VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej fredag!

20131115-083648.jpg
Galet vad snabbt man vänjer sig! Mitt hår känns inte alls för kort längre (två veckor sen frisörbesök) och det är mest bara skönt att slippa löshåret. Känns befriande på något vis. Som att jag klippte bort det jobbiga som varit och kan börja om på ny kula, från scratch. Det har varit ett tufft sista år men nu äntligen har jag hittat harmoni igen. Hittat tillbaka till mig. Jag har lärt mig massa om livet och människor, och kvar finns ett lite klokare jag. Att kunna vara sig själv med människor som tar fram det bästa i en är verkligen ett måste i alla relationer, för att man ska må bra. Det är så viktigt att omge sig med de som ger energi, som tar fram dina bästa sidor och vice versa. Men, det allra viktigaste är att vara stark i sig själv, känna att det är jag som gör mitt liv och jag klarar det jag vill. Men jag älskar att släppa in andra tätt inpå också, växa tillsammans med andra människor i olika relationer på olika vis. Leva och dela livet med likasinnade är det bästa som finns.

Vilken rolig morgon vi har haft jag och lillE! Elions fantasi har börjat skena iväg på sistone och han säger knasiga och roliga saker mest hela tiden. Idag fick jag till exempel veta att alla djur (till och med flugor) förrutom giraffer bits, undrar om det kan ha att göra med att Snuttis är en giraff ;)?! Sen kom han ju på att alla mjukisdjur ju inte fick vara med på kalaset, men att de ska vara med på nästa kalas! Jag sa att de ju var med på rummet i alla fall men nej, de hade ju inte fått äta tårta. Sant. Så han bar ut alla till köksbordet och gav dom varsin plats. Såg till att det fanns plats även för honom, mig och M. Så ja… Vet inte om han förväntar sig att det ska se ut så i ett år nu då haha? Sa att de ju kan vara med på vår minijulafton nu iaf ;)…

KRAM


Kommentarer


  1. Lisa 15 november, 2013 on 10:16 Svara

    Man blir klokare & visare ju äldre man blir, och allra helst när man har barn. Då skyndas det nog på en hel del 😉 För mig iallafall! Man ska inte omge sig med människor som tar mer än vad de ger. Energitjuvar är väl tröttsamt? Jag avslutade en vänskap för ett par månader sedan och jag mår mycket bättre. Man gör sitt egna liv. Det blir inte bättre av att sitta och klaga och vara handlingsförlamad och tro att någon annan ska lösa det. Bollen ligger ju hos en själv 😀
    Ha en underbar dag goding! KramIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna