VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu är hösten nära

Vilken väderomställning vi har just nu! Från högsommarvärme hur länge som helst till höstsval luft och regn. Regnet kan man väl vara utan (ja i vår del av sverige alltså) i så här stora mängder men den där lite kyligare luften… Den är något speciell! Förr älskade jag vår och sommar mest av allt men med åren (oj vad jag låter gammal nu) har jag börjat se fram emot den där första höstluften som är så frisk och härlig. Nystartskänsla. Tiden efter sommar och semester med fina minnen som ger energi över det mörkare halvåret. Eftersom det var just den tidpunkten förra året som jag och M träffades blir jag även nostalgisk och tänker tillbaka på allt som hände då. Efter månader med fokus på att vara utomhus och göra allt annat än fixa hemma känner jag att det nu börjar vända. Nu vill jag göra fint här hemma, tända massa ljus på kvällarna och jag ser fram emot kommande renoveringar som är planerade för vår lilla lägenhet.

Idag har jag och Elion en ledig dag tillsammans och den ska vi tillbringa med Karro och Elin! Nu är det slutspurten innan höstterminen startar på riktigt om en vecka då jag blir student och idag och helgen som är lediga dagar innan det ska jag njuta extra mycket av av!

 

23400798-origpic-4d50ba

Hittade denna söta mugg på Nillas Handelsbod. Det kliar lite i shoppingfingrarna för att köpa just ny inredning som mysiga muggar och ljuslyktor och då är det detta ett bra ställe att spana in.

hmprod

Mysiga koftor som denna blir jag också sugen på att köpa och jag antar att det är just vad jag kommer gå i denna höst med en växande mage. Snyggt och enkelt med bara tisha eller linne under till ett par jeansleggings.


Kommentarer


 1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 11 augusti, 2014 on 09:11 Svara

  jag älskar såna enkla stiler, sååå snyggt.

 2. Jag gillar ockå hösten, även fast jag gillar vår/sommar mest. Iofs har alla årstider sin charm och jag gillar nog alla mer eller mindre 😉

 3. Isabelle, Mamma till Elysia & Adrian 11 augusti, 2014 on 12:52 Svara

  Du kommer säkert se jättefin ut i den outfiten, ta bara en strl större om du är orolig för den växande magen 😉

 4. Carro 11 augusti, 2014 on 13:37 Svara

  Åh, blir så avundsjuk, jag vill ockdå va gravid! Födde vårt första barn för 3 veckor sen men har saknat just gravidmagen och den där fantastiska känslan av hur magiskt det är att få bära ett barn hela tiden sen dess. Haha, men ska försöka vänja mig vid att va förälder innan det är dags att fundera på ett syskon förstås. 😉

 5. Hanna Watson - nygift i Kanada 11 augusti, 2014 on 17:48 Svara

  Det jag gillar mest med Calgary, där jag bor, är att sommarn håller i sig längre. Här är de oftast jättevarmt hela augusti och september men i oktober eller november kan det byta över en helg och bli minus 25, haha. Så man får eventuellt inte själva hösta, de går direkt från sommar till vinter ibland.

 6. Hanna 12 augusti, 2014 on 06:31 Svara

  Det blev så tydligt att sommarlovet är slut. Nu är det bara att börja jobba 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna