VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TÄVLING: LEGO

unnamedunnamedd

unnamedeJa på tal om adventstider och julkalendrar… Vill man inte bygga och pyssla ihop en egen som vi så finns det ju faktiskt många fina färdiga kalendrar! LEGO till exempel har i år tre olika – LEGO CITY, LEGO STAR WARS och LEGO Friends. Mycket roligare än en chokladkalender ju! Värdet är ca 250-350 kr/st.

För att vara med och tävla vill jag att du berättar vilken kalender du vill ha samt vem som ska få den! Det finns alltså en av varje kalender i potten och tre lyckliga vinnare :).

 

LYCKA TILL

Tävlingen pågår till och med torsdag 21 november


Kommentarer


 1. Agneta 15 november, 2013 on 14:48 Svara

  Åh!!! Underbar tävling! Min son Ludvig, precis 5 år fyllda, fullkomligt älskar star wars… Nästan besatt;-). Han har sett den kalendern å sagt massa ggr att den måste han få å att han kan bygga allt i den själv!
  Jag vore lika glad som honom om den kom som en present!

 2. Helena 15 november, 2013 on 14:52 Svara

  Hej!
  Om jag vann åt min son skulle det bli Lego City.
  Han bygger gärna lego och väntar in julen med förväntan nu, så det här skulle vara en mysig gåva att ge honom.

  Kram Helena

 3. Jossan 15 november, 2013 on 14:57 Svara

  Jag skulle vara sååå glad om jag vann Lego Star Wars kalendern till min 7 åriga son Noel. Den står överst på hans önskelista! Vet ingen som älskar lego som han gör! Hans största intresse helt klart! Och mamma och pappa gillar också att bygga, hihi. Tillsammans ÄR roligast. <3 Efter ett år av misslyckade IVF försök och sjukskrivning pga utmattning så är ekonomin inte vad den brukar. Det blir lite mindre klappar iår MEN det viktigaste är ändå hälsan, att MÅ bra inuti och känna glädje.

  Håller tummarna för min tur!

 4. Jenny 15 november, 2013 on 14:57 Svara

  Å vad roligt, som jag har kikat på dessa kalendrar men inte känt att jag haft råd!
  Mina två tjejer på 4 och 2 år skulle ÄLSKA att få denna julkalender, Lego Friends är en stor favorit här hemma – både bland stora och små tjejer! 😀

  Nu håller vi alla tummar och tår att vi vinner!

 5. Mikaela 15 november, 2013 on 15:00 Svara

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna Lego city och den skulle i så fall min Lilla J få =)
  Tack för en superbra blogg <3

 6. Ulrika 15 november, 2013 on 15:07 Svara

  Har en Star Wars galen 9 årig grabb 🙂 Han skulle bli överlycklig över en Star Wars kalender 😀

 7. malin 15 november, 2013 on 15:13 Svara

  Åh skulle vilja vinna lego friends o ge den till min äldsta dotter som förra veckan fyllde 4 år. Hon blev i somras storasyster för första gången o har haft det jobbigt med att inte få så mycket uppmärksamhet som hon brukade. Hon (och lillasyster) är mitt allt o jag vet att hon skulle bli superglad för en sån adventskalender! Kram på dej och tack för en bra blogg!

 8. Jennie 15 november, 2013 on 15:15 Svara

  Min dotter Vera skulle bara älska att få lego city!

 9. Hanna 15 november, 2013 on 15:16 Svara

  Å vilken perfekt tävling! Satt just och tittade på dessa, men de kostar ju lite….min son Hugo (snart 7 år) önskar sig Starwars kalendern och skulle bli överlycklig om han fick den! Lego är något han kan sitta i timmar med och starwars är en favorit!
  Brukar aldrig ha tur i tävlingar men man kan ju hoppas… 🙂

 10. Linnea Siljesvärd 15 november, 2013 on 15:19 Svara

  Jag skulle vilja vinna Lego Friends till min son Nemo som älskar Lego och Lego Friends. Det hade han blivit superglad för. 🙂

 11. Madeleine 15 november, 2013 on 15:20 Svara

  Vad kul att du har med kalendern som jag skrev om häromdagen. Min son Mio på 4 1/2 år pratar varje dag om denna Star wars kalender. Jag har försökt förbereda honom på att det kanske inte blir den, då jag tycker den är i de dyraste laget. Samtidigt vet jag en kille som kommer bli väldigt besviken om det inte är den han får. Han är en kille som inte brukar säga att han vill ha det och det och det, så när han säger att han verkligen vill ha en viss leksak så vet man att det är något han verkligen vill ha!

 12. Lisa 15 november, 2013 on 15:24 Svara

  Jag vill vara med och tävla. Jag skulle vilja ge den i present till våran julklappsinsamling som kommunen har varje år. Dom som vill skänka en julklapp lägger då sin julklapp under granen på torget på en viss dag och sen delas dom ut till barn som pga olika omständigheter kanske inte kommer få några annars 🙂

 13. kim 15 november, 2013 on 15:24 Svara

  Hej Evelina jag började titta in på din blogg när du var hög gravid och tittar nu in ganska ofta 🙂 Jag har dock aldrig kommenterat.Men nu skulle jag så gärna vilja vinna en lego city till min snart 4 årige son som bara älskar lego.Men helt ärligt talat har jag inte råd att köpa en sån till honom.
  Ha en trevlig helg 🙂

 14. Lisa 15 november, 2013 on 15:26 Svara

  Kanske ska säga då oxå att det inte spelar någon roll vilken som jag vinner då man på paketet skriver om det är till tjej eller kille och så ålder 🙂

 15. J 15 november, 2013 on 15:28 Svara

  Lego Friends skulle jag så klart ge till min älskade dotter som är helt ”galen” i dessa legotjejer 🙂 Skulle bli en fin överraskningen till henne när hon kommer hem från sin mamma nästa vecka.

 16. Josefina 15 november, 2013 on 15:29 Svara

  Skulle jag ha turen på min sida, så skulle jag välja Lego Friends – till min dotter! Eller kanske till min son, för även han älskar lego!

 17. Nina 15 november, 2013 on 15:31 Svara

  Min son Liam som fyller 4 år på torsdag och han skulle bli helt överlycklig om hans mamma vunnit en Lego City adventskalender åt honom;-)

 18. Sofie 15 november, 2013 on 15:49 Svara

  Åh, en kalender med Lego star wars hade min Max blivit överlycklig för. Hoppas på tur 🙂

 19. care69 15 november, 2013 on 15:54 Svara

  Jag är gärna med!
  Min sexåriga son skulle definitivt vilja ha en Lego Star Wars om han fick välja.
  ”Han äter, sover, leker och andas Star Wars”.
  Tipsat.
  http://care69.blogspot.se/2013/11/21-nov-vinn-lego-adventskalender.html

 20. Helene 15 november, 2013 on 15:55 Svara

  Lego Friends skulle jag välja till min snart 5-åriga Meja! :o)

 21. Josefine 15 november, 2013 on 15:58 Svara

  Min dotter stod i affären under veckan och sa att hon så gärna ville ha friendskalendern. Den är jag med och tävlar om till världens bästa tjej.

  Kram

 22. Evelina 15 november, 2013 on 16:00 Svara

  Skulle gärna vinna en lego friend kalender till min Ebba 5 år =) Hon älskar lego och eftersom hennes eländiga mamma råkat dammasuga upp några små lego saker så vore det ju super att vinna denna =)

 23. Helena Bernsheim 15 november, 2013 on 16:05 Svara

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna lego friends till min fyraåring som bara fullkomligt älskar lego friends men tyvärr så får han ingen lego friends av vår släkt för det är flickigt.. Vi köpte till honom nu när han fyllde år men andra köpte vanligt lego för han är ingen flicka.. Så denna kalendern hade gjort hela hans jul om han hade fått.. Kram Helena

 24. Sandra 15 november, 2013 on 16:17 Svara

  Lego city önskar jag till min brorson. Han skulle bli så lycklig 🙂

 25. Petra 15 november, 2013 on 16:30 Svara

  Jag vill vinna star wars kalendern till min älskade MAN. Han älskar både lego och star wars så det vore perfekta julkalendern till honom.

 26. veronica hedlund 15 november, 2013 on 16:38 Svara

  wow min minsta son skulle bli överlycklig om han vann en lego star wars.. så nu håller vi tummarna 😉

  kram veronica

 27. Åsa 15 november, 2013 on 17:00 Svara

  Åååå, jag skulle gärna tävla om Lego City! Den kalendern skulle jag ge till min systers bonus-son 🙂

 28. Elin 15 november, 2013 on 17:07 Svara

  Kul med en tävling!! Simon, min son på aldeles strax fyra år;) har förälskat sig i lego. Så om vi skulle vinna skulle Lego city vara den kalendern vi önskar oss:)

 29. Jennifer 15 november, 2013 on 17:08 Svara

  Jag är gärna med och tävlar om en Lego Star Wars-kalender till min son Wille som älskar både Lego och Star Wars 🙂

 30. Marie 15 november, 2013 on 17:11 Svara

  Jag skulle vilja vinna en LEGO Star wars till vår kille på snart 6 år. Han ÄLSKAR LEGO och STAR WARS. All vaken tid går åt till att sitta och bygga sina gubbar. Han kan exakt alla figurer i Star wars och i vilken ordning allt händer i filmerna. Han skulle hoppa rakt upp av glädje om jag vann åt honom!

  Jag har nämligen lyckats vinna en Sune-bok till storebror och nu tjatar han på mig att jag ska vinna åt honom. Och ja, jag gör allt jag kan! 😉

 31. Ida 15 november, 2013 on 17:16 Svara

  Jag skulle vilja ha lego friends till min dotter på snart tre år som är såå facsinerad av snö, is och speciellt skridskor så hon skulle bli SÅ glad!

 32. Sara 15 november, 2013 on 17:22 Svara

  Jag skulle vilja vinna star wars kalendern åt min lillebror ♡ som älskar star wars. Just nu går han igenom en mycket jobbig tid med problem i skolan och utredning för diagnos så skulle vilja muntra upp han lite 🙂

 33. Anna 15 november, 2013 on 17:26 Svara

  Hej, jag skulle vilja vinna en lego starwars kalender till min 5 åriga som är helt galen i star wars!

 34. Carolina 15 november, 2013 on 17:29 Svara

  Vilken toppentävling – jag håller tummarna för en Lego City åt min son, vilken lycka det skulle bli! <3 Kram

 35. Sandra Mårtensson 15 november, 2013 on 17:36 Svara

  Har jag den otroliga turen att vinna, så skulle jag ge Lego City kalendern till min legotokiga son Charlie.

 36. Sanne 15 november, 2013 on 17:46 Svara

  Hej!
  Åh jag skulle gärna så gärna vilja ge bort Lego City till min nyfunna kärleks systerson som är så gudomligt söt. Det var nästan ”barntricket” min kille körde istället för ”hundtricket” 😉 Och lilla Davy som han kallas har blivit helt förälskad i lego och pratar väldigt mycket om Legoland som vi berättat för honom om. Så om jag vann så skulle denna bli en gåva till söta Davy 🙂

  Trevlig Helg. Kramar

 37. Hanna 15 november, 2013 on 17:57 Svara

  Jag skulle vilja ge Lego Friends till min tjej här
  hemma… Då skulle hon bli lyrisk

 38. Emma 15 november, 2013 on 18:06 Svara

  Åh jag skulle vilja ge Lego Friends till min son! Han leker mest med bilar vilket jag såklart tycker är helt ok men jag leker hellre roliga rollekar med glada fina figurer;-) Släkten köper bara bilar eftersom det är lätt och poppis, så heja mig och Friends som present! Han kommer älska den också, men vet bara inte om det än;-)

 39. Amanda Hassel 15 november, 2013 on 18:12 Svara

  Jag skulle gärna vilja ge bort en starwarskalender till min sambos 4åring. Han är som besatt av star wars här hemma och skulle bli så himla glad om han fick en sån! 🙂

 40. Sofie 15 november, 2013 on 18:14 Svara

  Jag skulle vilja vinna Lego city till mitt jobb (förskola), hade varit en supermysig julaktivitet för barnen!

 41. FanaTica 15 november, 2013 on 18:16 Svara

  Min äldste son Vincent skulle få Lego Star Wars om vi hade turen att få vinna.

  Läst många av dom andra kommentaren och inser att man kanske inte har så stor chans att vinna men vi hoppas ändå.

  T.G.I.F

 42. Lamitta 15 november, 2013 on 18:28 Svara

  Hej! Gud va underbart d hade varit att vinna lego. Min pojke älskar lego och vilken av dessa tre spelar ingen roll för här kör vi inte med sterotypa leksaker o färger:) Kram
  Lamitta

 43. Ann 15 november, 2013 on 18:48 Svara

  Hej. Jag vill gärna vara med och tävla om en city kalender till vår son som just börjat upptäcka lego istället för duplo. Trevlig kväll!

 44. Emma 15 november, 2013 on 18:52 Svara

  En legofriends-kalender önskar jag vinna till min stora tjej Maja. Hon hade älskat den 🙂

 45. Emma Mamma till Eddie & Wilton 15 november, 2013 on 18:53 Svara

  Jag vill vinna City till min son Eddie på 4 år !!Han skulle bli jätte glad och få den :0)

 46. Malin 15 november, 2013 on 18:53 Svara

  Åh va roligt! Jag hade väldigt gärna velat vinna Star wars legot till min kusin och gudson som är 6 år och älskar Star wars och lego. Han är den finaste killen jag vet och så snäll mot sin lillebror så han förtjänar verkligen att få något fint i julklapp 🙂

 47. Anna 15 november, 2013 on 18:54 Svara

  Jag skulle vilja vinna Lego City till min 3åriga son som önskar sig ”flåttigt” (småttigt) lego i julklapp 🙂

 48. Elin Dahl 15 november, 2013 on 19:00 Svara

  Jag skulle vilja vinna den lila och ge till min systerdotter Ester, Max kusin 🙂 Hon har önskat sig sådant lego hur länge som helst, och det skulle vara underbart att se lyckan i hennes ögon när hon öppnar 🙂
  Kram Elin

 49. Jannike 15 november, 2013 on 19:03 Svara

  Jag håller tummar och tår på att jag vinner LEGO friends till min fantastiska lilla tjej. Hon älskar lego och detta vore perfekt var enda dag fram till jul!

 50. Veronica 15 november, 2013 on 19:10 Svara

  Jag vill vinna lego Friends. Skulle ge lådan till min lilla Alice som precis börjat bygga smålego. Storebror uppskattar inte att hon lånar hans lego som mest består av bilar och maskiner!

 51. mikaela 15 november, 2013 on 19:13 Svara

  Jag skulle vilja vinna adventskalendern friends till våra bästa vänners dotter vars pappa i detta nu ligger på sjukhus!

 52. Helena - mamma till storA och lillA 15 november, 2013 on 19:27 Svara

  Jag hade gärna vunnit lego-friends kalendern till min Alexander 4 år. Han älskar lego, speciellt lego friends med sina fina färger och småpyssel.

 53. Jacqueline 15 november, 2013 on 19:28 Svara

  Jag hoppas vinna lego city för att glädja min lillasyster på 10 år. Det är hon värd och behöver glädjas då hon haft det tufft i skolan nyligen. Tyvärr kan barn vara väldigt elaka mot varandra och tyvärr har hon vart utsatt för elakheter. Men snällheten vann och jag hoppas hon lär sig sträcka på ryggen och alltid tro och vara stolt över sig själv! Så därför vill jag vinna detta till henne.

 54. Elin 15 november, 2013 on 19:30 Svara

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna Lego City-kalendern. Nu är mitt barn inne i en sådan period där jag mest bara förstör och är i vägen när jag är (försöker) få vara med och leka. ”Men näää, inte sååå mamma!” Men just när det är lego brukar jag få vara med och bygga ”det tråkiga” iaf. Man tar vad man får 🙂

 55. Linda 15 november, 2013 on 19:32 Svara

  Om jag skulle vinna skulle jag vilja ge Lego City-kalendern till min son Elliot som nyss gått över från duplo till lego och bygger allt möjligt 🙂

 56. Heléne 15 november, 2013 on 19:33 Svara

  Åhhh…. Min lilla Evelina 3,5 år skulle fullkomligt älska lego friends!!! Hon längtar till jul o allt vad det innebär. Vore otroligt kul att få ge en så fin julkalender till henne så hon kan ha nedräkning till julafton.

  Fint namn hon har va

 57. Viola 15 november, 2013 on 19:33 Svara

  Hej!

  Jamen detta kan man ju inte låta bli att tävla om! Jag skulle ge Lego friends kalendern till min dotter som nyss fyllt 4 år och älskar Lego. Hon vet om att hon ska få sina första skridskor i vinter och längtar efter snön (och isen). Hon fick syn på denna kalender i affären och blev alldeles till sig, hoppade och studsade för hon tyckte det var så kul att det var med skridskor, så hon skulle helt säkert bli superglad!

 58. Linda 15 november, 2013 on 19:34 Svara

  Min lillgrabb på 3 år skulle älska att få en Lego city som adventskalender. Allt är så spännande nu inför jul och varje gång vi är på affären pekar han längtande på denna!

 59. Vestling- mamma till 2 15 november, 2013 on 19:40 Svara

  Jag skulle definitivt välja lego star wars till min son 🙂
  Han skulle bli så glad över att få en sån kalender, han ska här i veckorna genomgå en tarmbiopsi och en så present skulle definitivt vara en liten tröst i kaoset! Hans stora favorit är R2D2 🙂

 60. Emma 15 november, 2013 on 19:44 Svara

  Jag skulle vilja vinna Lego Starwars kalendern till vår 6-åring! Han är lika Legotokig som sin pappa… Så denna julen hade det varit kul om de inte hade likadana kalendrar 🙂

 61. Josefine 15 november, 2013 on 19:57 Svara

  Jag skulle definitivt vilja vinna Star Wars-kalendern till min 4,5 åring. Han har önskat sig en sådan kalender sedan förra året, men jag tycker att de är lite för dyra så jag har aldrig köpt dem. Men om man vinner en så! =)

 62. Anna 15 november, 2013 on 20:00 Svara

  Jag har inga barn men jag skulle vilja vinna kalendern med star wars till min underbara pojkvän som totalt älskar star wars. Varje gång vi går förbi något med just star wars så måste han stanna å titta å varje gång kommer orden ”varför är inte jag ett barn” 😉 så detta hade blivit en trevlig överraskning till honom 🙂

 63. Sofie 15 november, 2013 on 20:13 Svara

  Åh, Lego Friends! Vill jag gärna vinna till min dotter som fyller fem på onsdag, hon älskar Lego, överraskningar och vinterlek så det hade varit alldeles perfekt! 🙂

 64. Hanna 15 november, 2013 on 20:29 Svara

  Hos oss skulle en Lego City uppskattas till advent av min pojke Casper.
  Han har börjar få upp intresse för Lego & det skulle passa perfekt minst sagt att få Möjligheten att hjälpa honom med sitt nyfunna intresse!

  Kramar från oss

 65. Elin 15 november, 2013 on 20:31 Svara

  Jag skulle vilja ge en star wars-kalender till en liten kille på 6 år som ääääälskar star wars. Han skulle helst vilja ha en ljussabel i julklapp men tror hans föräldrar föredrar om han får små grejer i en kalender istället för att han ska vifta runt med den! Då har han fått sitt star wars så att han blir glad 24 ggr om och hans föräldrar säkert minst lika glada! Delad glädje är dubbel glädje, haha

 66. Alicia önskar sig en Lego City mest av allt
  passar bra att leka inne med när det är kallt :))

  Kraam!

 67. Anders 15 november, 2013 on 20:35 Svara

  Hej!
  Min dotter önskar sig en Lego City, kul att leka med innan jul!

  Mvh
  Anders

 68. Therese 15 november, 2013 on 20:41 Svara

  Lego Starwars vill jag vinna till mig 30-åriga man. Starwarsfrälst och legofrälst som han är så dreglar han varje jul över dessa kalendrar. Hade vart lite kul att överraska honom med den då vår 1åriga son ännu är för liten för detta. 🙂

 69. Caroline 15 november, 2013 on 21:10 Svara

  Min flicka Tilde skulle älska lego friends! Hon har precis fyllt fem år och har ledsnat på det legot hon har. 🙂

 70. katharina 15 november, 2013 on 21:15 Svara

  Jag skulle vilja vinna lego friends till min dotter hon skulle bli SÅ glad!

 71. Sofie 15 november, 2013 on 21:20 Svara

  Om jag vinner så vill jag ge en star wars kalender tolkning 4årige son.
  Han har länge pratat om star wars nu och blivit så uppslukad av det från de stora killarna på dagis på sistone.
  Ett lasersvärd står högt upp på önskelistan till tomten så detta vore som ett bra komplement!
  Kram o tack för en glädjesprudlande/ kärleksfull blogg som peppar en nybliven singel mamma!
  /Sofie

 72. Johanna 15 november, 2013 on 21:30 Svara

  Har en son som är jämngammal med din Elion, blir fyra den sista november. Han bygger flitigt med duplo här hemma, men har inte haft nåt ”små-lego” än då hans lillebror stoppar allt smått i munnen. Till fyraårsdagen står smålego högst upp på önskelistan och vi har köpt honom ett start-kit med byggbitar. Hade vart kul att överraska med en kalender också! Lego city önskar vi om vi vinner. Kram!

 73. Mikaela 15 november, 2013 on 21:32 Svara

  Jag vill vinna en Star wars kalender till min Star warstokige son.Som jag längtar efter honom!Inte hört från honom sedan i måndags då hans pappa vägrar svara i telefon 🙁

 74. Sandra 15 november, 2013 on 21:37 Svara

  Jag skulle vilja vi ge min äldsta son ett Lego city. Han skulle bli överlycklig. Jag skulle vilja vinna det åt honom som ett tack för att han är en sån fin kille med ett så stort hjärta.

 75. Kim 15 november, 2013 on 21:41 Svara

  Jag skulle vilja vinna lego friends och den skulle jag ge till min stora dotter som precis har blivit storasyster!

 76. Natalie 15 november, 2013 on 21:47 Svara

  Åhhh, en sån kalender vore ju perfekt till vår son. Han är precis i starten på sitt legobyggande och tycker det är sååååå roligt att sitta och plocka med de små delarna. Följa beskrivningen – plocka i sär – börja om från början – testa en egen variant.
  Jag är lite kluven om han ska få en chokladkalendern då han har blivit lite väl sockerberoende, såpass att han bröt ihop för att det är såååå långt kvar till lillasysters dop (då han ser fram emot kakor och annat sött) som är nästa helg. Så nu har vi bestämt hela familjen att det är slut med sötsaker för ett tag framöver. Och vad skulle då inte passa bättre än att kunna ge honom LEGO City i stället för chokladkalendern.

 77. Lisa 15 november, 2013 on 21:48 Svara

  Lego city eller lego friends till mitt gudbarn och brorsdotter Ellen som älskar lego och allt som har med det att göra!

 78. Evelina W 15 november, 2013 on 22:22 Svara

  Min dotter skulle bli så lycklig om hon fick en Lego Friendskalender! Hon älskar lego och glada färger 🙂

 79. kristin 15 november, 2013 on 22:26 Svara

  E-Maddox heter killen som jag skulle vilja ge en kalender.
  varför!? För han är det bästa som jag har :).

 80. Emeli 15 november, 2013 on 22:32 Svara

  Jag skulle gärna vilja vinna lego friends till min dotter.

 81. Johanna 15 november, 2013 on 23:05 Svara

  Hej! Jag skulle vilja överraska min älskade stora duktiga tjej som började i förskoleklass i augusti men hon har haft en tuff start. Hon är en ängslig, försiktig tjej men har tyvärr haft svårt med barn som slagits och andra oroligheter, svårt med kompisar och så. Skolan är tuff!

  Gör ont i mammahjärtat! Men vi har stöttat så mycket vi kunnat och jag måste säga att trots att hon varit rädd och sorgsen så har hon KÄMPAT och fortsätter att vara underbar, omtänksam och snäll och jag är stolt över att vara mamma till denna fina tjej.

  Jag tycker att hon är värd en kalender och hon skulle bli överlycklig om hon fick en, det skulle pigga upp 🙂

 82. Pauline 15 november, 2013 on 23:12 Svara

  En lego city kalender till sonen som älskade sin förra året, eller en lego friends till dottern…
  Som ensamstående mamma vore det en gåva att få göra deras december till en extra rolig månad med en fin kalender
  By the way, älskar din blogg!

 83. Dagny 15 november, 2013 on 23:19 Svara

  Den skulle såklart min son Leon få, hela familjen älskar bygga lego. Och när lillebror har lagt sig på kvällarna brukar vi sätta oss ner med varm choklad mjölk och bygga tillsammans och umgås.

 84. Dagny 15 november, 2013 on 23:20 Svara

  lego city!!

 85. Zarah 15 november, 2013 on 23:27 Svara

  Min sexåriga dotter tjatar konstant om Lego Friends och skulle bli såå glad över den kalendern! Hon har verkligen haft ett tufft år och ser så mycket fram emot julen och detta året förtjänar hon verkligen allt hon vill ha<3

 86. Kim - mamma till Victor & Linus 16 november, 2013 on 00:09 Svara

  Jag skulle vilja vinna Lego City kalendern till min son som fyller 4 år i januari! 🙂 Trots hysteriska utbrott och humörskiftningar hos grabben som är mitt i världens trotsålder så älskar jag honom såklart mest i världen. Men tyvärr tillåts inte ekonomin att jag köper en sådan kalender, så nu hoppas vi att vi vinner en! ❤️

 87. Cecilia 16 november, 2013 on 01:18 Svara

  Hej Evelina!jag skulle vilja vinna lego city till min 4 åring Kevin!perfekt att slippa chokladkalendern då min son verkligen gå upp i varv av bara en ruta!!ha de bra!

 88. Sanna 16 november, 2013 on 01:26 Svara

  Här önskar vi oss sånt där ”tjejigt lego” som blivande fyra åringen Hugo säger 🙂

 89. Frida 16 november, 2013 on 07:16 Svara

  Jag skulle väldigt gärna vinna Star wars kalendern till min lillebror som bor alldeles för långt bort från mig! Han skulle bli gladare än gladast 🙂

 90. Tessie 16 november, 2013 on 08:00 Svara

  Lego Friends skulle jag vilja vinna. Mina tjejer, Sara 9 år och Hanna 10 år, skulle få den tillsammans. Vi brukar alltid ha en Lego kalender på jobbet och öppnar varsin dag, kul 🙂 Fast mina barn är avundsjuka och skulle bli överlyckliga om de fick en nu.

 91. Josefin 16 november, 2013 on 08:39 Svara

  Jag men framförallt min son som blir fyra år i december skulle bli jätte glad om vi vann lego city. Håller alla tummar och tår 🙂

 92. Linnea 16 november, 2013 on 08:44 Svara

  Här hemma har vi en liten kille som känns väldigt lik lilla E på många sätt, rosa säger jag bara!!
  Vår son suktar efter en Lego Friends advents kalender så jag skulle lätt välja den om vi vann! Lilla syster skulle säkert bli lika glad 🙂

 93. Jenny 16 november, 2013 on 08:50 Svara

  Min snart 4-årige son skulle älska Lego City-kalendern. Tänk att äntligen få lämna över duplo-legot till lillasyster och få ”stor-pojke-lego” att leka med 🙂

 94. Lii 16 november, 2013 on 12:36 Svara

  Åh jag skulle välja Lego STARWARS till min 4-åriga son William som inte gör annat än pratar/leker Lego STARWARS just nu.
  Vilken lycka att få överraska honom med den. ❤

  Kram

 95. Mickaela 16 november, 2013 on 12:59 Svara

  Jag vill verkligen vinna Lego Friends till min systerdotter. Varför? Jo, hon är en 4 årig glad tjej som älskar lego och har flera gånger när vi varit i affären tittat på bland annat Lego Friends. Nu är de sista julen hon kommer vara ensambarn för i januari kommer hon få en lillasyster. Vilket hon är jätteglad över och så otroligt stolt att hon ska bli storasyster. Men jag vill verkligen ge henne allt denna jul då känner jag. Hennes sista jul som ensambarn och då tkr jag hon förtjänar att bli lite extra bortskämd! Men som student har jag inte riktigt pengarna att skämma bort henne så mycket som jag skulle vilja. <3

 96. Mostern 16 november, 2013 on 13:09 Svara

  Jag vill gärna vinna Lego City och då skulle jag ge den till min fästmans systerson som är den finaste pågen 🙂 Han och Elion är faktiskt otroligt lika och mycket du skriver om Elion känner jag igen i honom. Han har haft ett lite ”tufft” år med en ny lillebror och även om han älskar sin lillebror så blir det ju inte samma uppmärksamhet bara till honom när man är på besök. Hade därför varit extrakul att ge honom en adventskalender så han kan känna sig uppskattad av sin moster och morbror varje dag 🙂 ❤

 97. Mathilda 16 november, 2013 on 13:51 Svara

  Kul med tävling! Jag skulle vilja vinna lego city-kalendern till mina två systersöner. De bara älskar lego (som så många andra barn) och skulle bli överlyckliga över att få dela på en sådan!). Trevlig helg!

 98. Nina 16 november, 2013 on 14:29 Svara

  Jag skulle vilja vinna Star Wars legot till mina kusinbarn!
  Tvilling killar som är som mina egna då jag inte fått den gåvan själv.

  Kram Nina

 99. anna 16 november, 2013 on 17:37 Svara

  Jag vill vinna lego friends till min dotter. Hon hade blivit överlycklig:)

 100. Linda m 3 16 november, 2013 on 18:21 Svara

  Legofriendskalendern skulle jag vilja vinna till min 6åriga dotter som älskar Legofriends:).

 101. Marlene w 16 november, 2013 on 18:42 Svara

  Denna jul har vi inte så mycket pengar då min sambo är arbetslös och jag mamma-ledig åt vår 3 månader gamla son. Vi har även en son på 5 år och en dotter på 2 1/2. Sonen ÄLSKAR lego, det är det enda han leker med hemma. Så fort han kommer hem från förskolan stänger han in sig på sitt rum och bygger och bygger. Helt otroligt vad duktig han är, och vilken fantasi! Dottern har börjat ta efter och nu sitter även hon mycket med smålegot istället för med duplo. Tanken var att vi skulle göra en egen kalender åt barnen i år, men eftersom vi fått prioritera pga av ekonomin har vi inte råd att göra någon denna jul. En lego city julkalender hade passat våra små troll såå bra! Om jag vinner så kommer dom att få dela på kalendern och öppna varannan dag, perfekt och roligt för syskonen <3 Hoppas på lite tur nu!

 102. Cecilia Lundgren 16 november, 2013 on 18:48 Svara

  Hej, jag skulle gärna ge bort Star Wars till min gudson, han älskar allt som har med dom att göra. Lyckan var total när jag hittade en overall med Darth Vader på. <3 Han fyller snart år. 🙂

 103. Anna-Carin W 16 november, 2013 on 19:26 Svara

  Mina två barn, Hannes & Stina, leker med lego nästan varje dag tillsammans. Och då skiljer det nästan 5 år mellan dom så dom förenas verkligen i sin kärlek till lego! De skulle bli överlyckliga om dom fick dela på Lego Friends-kalendern 🙂 Håller tummarna gör vi så hårt vi bara kan!

 104. liselotte 16 november, 2013 on 19:44 Svara

  Jag är gärna med och tävlar. Vill gärna vinna en Star wars kalender till mitt barnbarn Hugo. Mvh Liselotte.

 105. Johanna 16 november, 2013 on 20:44 Svara

  Hej! Skulle vilja ge Lego Friends ttill min goa dotter Thilde som fyller 4-år på självaste julafton. Skulle va kul för henne att få en liten legopresent varje dag i december då hennes födelsedag tyvärr hamnar lite i skymundan pga att det e julafton.
  Ha det gott 🙂

 106. Lina 16 november, 2013 on 21:00 Svara

  Åh jag är hemskt gärna med och tävlar om en Lego City kalender till min son! Av den enkla anledningen att han helt enkelt är världens bästa son och storebror! Han skulle bli överlycklig över en sådan här!

 107. Josefine 16 november, 2013 on 21:09 Svara

  Min son tycker Star wars är ”coola” så en sådan kalender skulle jag gärna vinna åt honom!

 108. maria 16 november, 2013 on 21:09 Svara

  Jag skulle vilja vinna lego city till mina söner på 4,5 och 2,5 år 🙂 De hade blivit så glada!

 109. Sanna 16 november, 2013 on 21:21 Svara

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna Lego Friends kalendern till min dotter Alva. Julen hemma hos oss kommer inte riktigt bli desamma som den brukar i år, och det vore skönt om jag åtminstone kunde överraska dottern med denna då ekonomin i skrivande stund inte tillåter mycket något jag oroar mig stort för.

  Kram Sanna

 110. Charlotte 16 november, 2013 on 22:20 Svara

  Toppen b

 111. Charlotte 16 november, 2013 on 22:25 Svara

  Toppen bra å rolig tävling!
  Om jag vann skulle lotten jämna på Star Wars kalendern till min fantastiskt underbara son Ville 5år! Han skulle bli överlycklig.
  Tack för en bra blogg!
  Kramar Charlotte

 112. camilla 17 november, 2013 on 01:55 Svara

  En Lego City kalender skulle bli perfekt till min nioårige son som är tokig i lego. Kram från mig

 113. helen 17 november, 2013 on 10:37 Svara

  Hej, o va rolig tävling. Om ja vinner så blir det till min dotter som snart bli ett år. Då hennes pappa är tokig i lego bli det perfekt för dom att leka med . Lego friends skulle va perfekt för dom. Tack för en rolig tävling och grym blogg. kramar helen

 114. Anna Lundkvist 17 november, 2013 on 10:59 Svara

  Jag är mer än gärna med och en Starwarskalender skulle systersonen jubla över

 115. Linda 17 november, 2013 on 12:11 Svara

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna Lego City kalendern till min 5-åriga kusin Fredric! Han fyller år lagom till förstaadvent och vad vore bättre än en present som sträcker sig ända fram till jul?! 🙂 kram!

 116. Petronella 17 november, 2013 on 13:56 Svara

  Jag vill jättegärna vara med och tävla! Vi har alltid haft paketkalendrar över soffan – Mormor har broderat var sin åt barnen för många år sedan. Nu börjar de bli för stora för ”onödiga småsaker” som bara är till för att fylla paketen… Och större saker blir ju så dyrt… Men vi vill ju inte sluta med denna mysiga tradition. Så StarWars-kalendern vore helt perfekt till min son, som gillar att bygga med lego! Nu håller jag tummar och tår! 🙂

 117. Ia 17 november, 2013 on 18:03 Svara

  Waaoo! En sån vill jag ha!! Tjöt min 5-åriga dotter över axeln på mig precis, och syftade på Lego Friends-kalendern. Jag brukar ju aldrig vinna nåt, men för hennes skull gör jag ett försök då 😉

 118. Love and be proud 17 november, 2013 on 19:27 Svara

  Jag deltar gärna! 🙂 Min 5 åriga son skulle få Star wars lego, om vi vann! 😉

 119. Lotta 17 november, 2013 on 19:34 Svara

  Om jag vann Lego Star Wars skulle jag ge den till min käre sambo! 🙂

 120. Sara 18 november, 2013 on 10:18 Svara

  Jag skulle vilja vinna Lego Friends kalendern till mina tvillingtjejer.

 121. Therese 18 november, 2013 on 12:11 Svara

  Skulle vilja vinna lego friends till min sjuåring som äääälskar lego friends:)

 122. Magnus 18 november, 2013 on 12:14 Svara

  Om jag vann så skulle min dotter vilja ha lego friends:)

 123. Malin 18 november, 2013 on 15:36 Svara

  Oh vad glad min dotter skulle bli om jag vann denna….

 124. Suzanna 18 november, 2013 on 16:19 Svara

  Min 2,5 åriga son skulle bli så glad om jag vann Lego Starwars åt honom. Han kan bygga i evigheter 🙂

 125. matilda 18 november, 2013 on 20:58 Svara

  Jag skulle gärna vinna Friends legot till min guddotter. Hon ska få ett syskon i slutet av december och detta vore perfekt för henne och hennes mamma och pappa att mysa med i väntan på att syskonet dyker upp 🙂

 126. Elin 18 november, 2013 on 21:37 Svara

  Klart man är med o tävlar, min dotter skulle bli toklycklig om hon fick Lego friends som julkalender i år 🙂

 127. Johanna 19 november, 2013 on 12:31 Svara

  Skulle gärna vinna Lego Friends till min dotter! 🙂

 128. Fredrik 20 november, 2013 on 19:06 Svara

  Jag skulle verkligen vilja vinna Lego City till min son som har Lego som favoriten just nu och det skulle passa perfekt med Lego City kalendern med tanke på att det innehåller en annan favorit – polis! Håller tummarna för att du väljer oss :-)!

 129. Sandra 20 november, 2013 on 19:36 Svara

  Skulle gärna vinna en Lego City kalender till mina grabbar. Tycker det är perfekt med Lego att bygga med och det blir spännande att få öppna en lucka varje dag!

 130. Emma L 21 november, 2013 on 09:29 Svara

  Jag vill gärna vinna en LEGO Friends julkalender som jag skulle ge till min lillasyster Klara. Det skiljer tjugo år mellan oss och vi träffas inte så jätteofta tyvärr. Det skulle kännas jätteroligt att få skicka den till henne eftersom jag vet att hon älskar LEGO Friends och leker med det mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna