, 2015 on 09:55 Svara

    Det är så enligt vårdprogrammet. Ultraljud v18-19 och sedan bm besök i v 25. Blir tätare efter det besöket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna