VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Extramys!

large

Hej lediga torsdag!

Eftersom jag är ledig frågade jag om Elion ville vara ledig tillsammans med mig och det ville han :). Så F lämnade honom här vid halv 8 och så hämtar han honom efter jobbet igen. Önskemålet för dagen har varit bio så det är planen och vi ska även hälsa på Cintya & co en sväng innan dess. Längesen nu, och Hailey har ju hunnit fylla år!

Igår kväll cyklade jag bort till Karro en sväng och sen satt vi uppkrupna i soffan – åt dumle och pratade utan vilda barn omkring. Så himla mysigt. Känns otroligt tryggt att ha Karro som guidar mig i studentdjungeln som för mig är så ny! Tack vare henne har jag till exempel vetat om all kurslitteratur sen länge eftersom hon visade mig hur man hittar den, så på många vis tror jag att jag är rätt bra förberedd trots allt.

Ha en fiiin dag!


Kommentarer


 1. Så mysigt att gå på bio, en helt ”vanlig” vardag 🙂

  • Evelina 21 augusti, 2014 on 11:36 Svara

   Jaa mycket!

 2. sabina 21 augusti, 2014 on 17:55 Svara

  Lycka till med skolan

  • Evelina 21 augusti, 2014 on 18:55 Svara

   Tack snälla!

 3. Maggie 21 augusti, 2014 on 19:49 Svara

  Hej!
  Ett tips om du varit/är med i Unionen är att söka ersättning för studentlitteratur med några tusen per termin. Googla på Unionen studiestöd. Hur bra som helst! 🙂 Kanske finns liknande för andra fackförbund med?
  /Maggie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna