VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖST = FILM

IMG_6840.JPG

Jag har fått hem ett filmpaket med 5 st SF-vouchers, chips, mysbyxor med mera och jag ger gärna bort ett likadant paket till någon av er. Perfekt i höstrusket, att krypa upp i soffan under en filt och kolla film! Det enda ni ska göra är att ge mig ett filmtips! Bio-aktuell eller inte är upp till dig. Jag kan tipsa om filmen ”A million ways to die in the West” som filmpaketet har inspirerats av!

Vinnaren presenteras här ikväll!

TUSEN tack för alla härliga filmtips, tror inte att det bara är jag som uppskattar dom!?

VINNAREN:

Jenny Slånemyr says:

Åhhh detta hade jag velat vinna :) Jag älskar hemmamys med film med min älskade man. Underbart att gå på bio men med två tjejer ( 3 och 6år) här hemma och inte har så många barnvakter att fråga så blir de massa hemmamys istället. Men för nån vecka sen fick vi äntligen barnvakt så mannen min vad glad och tog med sin gravida fru ( som oftast somnar vid 21 i soffan ;) höll sig vaken hela filmen som va grymt bra så Gone Girl är mitt film tips. Grymt bra och värd att se! Håller tummen för mig själv :)

 

GRATTIS! Maila mig din adress är du snäll så kommer ditt paket på posten inom kort 🙂

 


Kommentarer


 1. Emelie 24 oktober, 2014 on 10:12 Svara

  Då tipsar jag dig om War Horse. (http://www.imdb.com/title/tt1568911/) En film som man inte kan sluta gråta till. Så vacker. Nu är jag hästmänniska men jag fick den rekommenderad av mig från en vän som inte är hästmänniska, så den passar med andra ord alla. MÅSTE SES! Dock såg jag den när jag var gravid, du vet extra känslig och en fin film är ingen bra kombo om man har smink på sig 😉

 2. Lina 24 oktober, 2014 on 10:13 Svara

  The maze runner. Aktuell nu. Gå på en sen visning och mys med din blivande make!

 3. Elin 24 oktober, 2014 on 10:15 Svara

  Gone girl med Ben Affleck måste jag tipsa om då! Går på bio nu 🙂
  Ha en mysigt fredag! Kram

 4. Helen 24 oktober, 2014 on 10:16 Svara

  Då tipsar jag som Sällskapsresan 1 den står sig än idag… Alla skall ha sett den men alla kan se om den och ändå få sig ett gott skratt

 5. Indira 24 oktober, 2014 on 10:17 Svara

  Hej
  Vill tipsa dig om filmen Du gör mig galen-:) bästa filmen

 6. Anna 24 oktober, 2014 on 10:17 Svara

  Mitt filmtips är: La vita è bella – livet är underbart- en italiensk film som handlar om en familj som hamnar i koncentrationsläger och pappan i familj skyddar sin son genom att säga att allt är en tävling och vinnaren vinner en stridsvagn! En film full av sorg, glädje och hopp!

 7. sanna 24 oktober, 2014 on 10:18 Svara

  Filmtips: himlen är oskyldigt blå!

 8. sanna 24 oktober, 2014 on 10:18 Svara

  Filmtips: himlen är oskyldigt blå!

 9. Tilda 24 oktober, 2014 on 10:20 Svara

  Då tipsar jag om ”dagboken” även om de flesta har sett den 10 gånger kan man se den igen, igen och igen, särskilt en höstruskig oktoberkväll med lite tända ljus

 10. Tilda 24 oktober, 2014 on 10:20 Svara

  Då tipsar jag om ”dagboken” även om de flesta har sett den 10 gånger kan man se den igen, igen och igen, särskilt en höstruskig oktoberkväll med lite tända ljus

 11. Nana 24 oktober, 2014 on 10:20 Svara

  Åhh då måste jag tipsa om filmen 100 steg från Bombay till Paris om hur tokigt det blir när man kommer ny till ett nytt land. Ger både en del tankar men också många skratt!

 12. Nana 24 oktober, 2014 on 10:20 Svara

  Åhh då måste jag tipsa om filmen 100 steg från Bombay till Paris om hur tokigt det blir när man kommer ny till ett nytt land. Ger både en del tankar men också många skratt!

 13. Helena Lundby 24 oktober, 2014 on 10:21 Svara

  Gone Girl, en riktigt bra film med twist.
  Bra skådespelare med.
  Den är 2,5 timme men det tänker man inte ens på för den blir aldrig seg eller tråkig.
  O det är ju ganska mysigt att sitta så länge i biomörkret med den man håller kär. 😉

 14. Helena Lundby 24 oktober, 2014 on 10:21 Svara

  Gone Girl, en riktigt bra film med twist.
  Bra skådespelare med.
  Den är 2,5 timme men det tänker man inte ens på för den blir aldrig seg eller tråkig.
  O det är ju ganska mysigt att sitta så länge i biomörkret med den man håller kär. 😉

 15. Jenny Slånemyr 24 oktober, 2014 on 10:21 Svara

  Åhhh detta hade jag velat vinna 🙂 Jag älskar hemmamys med film med min älskade man. Underbart att gå på bio men med två tjejer ( 3 och 6år) här hemma och inte har så många barnvakter att fråga så blir de massa hemmamys istället. Men för nån vecka sen fick vi äntligen barnvakt så mannen min vad glad och tog med sin gravida fru ( som oftast somnar vid 21 i soffan 😉 höll sig vaken hela filmen som va grymt bra så Gone Girl är mitt film tips. Grymt bra och värd att se! Håller tummen för mig själv 🙂

 16. Jenny Slånemyr 24 oktober, 2014 on 10:21 Svara

  Åhhh detta hade jag velat vinna 🙂 Jag älskar hemmamys med film med min älskade man. Underbart att gå på bio men med två tjejer ( 3 och 6år) här hemma och inte har så många barnvakter att fråga så blir de massa hemmamys istället. Men för nån vecka sen fick vi äntligen barnvakt så mannen min vad glad och tog med sin gravida fru ( som oftast somnar vid 21 i soffan 😉 höll sig vaken hela filmen som va grymt bra så Gone Girl är mitt film tips. Grymt bra och värd att se! Håller tummen för mig själv 🙂

 17. Erika 24 oktober, 2014 on 10:22 Svara

  Hej! Jag och min sambo var på bio och tittade på Let´s be cops för ett tags sen. En riktig rolig och knäpp film som passar den som vill få sig ett gott skratt och fylla på med massa endorfiner i höstrusket!

 18. Erika 24 oktober, 2014 on 10:22 Svara

  Hej! Jag och min sambo var på bio och tittade på Let´s be cops för ett tags sen. En riktig rolig och knäpp film som passar den som vill få sig ett gott skratt och fylla på med massa endorfiner i höstrusket!

 19. Josefine 24 oktober, 2014 on 10:25 Svara

  Hmm..det finns många bra filmer! Men. Om du missat att se ”En oväntad vänskap” – se den!! Jag lovar, den kommer inte lämna dig oberörd MEN på ett fint sätt. Måste vara tidernas bästa film helt enkelt, så vacker och så fin.

 20. Josefine 24 oktober, 2014 on 10:25 Svara

  Hmm..det finns många bra filmer! Men. Om du missat att se ”En oväntad vänskap” – se den!! Jag lovar, den kommer inte lämna dig oberörd MEN på ett fint sätt. Måste vara tidernas bästa film helt enkelt, så vacker och så fin.

 21. Christine 24 oktober, 2014 on 10:25 Svara

  About time! Kan rekommendera den alla dagar i veckan – skratt, glädje, sorg, kärlek och ändå rakt igenom så himla fin. Se den! Kram till er

 22. Christine 24 oktober, 2014 on 10:25 Svara

  About time! Kan rekommendera den alla dagar i veckan – skratt, glädje, sorg, kärlek och ändå rakt igenom så himla fin. Se den! Kram till er

 23. Ida 24 oktober, 2014 on 10:26 Svara

  Åh så mysigt det låter! Lite bio efter tentaperioderna hade varit underbart. Mitt bästa filmtips är Blended, om du tycker om grown ups så kommer du garanterat gilla denna. 🙂

  Kram Ida

 24. Ida 24 oktober, 2014 on 10:26 Svara

  Åh så mysigt det låter! Lite bio efter tentaperioderna hade varit underbart. Mitt bästa filmtips är Blended, om du tycker om grown ups så kommer du garanterat gilla denna. 🙂

  Kram Ida

 25. Linda E 24 oktober, 2014 on 10:29 Svara

  Mitt tips är ”Love Actually”. Så underbart mysig film och jag kan se den om och om igen. Att den är lite julig och ett extra plus eftersom jag älskar den högtiden. 🙂

 26. Linda E 24 oktober, 2014 on 10:29 Svara

  Mitt tips är ”Love Actually”. Så underbart mysig film och jag kan se den om och om igen. Att den är lite julig och ett extra plus eftersom jag älskar den högtiden. 🙂

 27. -Jenny- 24 oktober, 2014 on 10:30 Svara

  Då jag precis som du är gravid antar jag att vi båda egentligen föredrar att mysa hemma i soffan där det är bekvämt och där toaletten finns nära till hands så mitt filmtips är en gammal klassiker som passar bäst att se på hösten när det regnar – Seven!
  Trevlig helg och ta hand om magen ☺️

 28. -Jenny- 24 oktober, 2014 on 10:30 Svara

  Då jag precis som du är gravid antar jag att vi båda egentligen föredrar att mysa hemma i soffan där det är bekvämt och där toaletten finns nära till hands så mitt filmtips är en gammal klassiker som passar bäst att se på hösten när det regnar – Seven!
  Trevlig helg och ta hand om magen ☺️

 29. Frida 24 oktober, 2014 on 10:31 Svara

  Jag tipsar om en riktig klassiker, Mamma Mia

 30. Frida 24 oktober, 2014 on 10:31 Svara

  Jag tipsar om en riktig klassiker, Mamma Mia

 31. Jenny 24 oktober, 2014 on 10:34 Svara

  love actually är världens mysigaste film och passar perfekt nu inför julen!:) kram på dig

 32. Jenny 24 oktober, 2014 on 10:34 Svara

  love actually är världens mysigaste film och passar perfekt nu inför julen!:) kram på dig

 33. Marit 24 oktober, 2014 on 10:34 Svara

  Avengers eller Ironman-filmerna, det finns väl inget härligare än att se våra superhjältar rädda världen gång på gång 🙂

 34. Marit 24 oktober, 2014 on 10:34 Svara

  Avengers eller Ironman-filmerna, det finns väl inget härligare än att se våra superhjältar rädda världen gång på gång 🙂

 35. Emelie 24 oktober, 2014 on 10:34 Svara

  Åh! Då måste jag tipsa dig om Mockinjay som kommer på bio 21 november. Det är den tredje filmen i trilogin Hungerspelen och jag ser fram emot den vansinnigt mycket. Och om du inte sett Hunger Games eller Catching Fire (1an och 2an) så kan du ju se dem först så att du är inne i storyn till den 21a. Grymma filmer även för vuxna (kan tituleras kanske mer tonårsfilm men storyn är så bra att den passar alla). Så se den! Det är så mysigt med bio, skulle vilja ha det där biomyspaketet 🙂

 36. Emelie 24 oktober, 2014 on 10:34 Svara

  Åh! Då måste jag tipsa dig om Mockinjay som kommer på bio 21 november. Det är den tredje filmen i trilogin Hungerspelen och jag ser fram emot den vansinnigt mycket. Och om du inte sett Hunger Games eller Catching Fire (1an och 2an) så kan du ju se dem först så att du är inne i storyn till den 21a. Grymma filmer även för vuxna (kan tituleras kanske mer tonårsfilm men storyn är så bra att den passar alla). Så se den! Det är så mysigt med bio, skulle vilja ha det där biomyspaketet 🙂

 37. Helena 24 oktober, 2014 on 10:41 Svara

  ”Broarna över Madison County”! Meryl Streep spelar hemmafru som möter en fotograf spelad av Clint Eastwood. Olycklig kärlek och en massa känsla i denna film. Tårarna rinner vsrje gång!

 38. Helena 24 oktober, 2014 on 10:41 Svara

  ”Broarna över Madison County”! Meryl Streep spelar hemmafru som möter en fotograf spelad av Clint Eastwood. Olycklig kärlek och en massa känsla i denna film. Tårarna rinner vsrje gång!

 39. Sandra 24 oktober, 2014 on 10:43 Svara

  Den filmen som senast berörde mig som jag skulle vilja tipsa om är:
  ”Förr eller senare exploderar jag”

  http://www.imdb.com/title/tt2582846/?ref_=nv_sr_1

  Stark och vacker film som fick mig att tänka över livet och ta vara på varje dag. Livet går inte i repris så man måste se till att leva det liv man vill.

 40. Sandra 24 oktober, 2014 on 10:43 Svara

  Den filmen som senast berörde mig som jag skulle vilja tipsa om är:
  ”Förr eller senare exploderar jag”

  http://www.imdb.com/title/tt2582846/?ref_=nv_sr_1

  Stark och vacker film som fick mig att tänka över livet och ta vara på varje dag. Livet går inte i repris så man måste se till att leva det liv man vill.

 41. Sandra 24 oktober, 2014 on 10:45 Svara

  Kärlek deluxe rekommenderar jag. En svensk charmig film med Moa Gammel och Martin Stenmarck. Jag såg den igår, hade helt missat den ifjol när den kom ut. Lättsam och lagom romantisk.

 42. Sandra 24 oktober, 2014 on 10:45 Svara

  Kärlek deluxe rekommenderar jag. En svensk charmig film med Moa Gammel och Martin Stenmarck. Jag såg den igår, hade helt missat den ifjol när den kom ut. Lättsam och lagom romantisk.

 43. Jossan 24 oktober, 2014 on 10:46 Svara

  Mitt tips är till dig och Elion! ”Kapten sabeltann” som har premiär idag faktiskt. Såg reklamen imorse på tv när jag och min 8 åring åt frukost innan skolan och den verkade så rolig & spännande! Perfekt aktivitet till höstlovet som är nästa vecka. Den ska vi absolut gå och se tillsammans! Jag, 8 åringen och lillasyster i magen (här också, fast vecka 25.) ❤️

 44. Jossan 24 oktober, 2014 on 10:46 Svara

  Mitt tips är till dig och Elion! ”Kapten sabeltann” som har premiär idag faktiskt. Såg reklamen imorse på tv när jag och min 8 åring åt frukost innan skolan och den verkade så rolig & spännande! Perfekt aktivitet till höstlovet som är nästa vecka. Den ska vi absolut gå och se tillsammans! Jag, 8 åringen och lillasyster i magen (här också, fast vecka 25.) ❤️

 45. Jeanette 24 oktober, 2014 on 10:50 Svara

  Jag har två filmtips och det är 21 Jump Street och 22 Jump Street som verkligen ger en många goa skratt:)

 46. Jeanette 24 oktober, 2014 on 10:50 Svara

  Jag har två filmtips och det är 21 Jump Street och 22 Jump Street som verkligen ger en många goa skratt:)

 47. Emelie E 24 oktober, 2014 on 10:50 Svara

  Jag tipsar om filmen A walk to remember.
  En film som är otroligt vacker och som fångar ens hjärta! 😀

 48. Emelie E 24 oktober, 2014 on 10:50 Svara

  Jag tipsar om filmen A walk to remember.
  En film som är otroligt vacker och som fångar ens hjärta! 😀

 49. Linn 24 oktober, 2014 on 10:55 Svara

  Jag vill tipsa om white house down då jag som inte ens gilar aktionrullar gillade denna och var tvungen att köpa den. Blandning av lite historienördar, dreglande över channing tatum och skrattande åt Jamie Foxx. Helt klar sevärd om man inte bara vill ha pang pang och explosioner rakt igenom (men det förekommer ju dock också sånt till min makes förtjusning 😉

 50. Linn 24 oktober, 2014 on 10:55 Svara

  Jag vill tipsa om white house down då jag som inte ens gilar aktionrullar gillade denna och var tvungen att köpa den. Blandning av lite historienördar, dreglande över channing tatum och skrattande åt Jamie Foxx. Helt klar sevärd om man inte bara vill ha pang pang och explosioner rakt igenom (men det förekommer ju dock också sånt till min makes förtjusning 😉

 51. Sophie 24 oktober, 2014 on 10:56 Svara

  Mitt aktuella filmtips är gone girl
  Den är superlång på ca 2 1/2h och jag trodde verkligen att den skulle bli långdragen men nej, den var lika intressant hela tiden. Att vinna en kväll med filmmys skulle vara perfekt för mig och sambon efter en vecka fullt upp på varsitt håll. Håller tummarna!

 52. Sophie 24 oktober, 2014 on 10:56 Svara

  Mitt aktuella filmtips är gone girl
  Den är superlång på ca 2 1/2h och jag trodde verkligen att den skulle bli långdragen men nej, den var lika intressant hela tiden. Att vinna en kväll med filmmys skulle vara perfekt för mig och sambon efter en vecka fullt upp på varsitt håll. Håller tummarna!

 53. Liselotte 24 oktober, 2014 on 10:57 Svara

  Höggravid som jag är så skulle detta vara en perfekt vinst för oss innan vårt nya liv påbörjas.

  Jag vill tipsa om ”en oväntad vänskap” som är en oerhört varm och vacker film <3

 54. Liselotte 24 oktober, 2014 on 10:57 Svara

  Höggravid som jag är så skulle detta vara en perfekt vinst för oss innan vårt nya liv påbörjas.

  Jag vill tipsa om ”en oväntad vänskap” som är en oerhört varm och vacker film <3

 55. Då måste jag tipsa om en riktig klassiker – Mitt Afrika. Håller än idag!
  Trevlig helg 🙂

 56. Då måste jag tipsa om en riktig klassiker – Mitt Afrika. Håller än idag!
  Trevlig helg 🙂

 57. Marie 24 oktober, 2014 on 11:06 Svara

  Hej! Tipsar om The wolf of wallstreet såg den första gången på bio i januari i år (fem dagar innan bebis kom) jättebra! Jag och maken skulle gärna vinna så gårnvi på en första dejt sen sonen kom 🙂

 58. Marie 24 oktober, 2014 on 11:06 Svara

  Hej! Tipsar om The wolf of wallstreet såg den första gången på bio i januari i år (fem dagar innan bebis kom) jättebra! Jag och maken skulle gärna vinna så gårnvi på en första dejt sen sonen kom 🙂

 59. Marie 24 oktober, 2014 on 11:10 Svara

  Haha det var ju sf anytime, trött i knoppen. Anyway vi vinner gärna ändå filmnördar som vi är 🙂 Cruel intensions är en klassiker

 60. Marie 24 oktober, 2014 on 11:10 Svara

  Haha det var ju sf anytime, trött i knoppen. Anyway vi vinner gärna ändå filmnördar som vi är 🙂 Cruel intensions är en klassiker

 61. Anna 24 oktober, 2014 on 11:11 Svara

  Jag har inte sett den än (tror i och för sig den har premiär idag?) men boken den är baserad på är helt fantastisk så jag tipsar om den ändå: Love Rosie

 62. Anna 24 oktober, 2014 on 11:11 Svara

  Jag har inte sett den än (tror i och för sig den har premiär idag?) men boken den är baserad på är helt fantastisk så jag tipsar om den ändå: Love Rosie

 63. Fredrika 24 oktober, 2014 on 11:21 Svara

  Mitt tips blir Vicky Cristina Barcelona. En film av Woody Allen.

  Kanske jag och min man skulle klara att se en film hemma
  utan att somna 😉

 64. Fredrika 24 oktober, 2014 on 11:21 Svara

  Mitt tips blir Vicky Cristina Barcelona. En film av Woody Allen.

  Kanske jag och min man skulle klara att se en film hemma
  utan att somna 😉

 65. Ylva 24 oktober, 2014 on 11:26 Svara

  Tipsar om ”lets be cops”, osäker om den går på bio än eller redan gått ett tag. Skön intetänkahumor 🙂

 66. Ylva 24 oktober, 2014 on 11:26 Svara

  Tipsar om ”lets be cops”, osäker om den går på bio än eller redan gått ett tag. Skön intetänkahumor 🙂

 67. Maria 24 oktober, 2014 on 11:31 Svara

  Jag går mot strömmen och tipsar om lite annan slags film, eller egentligen tre filmer, nämligen Gudfadern-trilogin, en riktig klassiker! Jag var först sååååå anti mot de filmerna, tyckte att de verkade så tråkiga och ”gråa” men de är helt tvärtom, spänning och drama i en fantastisk blandning! 🙂

 68. Maria 24 oktober, 2014 on 11:31 Svara

  Jag går mot strömmen och tipsar om lite annan slags film, eller egentligen tre filmer, nämligen Gudfadern-trilogin, en riktig klassiker! Jag var först sååååå anti mot de filmerna, tyckte att de verkade så tråkiga och ”gråa” men de är helt tvärtom, spänning och drama i en fantastisk blandning! 🙂

 69. Maddy 24 oktober, 2014 on 11:35 Svara

  Jag skulle vilka tipsa om filmen : Marley and me
  Jag övertygade mannen att titta på den med mig och han suckade och tyckte de skulle bli jobbigt att se en ”tjejfilm”
  Kan ju berätta att han grät mer än mig hehe^^

  Skulle vara mysigt att få bjuda honom på bio i vinter då vi precis fått en lillasyster i familjen och inte haft så mkt tid för varandra 🙂

  Trevlig helg och kram på dig!

 70. Maddy 24 oktober, 2014 on 11:35 Svara

  Jag skulle vilka tipsa om filmen : Marley and me
  Jag övertygade mannen att titta på den med mig och han suckade och tyckte de skulle bli jobbigt att se en ”tjejfilm”
  Kan ju berätta att han grät mer än mig hehe^^

  Skulle vara mysigt att få bjuda honom på bio i vinter då vi precis fått en lillasyster i familjen och inte haft så mkt tid för varandra 🙂

  Trevlig helg och kram på dig!

 71. Gabriella.S 24 oktober, 2014 on 11:42 Svara

  Hej Evelina!
  Mitt filmtips är definitivt ingen nyhet men en riktig diamant! Enligt mig så finns det ingen bättre film än ”Forrest Gump”. Den har allt! Riktig kärlek (!!!), tragedi, spänning, humor och överraskande moment! Du har kanske redan sett den men den är så underbar att den går att se flera gånger, och om du inte sett den än så gör det!! 🙂
  Ett tips jag oavsett vill tillägga är att du bör se filmen med din älskling så att ni kan dela skratten och kramas när det kommer tårar.

  Ha det jättebra! Kram /Gabriella.S

 72. Gabriella.S 24 oktober, 2014 on 11:42 Svara

  Hej Evelina!
  Mitt filmtips är definitivt ingen nyhet men en riktig diamant! Enligt mig så finns det ingen bättre film än ”Forrest Gump”. Den har allt! Riktig kärlek (!!!), tragedi, spänning, humor och överraskande moment! Du har kanske redan sett den men den är så underbar att den går att se flera gånger, och om du inte sett den än så gör det!! 🙂
  Ett tips jag oavsett vill tillägga är att du bör se filmen med din älskling så att ni kan dela skratten och kramas när det kommer tårar.

  Ha det jättebra! Kram /Gabriella.S

 73. Malinsmix 24 oktober, 2014 on 11:46 Svara

  Into the wild är utan tvekan mitt filmtips!
  Det är en verklighetsbaserad film och filmer lämnar ingen oberörd. Det är en fantastisk historia…( som jag inte tänker avslöja här 🙂 och filmen skildrar så många otroligt vackra naturskildringar.
  Jag älskar den filmen, och vill utan tvekan tipsa om den!

  Ha en bra dag!

 74. Malinsmix 24 oktober, 2014 on 11:46 Svara

  Into the wild är utan tvekan mitt filmtips!
  Det är en verklighetsbaserad film och filmer lämnar ingen oberörd. Det är en fantastisk historia…( som jag inte tänker avslöja här 🙂 och filmen skildrar så många otroligt vackra naturskildringar.
  Jag älskar den filmen, och vill utan tvekan tipsa om den!

  Ha en bra dag!

 75. Magda 24 oktober, 2014 on 11:47 Svara

  Åh vilken kul tävling! Jag skulle vilja tipsa om en barnfilm som har premiär idag på bio: Blixten och det magiska huset. Den handlar om en katt som blir övergiven men som får ett nytt hem och nya vänner. Den är både rolig och spännande! Den skulle jag vilja se med min son, min man och några fler när sonen kommer hem nästa vecka! (Varannan vecka här med) Jag tror att även Elion skulle gilla den! 🙂

  Kram

 76. Magda 24 oktober, 2014 on 11:47 Svara

  Åh vilken kul tävling! Jag skulle vilja tipsa om en barnfilm som har premiär idag på bio: Blixten och det magiska huset. Den handlar om en katt som blir övergiven men som får ett nytt hem och nya vänner. Den är både rolig och spännande! Den skulle jag vilja se med min son, min man och några fler när sonen kommer hem nästa vecka! (Varannan vecka här med) Jag tror att även Elion skulle gilla den! 🙂

  Kram

 77. Lisa 24 oktober, 2014 on 11:48 Svara

  Detta skulle jag verkligen behöva vinna. Just nu ser jag och min sambo på tv på olika våningar

  • Lisa 24 oktober, 2014 on 11:49 Svara

   Hela texten kom inte med

  • Lisa 24 oktober, 2014 on 20:42 Svara

   Tipsar om winter’s tale

 78. Lisa 24 oktober, 2014 on 11:48 Svara

  Detta skulle jag verkligen behöva vinna. Just nu ser jag och min sambo på tv på olika våningar

  • Lisa 24 oktober, 2014 on 11:49 Svara

   Hela texten kom inte med

  • Lisa 24 oktober, 2014 on 20:42 Svara

   Tipsar om winter’s tale

 79. Emily 24 oktober, 2014 on 11:50 Svara

  Måste tipsa om ”en oväntad vänskap”!! <3

 80. Emily 24 oktober, 2014 on 11:50 Svara

  Måste tipsa om ”en oväntad vänskap”!! <3

 81. Helen 24 oktober, 2014 on 11:56 Svara

  Jag tipsar om Butterfly effects. Fantastisk och tänkvärd!

 82. Helen 24 oktober, 2014 on 11:56 Svara

  Jag tipsar om Butterfly effects. Fantastisk och tänkvärd!

 83. Therese 24 oktober, 2014 on 11:57 Svara

  Måste tips om filmen ”into the Wilde”

 84. Therese 24 oktober, 2014 on 11:57 Svara

  Måste tips om filmen ”into the Wilde”

 85. Petra 24 oktober, 2014 on 11:59 Svara

  Detta vill jag verkligen vinna, vilken fin överraskning det hade varit för familjen!! Jag måste tipsa om filmen Frost! En härlig film att se hela familjen tillsammans. Mina söner som annars mest gillar bilar och Turtles gillade också den och musiken är så fiiiin. Nu håller jag tummar och tår! Trevlig helg:)

 86. Petra 24 oktober, 2014 on 11:59 Svara

  Detta vill jag verkligen vinna, vilken fin överraskning det hade varit för familjen!! Jag måste tipsa om filmen Frost! En härlig film att se hela familjen tillsammans. Mina söner som annars mest gillar bilar och Turtles gillade också den och musiken är så fiiiin. Nu håller jag tummar och tår! Trevlig helg:)

 87. Linda 24 oktober, 2014 on 12:01 Svara

  Jag måste tipsa dig om ”Förr eller senare exploderar” jag som både jag och min sambo uppskattade väldigt mycket. Väldigt fin berättelse och verkligen berör. Boken är också riktigt bra!

 88. Linda 24 oktober, 2014 on 12:01 Svara

  Jag måste tipsa dig om ”Förr eller senare exploderar” jag som både jag och min sambo uppskattade väldigt mycket. Väldigt fin berättelse och verkligen berör. Boken är också riktigt bra!

 89. Milla 24 oktober, 2014 on 12:06 Svara

  Ååh, har två filmtips av samma regissör, ”En oväntad vänskap” som är helt fantastisk, fransk, aktuell och galet fin. Sen en film som nyss hade biopremiär, av samma regissör som sagt och även den fransk, Bröllopskaos heter den lämpligt nog, inför ert stundande bröllop! 😀 Jättefin, mycket kärlek och mycket glädje och skratt, SE DEN! Den går på bio just nu, och den lämnar en lycklig efteråt, en riktigt feelgood film, men samtidigt aktuell och med viktigt budskap!

  (Vore inte helt fel med en vinst, lite pepp och positivt i livet efter en katastrofal höst. Uppsägning, sjukskrivning och krångel, puuuh. Hade varit härligt att få bjuda min kärlek på bio! )

 90. Milla 24 oktober, 2014 on 12:06 Svara

  Ååh, har två filmtips av samma regissör, ”En oväntad vänskap” som är helt fantastisk, fransk, aktuell och galet fin. Sen en film som nyss hade biopremiär, av samma regissör som sagt och även den fransk, Bröllopskaos heter den lämpligt nog, inför ert stundande bröllop! 😀 Jättefin, mycket kärlek och mycket glädje och skratt, SE DEN! Den går på bio just nu, och den lämnar en lycklig efteråt, en riktigt feelgood film, men samtidigt aktuell och med viktigt budskap!

  (Vore inte helt fel med en vinst, lite pepp och positivt i livet efter en katastrofal höst. Uppsägning, sjukskrivning och krångel, puuuh. Hade varit härligt att få bjuda min kärlek på bio! )

 91. Maria B 24 oktober, 2014 on 12:12 Svara

  Mitt tips är Bröllopskaos som är aktuell just nu. Fantastiskt rolig och varm film. Riktigt ”Feel good” som är av samma regissör som En oväntad vänskap. Båda är helt fantastiska! Men slår ett extra slag för Bröllopskaos som rullar på bion just nu. Man får otroligt bra tankeställningar och den bär ett viktigt budskap.

 92. Maria B 24 oktober, 2014 on 12:12 Svara

  Mitt tips är Bröllopskaos som är aktuell just nu. Fantastiskt rolig och varm film. Riktigt ”Feel good” som är av samma regissör som En oväntad vänskap. Båda är helt fantastiska! Men slår ett extra slag för Bröllopskaos som rullar på bion just nu. Man får otroligt bra tankeställningar och den bär ett viktigt budskap.

 93. Ana 24 oktober, 2014 on 12:15 Svara

  Ni måste se ”förr eller senare exploderar jag”. Den är fantastisk på så många vis! Se den! Sen är ”Wolf of Wallstreet” väldigt bra också. Jag skulle gärna ses ”Gone girl” eller ”The mazerunner”. Finns mycket bra film just nu.

 94. Ana 24 oktober, 2014 on 12:15 Svara

  Ni måste se ”förr eller senare exploderar jag”. Den är fantastisk på så många vis! Se den! Sen är ”Wolf of Wallstreet” väldigt bra också. Jag skulle gärna ses ”Gone girl” eller ”The mazerunner”. Finns mycket bra film just nu.

 95. Josefin 24 oktober, 2014 on 12:16 Svara

  The maze runner kan jag varmt rekommendera!:)

 96. Josefin 24 oktober, 2014 on 12:16 Svara

  The maze runner kan jag varmt rekommendera!:)

 97. Emma 24 oktober, 2014 on 12:19 Svara

  Vilken mysig tävling. Jag vill tipsa om ”12 years a slave”.

 98. Emma 24 oktober, 2014 on 12:19 Svara

  Vilken mysig tävling. Jag vill tipsa om ”12 years a slave”.

 99. Anne-May 24 oktober, 2014 on 12:24 Svara

  Jag vill tipsa om The Holiday. Riktig mys och feelgood film! 🙂
  Den är så underbar med julstämning, kärlek, vänskap
  och jag älskar att den visar att det kan bli så himla bra om vågar vara lite wild and crazy, att livet kan bli bra igen om man har haft det tufft.
  Tycker det är den perfekta filmen att se i detta höstrusk. Tända ljus, gott att äta, varför inte lite glöggmys då filmen utspelar sig runt jul och för att få extra julstämning. Det är ju trots allt julafton om bara 2 månader 🙂

  KRAM till dig!

 100. Anne-May 24 oktober, 2014 on 12:24 Svara

  Jag vill tipsa om The Holiday. Riktig mys och feelgood film! 🙂
  Den är så underbar med julstämning, kärlek, vänskap
  och jag älskar att den visar att det kan bli så himla bra om vågar vara lite wild and crazy, att livet kan bli bra igen om man har haft det tufft.
  Tycker det är den perfekta filmen att se i detta höstrusk. Tända ljus, gott att äta, varför inte lite glöggmys då filmen utspelar sig runt jul och för att få extra julstämning. Det är ju trots allt julafton om bara 2 månader 🙂

  KRAM till dig!

 101. Frida 24 oktober, 2014 on 12:25 Svara

  Den danska filmen Älskar dig för evigt. Mycket bra!

 102. Frida 24 oktober, 2014 on 12:25 Svara

  Den danska filmen Älskar dig för evigt. Mycket bra!

 103. Zandra 24 oktober, 2014 on 12:44 Svara

  De dimhöljda bergens gorillor. Magisk & vacker!

 104. Zandra 24 oktober, 2014 on 12:44 Svara

  De dimhöljda bergens gorillor. Magisk & vacker!

 105. Halla 24 oktober, 2014 on 12:47 Svara

  Ååå vad mysigt! Det skulle jag gärna vilja vinna 🙂 Men jag tipsar om filmen Lucy som går på bio just nu. Lite annorlunda men väldigt bra 🙂

  Kram!

 106. Halla 24 oktober, 2014 on 12:47 Svara

  Ååå vad mysigt! Det skulle jag gärna vilja vinna 🙂 Men jag tipsar om filmen Lucy som går på bio just nu. Lite annorlunda men väldigt bra 🙂

  Kram!

 107. Gabriella 24 oktober, 2014 on 12:52 Svara

  Då måste jag få tipsa om två olika filmer!
  Den första The Lucky One, som handlar om en tidigare marinkille som tjänstgjorde i Irak och tror att en helt okänd tjej ger honom tur och letar upp tjejen. En riktigt tjejfilm med många gråtskvättar men passar även för männen!

  Sen ”We Bought a Zoo”, en riktig charm film som handlar om en familj som köper ett hus med ett tillhörande zoo. Går aldrig att tröttna på den filmen!

 108. Gabriella 24 oktober, 2014 on 12:52 Svara

  Då måste jag få tipsa om två olika filmer!
  Den första The Lucky One, som handlar om en tidigare marinkille som tjänstgjorde i Irak och tror att en helt okänd tjej ger honom tur och letar upp tjejen. En riktigt tjejfilm med många gråtskvättar men passar även för männen!

  Sen ”We Bought a Zoo”, en riktig charm film som handlar om en familj som köper ett hus med ett tillhörande zoo. Går aldrig att tröttna på den filmen!

 109. Sandra 24 oktober, 2014 on 12:52 Svara

  Då vill jag tipsa om The maze runner som fortfarande går på vissa biografer.
  Det är en riktigt spännande film!!
  Har du sett the hunger games? The maze runner är ganska lik den kan man säga.

  Jag och min sambo älskar att gå på bio och försöker göra det lite då och då trots att vi har en ettåring hemma 🙂

 110. Sandra 24 oktober, 2014 on 12:52 Svara

  Då vill jag tipsa om The maze runner som fortfarande går på vissa biografer.
  Det är en riktigt spännande film!!
  Har du sett the hunger games? The maze runner är ganska lik den kan man säga.

  Jag och min sambo älskar att gå på bio och försöker göra det lite då och då trots att vi har en ettåring hemma 🙂

 111. Elin 24 oktober, 2014 on 13:12 Svara

  Hej! 🙂

  Måste då tipsa om The fault in our stars! Jag och min sambo såg den på bio och vi grät båda två av både lycka och sorg. Har du inte sett den så se den! Man får verkligen en tankeställare om att man ska ta vara på det man har för rätt som det är kan det vara för sent.. Och att man dessutom ska uppskatta dom små sakerna här i livet 🙂

  Önskar er en trevlig helg! 🙂
  Kram

 112. Elin 24 oktober, 2014 on 13:12 Svara

  Hej! 🙂

  Måste då tipsa om The fault in our stars! Jag och min sambo såg den på bio och vi grät båda två av både lycka och sorg. Har du inte sett den så se den! Man får verkligen en tankeställare om att man ska ta vara på det man har för rätt som det är kan det vara för sent.. Och att man dessutom ska uppskatta dom små sakerna här i livet 🙂

  Önskar er en trevlig helg! 🙂
  Kram

 113. Manuella Eriksson 24 oktober, 2014 on 13:12 Svara

  Åhh en av mina favorit filmer om kärlek, så himla vacker!! The fault in our stars tipsar jag om.

 114. Manuella Eriksson 24 oktober, 2014 on 13:12 Svara

  Åhh en av mina favorit filmer om kärlek, så himla vacker!! The fault in our stars tipsar jag om.

 115. Julia 24 oktober, 2014 on 13:12 Svara

  ”Safe haven” säger jag bara! En vacker film på många sätt. Den har allt-i-ett och är så bra!

 116. Julia 24 oktober, 2014 on 13:12 Svara

  ”Safe haven” säger jag bara! En vacker film på många sätt. Den har allt-i-ett och är så bra!

 117. Evelina H 24 oktober, 2014 on 13:13 Svara

  Åh vilken mysig tävling! mitt filmtips får bli ett gäng olika filmer utifrån olika kategorier

 118. Evelina H 24 oktober, 2014 on 13:13 Svara

  Åh vilken mysig tävling! mitt filmtips får bli ett gäng olika filmer utifrån olika kategorier

 119. Evelina W 24 oktober, 2014 on 13:28 Svara

  ”Höstlegender” är ju inte direkt en ny film men går att se om och om och om igen 🙂

 120. Evelina W 24 oktober, 2014 on 13:28 Svara

  ”Höstlegender” är ju inte direkt en ny film men går att se om och om och om igen 🙂

 121. Sandra 24 oktober, 2014 on 13:46 Svara

  Åh måste tipsa om Marley och jag. Även min pappa som inte är en hundmänniska fällde en tår;)
  Kram Sandra

 122. Sandra 24 oktober, 2014 on 13:46 Svara

  Åh måste tipsa om Marley och jag. Även min pappa som inte är en hundmänniska fällde en tår;)
  Kram Sandra

 123. Jenny 24 oktober, 2014 on 14:03 Svara

  Men HAllonbåtsflyktingen måste bara ses med bästa vänninorna!!

 124. Jenny 24 oktober, 2014 on 14:03 Svara

  Men HAllonbåtsflyktingen måste bara ses med bästa vänninorna!!

 125. E L 24 oktober, 2014 on 14:16 Svara

  Kul tävling! Jag vill också vinna 😀
  Jag filmtipsar om ”Min granne Totoro” (studio Gibli) som vi har sett ca 1000 gånger här hemma under hösten, mina ungar som är snart 3 och snart 5 älskar den och även vi vuxna tycker mycket om den. Fin, rolig, sorglig och mysig i ett.
  Som vuxenfilm vill jag tipsa om ”Bachelorette” med Kirsten Dunst och två av mina favoritskådisar Lizzy Caplan och Rebel Wilson. Som en slags kvinnlig variant på baksmällanfilmerna, fast bättre. Och så gillar jag att de kvinnliga karaktärerna får vara mångfacetterade, både snälla och elaka, dumma och smarta och roliga och sorgliga – inte bara snygga/sexiga som i många andra komedier i samma genre.
  Hoppas jag vinner *håller tummarna*

 126. E L 24 oktober, 2014 on 14:16 Svara

  Kul tävling! Jag vill också vinna 😀
  Jag filmtipsar om ”Min granne Totoro” (studio Gibli) som vi har sett ca 1000 gånger här hemma under hösten, mina ungar som är snart 3 och snart 5 älskar den och även vi vuxna tycker mycket om den. Fin, rolig, sorglig och mysig i ett.
  Som vuxenfilm vill jag tipsa om ”Bachelorette” med Kirsten Dunst och två av mina favoritskådisar Lizzy Caplan och Rebel Wilson. Som en slags kvinnlig variant på baksmällanfilmerna, fast bättre. Och så gillar jag att de kvinnliga karaktärerna får vara mångfacetterade, både snälla och elaka, dumma och smarta och roliga och sorgliga – inte bara snygga/sexiga som i många andra komedier i samma genre.
  Hoppas jag vinner *håller tummarna*

 127. Ida 24 oktober, 2014 on 14:17 Svara

  Jag skulle verkligen vilja tipsa om Bridesmaids!
  Älskar komikern Kristen Wiig och denna film. Vi var ett tjejgäng på fyra som såg den på bio för ett par år sedan och skrattade så tårarna sprutade. Ett måste!

 128. Ida 24 oktober, 2014 on 14:17 Svara

  Jag skulle verkligen vilja tipsa om Bridesmaids!
  Älskar komikern Kristen Wiig och denna film. Vi var ett tjejgäng på fyra som såg den på bio för ett par år sedan och skrattade så tårarna sprutade. Ett måste!

 129. Emma 24 oktober, 2014 on 14:25 Svara

  Hej!
  Som nybliven mamma har jag lyckats ta mig igenom en hel massa filmer under amningspauserna.
  Mitt tips är en gammal med väldigt tänkvärd film. Den heter ”Tisdagarna med Morrie”.
  Väldigt bra, och får en att förstå att ta hand om på livets viktigaste; familj och relationer!
  Stor kram!

 130. Emma 24 oktober, 2014 on 14:25 Svara

  Hej!
  Som nybliven mamma har jag lyckats ta mig igenom en hel massa filmer under amningspauserna.
  Mitt tips är en gammal med väldigt tänkvärd film. Den heter ”Tisdagarna med Morrie”.
  Väldigt bra, och får en att förstå att ta hand om på livets viktigaste; familj och relationer!
  Stor kram!

 131. Jennifer 24 oktober, 2014 on 14:43 Svara

  Du har säkert sett ”Meet the Millers” redan, men jag måste ändå tipsa om den för jag älskar verkligen den filmen! Kiknade av skratt 🙂 Se den om ni inte gjort!

  ”Sex tape” med bl.a. Cameron Diaz är också rolig, men Meet the Millers slår den med hästlängder!

  Nu håller jag tummarna för lite tävlingstur en fredag 🙂 Kram!

 132. Jennifer 24 oktober, 2014 on 14:43 Svara

  Du har säkert sett ”Meet the Millers” redan, men jag måste ändå tipsa om den för jag älskar verkligen den filmen! Kiknade av skratt 🙂 Se den om ni inte gjort!

  ”Sex tape” med bl.a. Cameron Diaz är också rolig, men Meet the Millers slår den med hästlängder!

  Nu håller jag tummarna för lite tävlingstur en fredag 🙂 Kram!

 133. Jennie T 24 oktober, 2014 on 14:47 Svara

  Vårt tips blir Disney Frost. Hela familjen älskar den. Både min 8-åriga pojk o min 5-åriga dotter. Även jag o maken gillar den skarpt.

  Vi skulle bli så glada om vi vann . Då är fredagsmys o lördagsmys hela familjen given. Hoppas på tur . / Jennie , nathaniel o hanne

 134. Jennie T 24 oktober, 2014 on 14:47 Svara

  Vårt tips blir Disney Frost. Hela familjen älskar den. Både min 8-åriga pojk o min 5-åriga dotter. Även jag o maken gillar den skarpt.

  Vi skulle bli så glada om vi vann . Då är fredagsmys o lördagsmys hela familjen given. Hoppas på tur . / Jennie , nathaniel o hanne

 135. Suzanne 24 oktober, 2014 on 14:49 Svara

  Jag tipsar om den gamla godingen ”The Holiday” med bland annat Cameron Diaz och Jude Law i huvudrollerna.

  Jag älskar verkligen att se den, den sänder så mycket glädje och skratt och ger mig alltid den där riktiga ”myspys-känslan”!

  Paketet skulle vara så roligt att vinna och därmed kunna överraska mannen min innan bäbis nr 4 gör sin stora entré 🙂

 136. Suzanne 24 oktober, 2014 on 14:49 Svara

  Jag tipsar om den gamla godingen ”The Holiday” med bland annat Cameron Diaz och Jude Law i huvudrollerna.

  Jag älskar verkligen att se den, den sänder så mycket glädje och skratt och ger mig alltid den där riktiga ”myspys-känslan”!

  Paketet skulle vara så roligt att vinna och därmed kunna överraska mannen min innan bäbis nr 4 gör sin stora entré 🙂

 137. Linnea Svensson 24 oktober, 2014 on 15:06 Svara

  Bridget Jones Dagbok, alltid lika bra oavsett!
  Kan ses hemma såväl en grå oktober kväll som vilken annan kväll som helst en riktig ”feel good” film med många Goa skratt!

 138. Linnea Svensson 24 oktober, 2014 on 15:06 Svara

  Bridget Jones Dagbok, alltid lika bra oavsett!
  Kan ses hemma såväl en grå oktober kväll som vilken annan kväll som helst en riktig ”feel good” film med många Goa skratt!

 139. Monika 24 oktober, 2014 on 15:09 Svara

  The Holidays! Nu i höst och vintertider är denna så underbar. Tror faktiskt inte det finns någon bättre film att krypa upp i soffan, under en filt, med chipsskålen i knät (eller på gravidmagen) till.

  Vh
  Monika

 140. Monika 24 oktober, 2014 on 15:09 Svara

  The Holidays! Nu i höst och vintertider är denna så underbar. Tror faktiskt inte det finns någon bättre film att krypa upp i soffan, under en filt, med chipsskålen i knät (eller på gravidmagen) till.

  Vh
  Monika

 141. Stephanie 24 oktober, 2014 on 15:15 Svara

  Då tipsar jag om ”12 years a slave” mycket gripande film som inte lämnar en oberörd.. Tack för en bra blogg!

 142. Stephanie 24 oktober, 2014 on 15:15 Svara

  Då tipsar jag om ”12 years a slave” mycket gripande film som inte lämnar en oberörd.. Tack för en bra blogg!

 143. Ylva 24 oktober, 2014 on 15:18 Svara

  Jag vill tipsa om en ruskigt bra familjefilm. Frost! En underbar historia och fantastisk musik! Om du inte sett den så mys ner dig i soffan med Elion och mys och njut av en jättefin film <3

 144. Ylva 24 oktober, 2014 on 15:18 Svara

  Jag vill tipsa om en ruskigt bra familjefilm. Frost! En underbar historia och fantastisk musik! Om du inte sett den så mys ner dig i soffan med Elion och mys och njut av en jättefin film <3

 145. Mikaela 24 oktober, 2014 on 15:34 Svara

  Herre gud vad mysigt det låter!Jag och sambon har inte haft en mysig kväll på tu man hand på evigheter.Vår blivande 2-åring sätter stopp för det.Filmen En oväntad vänskap rekommenderar jag varmt!

 146. Mikaela 24 oktober, 2014 on 15:34 Svara

  Herre gud vad mysigt det låter!Jag och sambon har inte haft en mysig kväll på tu man hand på evigheter.Vår blivande 2-åring sätter stopp för det.Filmen En oväntad vänskap rekommenderar jag varmt!

 147. Emelie 24 oktober, 2014 on 15:36 Svara

  ”En sång från hjärtat” blir mitt tips! Dansk dramafilm från i år med bl.a. Persbrandt i huvudrollen. Fantastisk film om att ta sig vidare i livet trots motgångar. 🙂

 148. Emelie 24 oktober, 2014 on 15:36 Svara

  ”En sång från hjärtat” blir mitt tips! Dansk dramafilm från i år med bl.a. Persbrandt i huvudrollen. Fantastisk film om att ta sig vidare i livet trots motgångar. 🙂

 149. Therese 24 oktober, 2014 on 15:41 Svara

  En oväntad vänskap! Verklighetsbaserad och helt fantastisk.:) En film värd att se mer än bara en gång.

 150. Therese 24 oktober, 2014 on 15:41 Svara

  En oväntad vänskap! Verklighetsbaserad och helt fantastisk.:) En film värd att se mer än bara en gång.

 151. Sara Olsson 24 oktober, 2014 on 15:53 Svara

  Jag tipsar om den senaste sedda filmen här hemma, Chef. Jätterolig och mysig film.

 152. Sara Olsson 24 oktober, 2014 on 15:53 Svara

  Jag tipsar om den senaste sedda filmen här hemma, Chef. Jätterolig och mysig film.

 153. Gunilla 24 oktober, 2014 on 15:57 Svara

  Då säger jag ”the notebook”. En helt fantastisk film på alla sätt och vis! 🙂

 154. Gunilla 24 oktober, 2014 on 15:57 Svara

  Då säger jag ”the notebook”. En helt fantastisk film på alla sätt och vis! 🙂

 155. Terese christiansson 24 oktober, 2014 on 16:05 Svara

  Jag tipsar om en film som heter Thats My boy med Adam Sandler han är så rolig och komisk och det är precis vad jag gillar. Humor på hög nivå 🙂 kram

 156. Terese christiansson 24 oktober, 2014 on 16:05 Svara

  Jag tipsar om en film som heter Thats My boy med Adam Sandler han är så rolig och komisk och det är precis vad jag gillar. Humor på hög nivå 🙂 kram

 157. Lilla Malin 24 oktober, 2014 on 16:32 Svara

  Åh, vad roligt. Då vill jag tipsa om filmen ”Prisoners” 🙂

 158. Lilla Malin 24 oktober, 2014 on 16:32 Svara

  Åh, vad roligt. Då vill jag tipsa om filmen ”Prisoners” 🙂

 159. Christine 24 oktober, 2014 on 16:37 Svara

  12 years a slave är riktigt bra. Hemsk förstås, men bra. Och komedin ”Super”, om man har lite mörk humor 🙂

 160. Christine 24 oktober, 2014 on 16:37 Svara

  12 years a slave är riktigt bra. Hemsk förstås, men bra. Och komedin ”Super”, om man har lite mörk humor 🙂

 161. Jenny 24 oktober, 2014 on 16:37 Svara

  Jag måste tipsa om Safe haven. Älskar den filmen. Sen att det är en riktig goodig med gör ju inget

 162. Jenny 24 oktober, 2014 on 16:37 Svara

  Jag måste tipsa om Safe haven. Älskar den filmen. Sen att det är en riktig goodig med gör ju inget

 163. Malin stjernberg 24 oktober, 2014 on 16:55 Svara

  Åh vilket perfekt höstruskpaket!

 164. Malin stjernberg 24 oktober, 2014 on 16:55 Svara

  Åh vilket perfekt höstruskpaket!

 165. Hanna 24 oktober, 2014 on 17:20 Svara

  Jag vill tipsa om filmen Blended med Drev Barrymore & Adam Sandler. Härlig, komisk & romantisk. Lite samma anda som 50 först dates.
  Om man.sett sistnämnda kommer.ett gott skratt om man minns 5 second Tom! 🙂

 166. Hanna 24 oktober, 2014 on 17:20 Svara

  Jag vill tipsa om filmen Blended med Drev Barrymore & Adam Sandler. Härlig, komisk & romantisk. Lite samma anda som 50 först dates.
  Om man.sett sistnämnda kommer.ett gott skratt om man minns 5 second Tom! 🙂

 167. Frida 24 oktober, 2014 on 17:23 Svara

  Åh, tipsar då om ‘The Butler’! Fantastisk film! ❤️

 168. Frida 24 oktober, 2014 on 17:23 Svara

  Åh, tipsar då om ‘The Butler’! Fantastisk film! ❤️

 169. Johanna 24 oktober, 2014 on 17:29 Svara

  Tipsar om In a land of woman med bland annat Adam Broody, mysig hemsk och fin på samma gång. Perfekt för en kväll i soffan i höstrusket!

 170. Johanna 24 oktober, 2014 on 17:29 Svara

  Tipsar om In a land of woman med bland annat Adam Broody, mysig hemsk och fin på samma gång. Perfekt för en kväll i soffan i höstrusket!

 171. Elin 24 oktober, 2014 on 17:37 Svara

  Jamen då får jag passa på att tipsa om ”The Boys Are Back”. En sådan där film som bara drabbade mig. Satt i soffan för ett par veckor sedan och skulle egentligen gå och sova men tänkte jag kunde slökolla på filmen som precis började. Jo tjena, två timmar senare hade jag gråtit och skrattat och verkligen känt mig genom hela filmen. Jag som ALDRIG gör sådant. Bra betyg! Se den! 🙂

 172. Elin 24 oktober, 2014 on 17:37 Svara

  Jamen då får jag passa på att tipsa om ”The Boys Are Back”. En sådan där film som bara drabbade mig. Satt i soffan för ett par veckor sedan och skulle egentligen gå och sova men tänkte jag kunde slökolla på filmen som precis började. Jo tjena, två timmar senare hade jag gråtit och skrattat och verkligen känt mig genom hela filmen. Jag som ALDRIG gör sådant. Bra betyg! Se den! 🙂

 173. Carolina 24 oktober, 2014 on 17:40 Svara

  Åh, det finns ju så många bra filmer. Ser att du redan fått förslag på många gobitar så då får jag tipsa om en ”lite mindre känd” och fin film som heter ”Hachiko-en vän för livet”. Såå fin film som är baserad på en verklig historia. Regisserad av Lasse Hallström med Richard Gere i huvudrollen. Inte ett öga är torrt efteråt men det är den värd 🙂

 174. Carolina 24 oktober, 2014 on 17:40 Svara

  Åh, det finns ju så många bra filmer. Ser att du redan fått förslag på många gobitar så då får jag tipsa om en ”lite mindre känd” och fin film som heter ”Hachiko-en vän för livet”. Såå fin film som är baserad på en verklig historia. Regisserad av Lasse Hallström med Richard Gere i huvudrollen. Inte ett öga är torrt efteråt men det är den värd 🙂

 175. Hannah 24 oktober, 2014 on 18:27 Svara

  Måste tipsa om Divergent, väntar som en tok på uppföljaren!!

  Eller Hungergames

  / Hannah

 176. Hannah 24 oktober, 2014 on 18:27 Svara

  Måste tipsa om Divergent, väntar som en tok på uppföljaren!!

  Eller Hungergames

  / Hannah

 177. Sara 24 oktober, 2014 on 18:42 Svara

  Jag vill tipsa om filmen ”Transamerica”, en fantastisk film med Felicity Huffman i huvudrollen. Den handlar om en transexuell kvinna som plötsligt träffar sin biologiska tonårsson som hon inte ens visste om att hon hade. Toppenfilm! 🙂

 178. Sara 24 oktober, 2014 on 18:42 Svara

  Jag vill tipsa om filmen ”Transamerica”, en fantastisk film med Felicity Huffman i huvudrollen. Den handlar om en transexuell kvinna som plötsligt träffar sin biologiska tonårsson som hon inte ens visste om att hon hade. Toppenfilm! 🙂

 179. Johanna 24 oktober, 2014 on 18:45 Svara

  Twice born- innehåller allt, en film man tänker på längeeeee
  The East- mycket bra!
  Trevlig helg! / Johanna

 180. Johanna 24 oktober, 2014 on 18:45 Svara

  Twice born- innehåller allt, en film man tänker på längeeeee
  The East- mycket bra!
  Trevlig helg! / Johanna

 181. Veronica Marie 24 oktober, 2014 on 18:51 Svara

  Jag vill rekommendera en film, som inte är speciellt ny men som är så otroligt vacker, men sorglig. En film som väcker många känslor och tankar, och som får en att tänka till en extra gång att man ska ta vara på varje dag av livet och inte ta livet eller varandra för givet.

  Jag pratar om The Last Song, kanske har du redan sett den men den är värd att se fler gånger. <3

 182. Veronica Marie 24 oktober, 2014 on 18:51 Svara

  Jag vill rekommendera en film, som inte är speciellt ny men som är så otroligt vacker, men sorglig. En film som väcker många känslor och tankar, och som får en att tänka till en extra gång att man ska ta vara på varje dag av livet och inte ta livet eller varandra för givet.

  Jag pratar om The Last Song, kanske har du redan sett den men den är värd att se fler gånger. <3

 183. Jenny 24 oktober, 2014 on 18:52 Svara

  Då kan jag tipsa om filmen Good Will Hunting från ’97 som jag inte såg förrän efter att Robin Williams hade gått bort. Värd att se tycker jag.
  Trevlig helg och trevlig film 🙂

 184. Jenny 24 oktober, 2014 on 18:52 Svara

  Då kan jag tipsa om filmen Good Will Hunting från ’97 som jag inte såg förrän efter att Robin Williams hade gått bort. Värd att se tycker jag.
  Trevlig helg och trevlig film 🙂

 185. Malin 24 oktober, 2014 on 18:57 Svara

  Med tjejkompisarna : The other woman
  Med mannen: The vow
  Med lillE: Mamma Mu

 186. Malin 24 oktober, 2014 on 18:57 Svara

  Med tjejkompisarna : The other woman
  Med mannen: The vow
  Med lillE: Mamma Mu

 187. Frida 24 oktober, 2014 on 19:02 Svara

  HACHIKO- en vän för livet

 188. Frida 24 oktober, 2014 on 19:02 Svara

  HACHIKO- en vän för livet

 189. Sofia 24 oktober, 2014 on 19:22 Svara

  Vill tipsa om ”prisoners”. Bland det bästa på länge

 190. Sofia 24 oktober, 2014 on 19:22 Svara

  Vill tipsa om ”prisoners”. Bland det bästa på länge

 191. Jessica 24 oktober, 2014 on 19:25 Svara

  Då tipsar jag om filmen ”gone baby gone”. Den är baserad på en bok av en av mina favorit författare. Ben Affleck är regissör och hand brorsa spelar huvudrollen.
  Filmen handlar om en liten flicka som blir kidnappad och han som spelar huvudrollen är privatdetektiv och ska försöka hitta henne.
  Tycker det är mysigare att krypa upp i soffan med filt om man tittar på en spännande film 🙂

 192. Jessica 24 oktober, 2014 on 19:25 Svara

  Då tipsar jag om filmen ”gone baby gone”. Den är baserad på en bok av en av mina favorit författare. Ben Affleck är regissör och hand brorsa spelar huvudrollen.
  Filmen handlar om en liten flicka som blir kidnappad och han som spelar huvudrollen är privatdetektiv och ska försöka hitta henne.
  Tycker det är mysigare att krypa upp i soffan med filt om man tittar på en spännande film 🙂

 193. Malin 24 oktober, 2014 on 19:27 Svara

  En film som jag aldrig får nog av är The Holiday
  Känns verkligen som en film som passar i höstrusket

 194. Malin 24 oktober, 2014 on 19:27 Svara

  En film som jag aldrig får nog av är The Holiday
  Känns verkligen som en film som passar i höstrusket

 195. Helena 24 oktober, 2014 on 19:39 Svara

  Hungerspelen, klart bra film och läsvärda böcker! Man blir fast och kan inte släppa film eller bok förrän de är slut!

 196. Helena 24 oktober, 2014 on 19:39 Svara

  Hungerspelen, klart bra film och läsvärda böcker! Man blir fast och kan inte släppa film eller bok förrän de är slut!

 197. Veronica 24 oktober, 2014 on 19:51 Svara

  Då tipsar jag om Lasse Maja – skuggor över Valleby! Var på smygpremiären för någon vecka sedan med mina barn. 6,5 år och 3,5 år. Det var biopremiär för den lilla och hon satt helt stilla i 75 minuter! Det trodde jag inte! 😉 Filmen var med andra ord såååå spännande! Även för mamman!

 198. Veronica 24 oktober, 2014 on 19:51 Svara

  Då tipsar jag om Lasse Maja – skuggor över Valleby! Var på smygpremiären för någon vecka sedan med mina barn. 6,5 år och 3,5 år. Det var biopremiär för den lilla och hon satt helt stilla i 75 minuter! Det trodde jag inte! 😉 Filmen var med andra ord såååå spännande! Även för mamman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna