VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Astronauten

Hihi en till bildjämförelse, samma plats men med ett år emellan :-)…

 

2010

 

2011

 

 

 

Liten blir allt större. Jag är evigt tacksam för MIN lilla familj, jag har alltid drömt om att ha en riktig familj, få vara en del i en familj och jag blir tårögd av lycka varje gång jag inser att jag har det och är det. Tack Fredrik för att du har gett mig världens finaste son!


Kommentarer


  1. Petra 15 juli, 2011 on 22:55 Svara

    Hej igen ,ja vi måste verkligen gått om varandra:)det var din lille son jag kände ige nförst hihi han satt där så snäll med sin pappa:)hade jättegärna kommit fram men det kändes så fel just när ni satt och åt frukost:)Måste nog ta och eställa erat rum nästa sommar:)kram o ha det fint.

  2. Sandra 16 juli, 2011 on 01:35 Svara

    Så känner jag för min familj också. Kan fortfarande inte förstå att jag har en underbar liten dotter.

    Kramar

  3. Marlene 16 juli, 2011 on 09:01 Svara

    Visst är det otroligt fint med en riktig familj. Tyvärr så fungerar det inte ibland och det är ledsamt och tråkigt. Men tror det viktigaste ändå är att barnet har en mamma och en pappa som älskar honom/henne överallt och att barnet får en trygg och fin uppväxt med mycket kärlek och kramar 🙂

    Tycker det är så häftigt att du tar lika dana bilder med etr års mellanrum, osv. Kul för Elion att ha när ham blir stor 🙂

    Ha en fin dag! Kram

    • Evelina 16 juli, 2011 on 09:31 Svara

      Ja du har helt rätt! Och jag menar inte att man måste vara mamma, pappa barn för att vara en riktig familj. Oavsett vad som händer i framtiden så har jag en egen liten familj i och med E, precis som du har med N :-). Många kramar!

  4. Nämen så söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna