VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FREDAGSKÄNSLAN

Fredagkväll och jag har haft en sådär alldeles lagom dag! Fördjupningsarbetet fastnade lite i upplägget men det löste sig efter kontakt med handledaren. Gott! Sen hämtade jag Elion vid 14 och vi handlade på hemvägen och hade sen fredagsmys hela eftermiddagen. Lekte och lagade sen middag framåt 17. Tacos!! Han lekte med Manges gamla leksaksbilar som blivit utrensade i svärföräldrarnas hus, de var visst hur roliga som helst även 30 år senare ;). Vi hade soft playlist på spotify och njöt av fredagsstämningen och framåt 18 trillade jägaren innanför dörren för att äta middag med oss. Imorgon ska han inte jaga så jag längtar redan efter lördagsmorgon tillsammans allihop. Älskar helg!! Och självklart är lediga sådana det allra bästa.

Vad roligt att ni gillade tävlingen! Känner att det varit dåligt med det på sistone så redan nästa vecka dyker det upp fler tävlingar… Håll utkik helt enkelt! Det är fars dag-pris i en tävling bland annat, rätt bra va!? 🙂

Untitled-2(1)_bigLönehelg och kanske shoppingdags? Missa inte att titta in i GlamMom:s webshop eller deras fysiska butik på Regeringsgatan 91 i Stockholm, där får ni 20 % på hela köpet om ni uppger koden happilyeverafter. Leoklänningen som jag har är SÅ skön!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna