VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KäRLeK

20140811-183458-66898188.jpg
Syskonkärleken är redan stor, storebror pussar och kramar bebisen flera gånger varje dag och har gjort sen start. Och han är extra snäll mot MIG! Berömmer mig för allt från matlagning till hur fin jag är. Ja man kan väl säga att min förstfödda är en otroligt omtänksam och fin liten kille med hjärtat på precis rätt ställe.

Idag är jag galet tacksam för vår lediga dag tillsammans. Det var som ni förstår välbehövligt och jag är glad för att jag har haft mer energi än på länge. Vi har cyklat, promenerat, bowlat, lekt och jag orkade ändå laga mat sen. Framsteg! Har annars känt mig väldigt trött på mig själv på senaste, för hur jag mår och för hur lite jag orkar. Pratade med finaste Josefine om just detta idag och det var ju lite komiskt att hon själv kände ungefär likadant (även om hon har det väldigt mycket jobbigare med hemsk foglossning). Hon och jag pratar ofta med varandra och det känns kul att jag har fått följa henne sen början av graviditeten och tvärtom, och jag fnissar rätt ofta åt att vi har exakt samma cravings, funderingar om män vs kvinnor etc … Det är fint hur man kan komma andra så nära bara via en datorskärm (även om jag träffat Josefine irl också och vet att hon är precis lika fantastisk då), att man utbyter tankar och erfarenheter, stöttar och ja… Är vänner trots avstånd. Tänk om det kunde finnas mer av det i cybervärlden istället för allt hat och elakheter som sprids varje dag, varje timme. Om vi alla kunde vara mer accepterande mot andra. Som tur är känner jag mig väldigt skonad från det här inne, men det är sorgligt hur ofta man stöter på det lite här och var. Att en människa kan bli så kaxig och ja rent ut sagt elak för att hen sitter (relativt) skyddad bakom en datorskärm är trist…

Nu har M inkallat till ett familjemöte angående huset vi inte riktigt kan släppa. 😉

KRAM

 


Kommentarer


 1. Sofie - Mamma till 2 11 augusti, 2014 on 22:13 Svara

  Åh, STORT grattis till fröet som gror ! <3
  Syskonkärlek är verkligen det finaste man kan uppleva som förälder, sådär så att hjärtat nästan inte klarar av värken utav hjärtat !

  Just för tillfället håller mina 2 på att göra mig gråhårig största delen utav tiden dock, tjafs och skrik från morgon till kväll ;P haha. Men så kommer dom där minutrarna då dom ligger och myser i soffan tillsammans eller då storebror läser saga, som allt skrik och bråk glöms bort på några sekunder ! :)

  All lycka till er ! :)

 2. Emma 11 augusti, 2014 on 22:49 Svara

  Så fint att jag nästan fäller en tår

 3. Emma 11 augusti, 2014 on 22:50 Svara

  Förstår inte varför bara en liten del av mina kommentarer kommer med

 4. Ulrika 12 augusti, 2014 on 07:41 Svara

  Så fint ! Mina kommentarer kommer heller inte med längre .

  • Evelina 18 augusti, 2014 on 17:59 Svara

   Hittade din kommentar i spamfältet! Hoppas det inte blir så fler gånger… Kram!

 5. Josefine 12 augusti, 2014 on 08:50 Svara

  Ååååh sötisen min. Älskar att ha dig som vän <3
  PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna