VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej lördag!

Bara jag är vaken, killarna sover och F lär väl sova tills jag väcker honom som vanligt. Han var ”snäll” och väckte mig i natt när han kom hem, hade verkligen behövt sova ordentligt efter två nätter när E sovit oroligt mellan oss men är det inte den ena så är det den andra. Har ont i halsen och är lite nervös för att jag ska bli megaförkyld, det går liksom inte just nu. De två kommande veckorna jobbar jag varje dag (förutom söndagar) och speciellt första veckan är viktigt att jag är frisk för då är jag enda ordinarie personal.

 

Lite gnäll så här en lördagmorgon, härligt va? Nu ska jag ta och tvätta av mig och göra mig iordning för dagen! Blir nog lite gladare om en stund :-).


Kommentarer


  1. Katinka 16 juli, 2011 on 09:00 Svara

    Hoppas du slipper bli förkyld! Mitt tips är att alltid ha Echinagard droppar hemma, och ta dem så fort du känner att något är på gång. Genast, även om det är mitt i natten. Det har räddat mig från att bli sjuk många gånger. Finns på Apoteket. Inte konstigt om du är på dåligt humör tycker jag, hoppas du lyckas vända på det. Ha en fin helg, kram!

    • Evelina 16 juli, 2011 on 09:33 Svara

      Tack för tips! Ska nog ta och införskaffa det, har varit alldeles för mkt sjukdomar nu och förkylningar är väl lättast att ”ignorera” ;-). Tänkte faktiskt på dig igår kväll, kul att du kikade in här och skrev nu. Ska läsa ikapp mig på din blogg senare idag! Kramar!

  2. alexandra 16 juli, 2011 on 09:45 Svara

    oj låter inte kul att jobba 6 dagar i sträck=( men du kanske inte jobba så många timmar varje gång? kändes inte så jättekul iaf.

    Hoppas du håller dig från en megaförkylning. Håller tummarna. Kram

    • Evelina 17 juli, 2011 on 17:59 Svara

      Jo de här två veckorna kommer jag jobba öppning till stängning nästan alla dagar men så är det ju bara två veckor också, och helt självvalt :-). Kram!

  3. Cissi 16 juli, 2011 on 12:12 Svara

    Hoppas du lyckas vända på humöret och hoppas ännu mer att du slipper bli förkyld. Inte kul när man måste jobba och vara trevlig! 😉

  4. Johanna 16 juli, 2011 on 12:15 Svara

    Fy för förkylningar. Speciellt sommartid, när man bara vill njuta och ha det gott! Precis som Katinka skriver är Echinagard droppar helt super verkligen när man vill undvika att bli förkyld eller lindra om det redan har brutit ut! Hur är det med din axel? Har den blivit bättre? Var rädd om dig och ha en fin helg! Kramar

  5. I min lilla lilla värld 16 juli, 2011 on 17:09 Svara

    Visst är det nice när männen väcker oss mitt i natten? Jag kan ta att Wilda gör det, men Jon… Åh nej

    • Evelina 17 juli, 2011 on 17:56 Svara

      Heelt onödigt! De skulle ju bli skitgriniga om vi väckte dom liksom 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna