VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glammig fredag!

IMG_6844.JPG

Finaste och SKÖNASTE bh:n finns hos GlamMom, utan byglar och passar lika bra som ogravid, gravid och om man ammar.

Du som handlar i deras webshop eller den fysiska butiken på Regeringsgatan 91 i Stockholm och uppger happilyeverafter i kassan får 20 % rabatt på ett helt köp.

Jag sitter på hemmaplan och ska jobba med fördjupningsarbetet ett tag innan jag hämtar Elion strax efter lunch. Tänkte gå bort och träna en liten snabbis också! Idag lämnade M Elion på väg mot jakten så jag fick lyxen att slippa gå ut i mörkret och kunde njuta av en riktigt lugn och skön morgon. I helgen väntar biobesök med Karro & Elin bland annat och det ska bli så mys att träffa dom och bara få vara ledig! Tack vare att vi har jobbat på himla bra med skolan den här veckan är det faktiskt rätt lugnt nu de senaste dagarna innan den sista redovisningen på torsdag. Arbetet ska in på tisdag. Ska bli skönt att förhoppningsvis klara kursen nu, få poäng och sen få bidraget från CSN! Lite otur att det är en 15 poängskurs nu i början när jag måste klara bara 3 poäng innan CSN beviljar mitt bidrag ;). Men tur i oturen är ju ändå att jag i alla fall har två jobb så vi sitter ju inte i sjön direkt, men ändå. Nu behövs det mycket sparpengar, till bebisinköp och bröllopskontot! Det som skulle sätta paus på bröllopsplanerna skulle dock kunna vara om det dyker upp ett hus, så ännu är inga flygbiljetter bokade men å andra sidan kanske det går att lösa på något sätt ändå :).


Kommentarer


 1. Magda 24 oktober, 2014 on 11:52 Svara

  Men vilken snygg bh! Jag tycker det finns så dåligt utbud av amningsbh i den stad jag bor i. Det ska jag tipsa mina gravida vänner om!

  Hoppas du njuter extra av en ledig helg nu! Så kul att spara pengar till så spännande saker! Jag gifte mig 1/3 i år och det var så kul med all planering! Ska bli roligt att följa er planering med bröllopet! 🙂

  Kram

 2. Magda 24 oktober, 2014 on 11:52 Svara

  Men vilken snygg bh! Jag tycker det finns så dåligt utbud av amningsbh i den stad jag bor i. Det ska jag tipsa mina gravida vänner om!

  Hoppas du njuter extra av en ledig helg nu! Så kul att spara pengar till så spännande saker! Jag gifte mig 1/3 i år och det var så kul med all planering! Ska bli roligt att följa er planering med bröllopet! 🙂

  Kram

 3. DeMarkey 24 oktober, 2014 on 12:18 Svara

  älskar färgen!!

 4. DeMarkey 24 oktober, 2014 on 12:18 Svara

  älskar färgen!!

 5. elin 24 oktober, 2014 on 15:20 Svara

  Åh! Älskar att ha mål med sparandet. Och de där två målen måste ju vara bland dem bästa man kan ha 😀

  KRAM

 6. elin 24 oktober, 2014 on 15:20 Svara

  Åh! Älskar att ha mål med sparandet. Och de där två målen måste ju vara bland dem bästa man kan ha 😀

  KRAM

 7. Lilla Malin 24 oktober, 2014 on 16:25 Svara

  Åh, måste verkligen köpa någon vettig bh att ha efter förlossningen och GlamMom har jag hört så bra om men det finns ju inte i min storlek :/

 8. Lilla Malin 24 oktober, 2014 on 16:25 Svara

  Åh, måste verkligen köpa någon vettig bh att ha efter förlossningen och GlamMom har jag hört så bra om men det finns ju inte i min storlek :/

 9. My 24 oktober, 2014 on 18:05 Svara

  Trevlig helg! 🙂 Fin bh.

 10. My 24 oktober, 2014 on 18:05 Svara

  Trevlig helg! 🙂 Fin bh.

 11. Denise 25 oktober, 2014 on 21:53 Svara

  Åh,jag har en amningsbh därifrån! En svart med rosa detaljer. SÅÅÅÅ snygg!! Men beställde fel strl,så jag har bara använt den en gång. 🙁 Kanske går att sälja vidare.

 12. Denise 25 oktober, 2014 on 21:53 Svara

  Åh,jag har en amningsbh därifrån! En svart med rosa detaljer. SÅÅÅÅ snygg!! Men beställde fel strl,så jag har bara använt den en gång. 🙁 Kanske går att sälja vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna