VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Som en helgmorgon

IMG_0688

Vi startade dagen med våffelfrukost här! Eller, den startade redan efter 05 men frukost fick dröja ett tag ;).

Idag väntar en introduktionsföreläsning och sen ska jag fixa ett kort som är viktigt på ungefär femtioelva sätt som student. Känns rätt smart att nya studenter får en sån här mjukstartsvecka för även om det inte är riktigt ”på riktigt” ännu, så är vi alla helt slut av alla nya intryck och sådär. Så när första kursen börjar på måndag tror jag att vi kommer vara lite mer redo eftersom vi inte är lika spända och nervösa som man bara är första dagarna. Jag är så glad att jag redan har klickat med ett gäng tjejer, de har inte heller varit aktiva på inspark och nollning. Vi lunchar och så istället, lär känna varandra på ett lugnare vis. Känns inte riktigt som mitt forum just nu med 10 dagars fest, gravidtrött (och ”gammal”) som jag är, och dessutom har jag redan gjort det en gång i mitt liv (när jag började sjukgymnastprogrammet direkt efter gymnasiet). Det räcker ;).

Dags att piffa till mig för dagen!

PUSS


Kommentarer


 1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 20 augusti, 2014 on 09:11 Svara

  Vad otroligt gott det såg ut, vad flitigt att orka upp och göra massa goda våfflor. 🙂

  Önskar dig en bra dag idag.

 2. Vilken lyx med våfflor till frukost, det orkar jag aldrig fixa den tiden på morgonen 😉

  • Evelina 20 augusti, 2014 on 14:25 Svara

   Börjar man 10.15 finns det ju lite extra tid 😉

 3. Anki 20 augusti, 2014 on 12:07 Svara

  Men åh, var länge sedan jag var hät i bloggvärlden. Men har nu hittat lite tillbaka. Hittade din blogg igen, som jag följde varje dag tidigare. Ser att du hittat en ny drömprins och att nu väntar barn tillsammans <3 stort grattis 🙂 underbart! Kan tänka mig att Elion är stolt över att få bli storebror? 🙂

  Ta hand om er!
  Tusen kramar

  • Evelina 20 augusti, 2014 on 14:25 Svara

   Vad kul att du hittat tillbaka!! 🙂 Tack snälla, ja han är väldigt stolt och längtar massor. Kram och detsamma

 4. Rebecca 21 augusti, 2014 on 14:12 Svara

  Åh det är ju livsfarligt att kolla bloggar när man är gravid. Kan ju inte tänka på annat än våfflor just nu…haha.
  Så roligt med studier. Jag hade planer på att studera på distans nu under hösten och förtsätta jobba 100%, planerna finns kvar jag måste bara se att jag verkligen orkar. Det är ju hektiskt som det är redan. Men så länge det är något man tycker är roligt brukar det gå.

  Lycka till med studierna fina du <3 Och ta hand om dig ♥

  • Evelina 21 augusti, 2014 on 18:56 Svara

   Hahah ja jag är ju preciiiiis likadan! Det var du som väckte min sushicraving ;)…
   Tack snälla du! Bra att du känner efter vad du orkar fina. Vad skulle du plugga isf? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna