VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot city!

20131115-173035.jpg

Wiiiieee nu ska jag möta upp fina flickor för AW och catcha up! Ska bli gott med mat nu känner jag. Åkte ”hem” och lämnade grejer efter jobb och så var vi och handlade lite. Sen klädombyte, hårfix och så testade vi ett rödvin, jag lite i farten haha. Ni kommer förresten kunna tävla om en likadan plattång som jag har! Jag använder ju min till såna här lockar, går smidigt och snabbt.

Hoppas ni får en underbar kväll! Min kommer helt klart bli awesome :). En välbehövlig dos tjejsnack och sen fortsatt fredagsmys med M. Det är ju för härligt med helg!!


Kommentarer


 1. Anne 15 november, 2013 on 17:51 Svara

  Satt och tänkte på en random sak.. Jag hoppas verkligen att du och M är gjorda för varandra, och att ni skaffar barn tillsammans! För jag vill att din blogg ska bli gravidblogg igen! 😛 Jag tycker oftast att gravidbloggar är tråkiga, men din blogg är alltid lika underbar (och nu när man själv börjar fundera på att skaffa barn är det kul att läsa om andra). Lite random tanke kanske, eftersom jag inte känner er men vet att ni fortfarande är nya och inte bor tillsammans eller så.. Men ja, det var dagens tanke från mig. Anteckna!

 2. Martina 15 november, 2013 on 18:21 Svara

  Blir det någon adventskalender i bloggen i år??

 3. Lisa 15 november, 2013 on 18:41 Svara

  Fredags fin! *peka på* 🙂 Ha det super trevligt med girlsen nu! KRAM

 4. Evelina 15 november, 2013 on 18:55 Svara

  Härligt med lite tjejsnack, måste boka upp nåt med mina pinglor jag också =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna