VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravidvänligt

Sådära, hemma igen efter ett ganska onödigt besök på skolan. Men känns skönt att i alla fall veta att den där föreläsningen inte var så mycket att ha så slipper jag undra. Och så fixade jag fotografiet även om kontoret hann stänga så själva kortet får jag hämta ut en annan dag. Nu är det ingenting förrän på måndag då det är kursstart, så himla spännande! Ser fram emot att veta vad det verkligen är jag gett mig in på ;).

Tog en sväng på stan och köpte pennor, pennfack och ett par gravidjeansleggings på H&M. Ett par till rättare sagt, de jag har är så himla sköna så jag passar på att köpa ett par likadana nu så jag har två att byta mellan.

68414839001_m68414708001_m

Sen har jag även hittat den perfekta t-shirten för gravida, på Gina Tricot. Ja den kändes så perfekt så jag köpte den i flera färger! Den är dock inte alls så urringad som den ser ut på bilden, snarare är även den perfekt. Nu känner jag mig mer redo för en höst och vinter med gravidmage!


Kommentarer


 1. Vägen till mamma och pappa 20 augusti, 2014 on 18:45 Svara

  Fint!

 2. Mikaela 21 augusti, 2014 on 10:20 Svara

  Jag har letat efter den perfekta t-shirten och den här såg lovande ut.Skulle du vilja visa hur den ser ut på?

  • Evelina 21 augusti, 2014 on 11:36 Svara

   Will do 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna