VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spetsdrömmar

large

largec

Fortfarande är det alldeles för tidigt att börja leta bröllopsklänning, eftersom jag är ganska många kilon från mitt vanliga jag, men drömma får man ju göra ;). Jag tänker spets, gärna lite längre armar och ändå en rätt simpel modell eftersom det blir ett pyttigt borgerligt bröllop någonstans i New York.

Jag har redan fått tips om bröllop i New York och mottar tacksamt alla tips ni har! 🙂 Det vi har koll på är hittills egentligen bara vem som ska viga oss och när. Plats har vi funderat på Central Park? Men även fått tips om Battery Park vid frihetsgudinnan. Känns som att det kommer bli bra oavsett, kanske vi till och med bestämmer plats när vi är där och kan känna efter själva. Så speciellt överplanerat blir det nog inte haha, det viktigaste är att få koll på alla papper så att det blir möjligt att genomföra och inte glömma att packa ner vigselring och våra kläder. Och ha en liten shoppingbudget med i planerna ;).

Här har lördagen startat i pyjamas, långfrulle och lördagsgodis. Snart ska jag och Elion på dejt med Karro och Elin, det blir lunch på stan och bio därefter. Karro hälsar för övrigt att gästblogg är på g!

KRAM


Kommentarer


 1. D. DeMarkey 25 oktober, 2014 on 12:02 Svara

  åh jag har nog missat hur det blir med familjen, ska ingen vara där eller åker alla med?

  Låter ju som en dröm att få gifta sig i NY, du som alltid velat åka också. Hoppas allt går bra, frihetsgudinnan lät ju kanonbra. Snacka om annorlunda bröllop. och klänningarna. åh längtar tills jag får se hur allt blev. 🙂

 2. D. DeMarkey 25 oktober, 2014 on 12:02 Svara

  åh jag har nog missat hur det blir med familjen, ska ingen vara där eller åker alla med?

  Låter ju som en dröm att få gifta sig i NY, du som alltid velat åka också. Hoppas allt går bra, frihetsgudinnan lät ju kanonbra. Snacka om annorlunda bröllop. och klänningarna. åh längtar tills jag får se hur allt blev. 🙂

 3. EMELIECATRINE 25 oktober, 2014 on 12:41 Svara

  Jag tycker mycket hellre att ni ska gifta er i central park än battery park! Dom byggde om och höll på när vi var där i maj.. Kanske är klart nästa år i försig =) så himla häftigt att gifta sig där! Du kommer vara otroligt vacker.

 4. EMELIECATRINE 25 oktober, 2014 on 12:41 Svara

  Jag tycker mycket hellre att ni ska gifta er i central park än battery park! Dom byggde om och höll på när vi var där i maj.. Kanske är klart nästa år i försig =) så himla häftigt att gifta sig där! Du kommer vara otroligt vacker.

 5. Petra 25 oktober, 2014 on 13:00 Svara

  Grattis till kommande bröllopet och lillasyster!
  När gifter ni er? Före födseln eller efter?

 6. Petra 25 oktober, 2014 on 13:00 Svara

  Grattis till kommande bröllopet och lillasyster!
  När gifter ni er? Före födseln eller efter?

 7. maria 25 oktober, 2014 on 14:50 Svara

  Då tycker jag nog Central Park, framförallt om det är sensommar ni planerar. Kan nog bli fint med natur och färger då 🙂 I år har det som sagt varit renovering i Battery Park och dessutom tror jag att det är lättare att få en liten plätt för er själva i Central Park, så ni inte behöver samsas med för stora turisthorder på samma kvadratmeter 😉 Och Frihetsgudinnan ser man väl inte alltför mycket av från Battery Park…
  Det kommer bli toppen hur ni än väljer! Kanske hittar ni en helt annan plats som känns ”ja, här är det!” när ni är där 🙂

 8. maria 25 oktober, 2014 on 14:50 Svara

  Då tycker jag nog Central Park, framförallt om det är sensommar ni planerar. Kan nog bli fint med natur och färger då 🙂 I år har det som sagt varit renovering i Battery Park och dessutom tror jag att det är lättare att få en liten plätt för er själva i Central Park, så ni inte behöver samsas med för stora turisthorder på samma kvadratmeter 😉 Och Frihetsgudinnan ser man väl inte alltför mycket av från Battery Park…
  Det kommer bli toppen hur ni än väljer! Kanske hittar ni en helt annan plats som känns ”ja, här är det!” när ni är där 🙂

 9. Linn 25 oktober, 2014 on 16:45 Svara

  När ni är i New York kan jag verkligen rekommendera att åka helikopter över Manhattan, såå häftigt och en upplevelse man aldrig lär glömma! Också får ni se allt ni behöver på typ 20 minuter 🙂

 10. Linn 25 oktober, 2014 on 16:45 Svara

  När ni är i New York kan jag verkligen rekommendera att åka helikopter över Manhattan, såå häftigt och en upplevelse man aldrig lär glömma! Också får ni se allt ni behöver på typ 20 minuter 🙂

 11. Linn 25 oktober, 2014 on 16:48 Svara

  Och en restaurang som passar perfekt för bröllopsmiddag är River Cafe. Det ligger precis vid vattnet nedanför Brooklyn bridge på brooklynsidan. Man sitter med utsikt över hela Manhattan med alla ljus som lyser upp. Sååå häftigt och fantastiskt fin restaurang med förstklassig mat!

  • Evelina 27 oktober, 2014 on 09:56 Svara

   TACK för tips!!

 12. Linn 25 oktober, 2014 on 16:48 Svara

  Och en restaurang som passar perfekt för bröllopsmiddag är River Cafe. Det ligger precis vid vattnet nedanför Brooklyn bridge på brooklynsidan. Man sitter med utsikt över hela Manhattan med alla ljus som lyser upp. Sååå häftigt och fantastiskt fin restaurang med förstklassig mat!

  • Evelina 27 oktober, 2014 on 09:56 Svara

   TACK för tips!!

 13. Malin 25 oktober, 2014 on 23:03 Svara

  Vilken fantastisk klänning, den översta!

 14. Malin 25 oktober, 2014 on 23:03 Svara

  Vilken fantastisk klänning, den översta!

 15. Malin 26 oktober, 2014 on 12:35 Svara

  Ett ställe i New York som är väldigt passande för bröllop är ”Brooklyns botaniska trädgård”. Googla ”brooklyn botanical cherry blossom” och kolla på bilderna får du se vad jag menar 🙂

  • Evelina 27 oktober, 2014 on 09:56 Svara

   Oh låter fiint! Men kanske finast på våren när körsbärsträden blommar? 🙂

 16. Malin 26 oktober, 2014 on 12:35 Svara

  Ett ställe i New York som är väldigt passande för bröllop är ”Brooklyns botaniska trädgård”. Googla ”brooklyn botanical cherry blossom” och kolla på bilderna får du se vad jag menar 🙂

  • Evelina 27 oktober, 2014 on 09:56 Svara

   Oh låter fiint! Men kanske finast på våren när körsbärsträden blommar? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna