VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förskola á la friends

IMG_0644

Rosa rosor är en av de finaste färgklickarna jag vet!

Jag vet inte vad som hände inatt men mycket sömn blev det inte. Toabesök vid midnatt och sen vid 03 var det en liten kille som vaknade och så fick jag lägga mig hos honom en stund. Extra superskönt med en lugn morgon tillsammans innan jobb, vi har ätit frukost och myser i soffan nu. Idag och ett par dagar framåt ska Elion gå på ”Karro & Elins förskola”, behöver nog inte skriva att han ser fram emot det jättemycket! Synd attt inte jag kan vara med bara… Så hans förskolestart skjuts fram ett par dagar och han får hänga med två av sina absoluta favoriter medan jag jobbar. Vilken fin vän jag har va? Världens bästa!

Ha BÄSTA dagen underbaringar!

KRAM


Kommentarer


 1. Frida 12 augusti, 2014 on 10:51 Svara

  Heej! Jag var en flitig läsare för några år sedan och kikade in hos dig nu igen:) GRATTIS till bebis & skola! Jag är faktiskt själv socionom och vi är även beräknade att få barn samtidigt, haha:)
  Åh, följer dig gärna under denna tid, vad kul! Känner igen mig i mycket av det du skriver, speciellt tröttheten… Hjälp!
  Ha en fantastisk dag, kram!

 2. Inne hos Ina - bröllop i september 12 augusti, 2014 on 11:41 Svara

  Levande blommor är verkligen vackert att ha hemma! Ha en fin dag!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna