VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Egentid!

NU sover äntligen världens sötaste så jag ska hoppa in i duschen! Fredrik är borta hos Jörgen så jag är hemma själv. Jag och min godispåse :-). Hihi E somnade med armen runt sin papegoja, han har aldrig haft nåt sånt djur (Jo sjöhästen när han var mini) eller snuttefilt som han gosat med, kanske han har fått det nu? Såg väldigt sött ut.

 

Allt var förresten ok enligt läkaren, han har ”bara” en känslig kräkreflex så när han är förkyld är det extra viktigt att han ligger upphöjt när han sover. Hon hade som förslag att vi skulle ta in BILBARNSTOLEN och låta honom sova i den? Hahaha… Skulle inte tro det va! Det är i alla fall ganska vanligt hos små barn och växer brukar försvinna med tiden!


Kommentarer


  1. Malin - mamma till Sam och Tim 15 juli, 2011 on 21:33 Svara

    Vad sa hon om rosslandet? Att det med Brukar försvinna? Är E med rosslig vid varje förkylning? Kram

    • Evelina 15 juli, 2011 on 21:37 Svara

      Hon lyssnade ju när han andades och så men jag har inte fått full rapportering från Fredrik ännu. Jag sa ju på telefon att han rosslar även när han inte är förkyld så hoppas Fredrik frågade om det :-)… Men ja, han är alltid rosslig vid förkylningar och har nog spytt varje förkylning på natten också :-/… Kramis

  2. Camilla 15 juli, 2011 on 21:35 Svara

    Hehe, jag lade upp ett inlägg med samma rubrik för en stund sedan. Så när jag sedan gick in på din blogg blev det felkoppling i hjärnan. Kändes som att mitt inlägg hamnat på din blogg 🙂

  3. Malin - mamma till Sam och Tim 15 juli, 2011 on 21:48 Svara

    En helt annan fråga, du som har mac. Jag vill få ner en av fotona i Iphoto till exakt 1 MB men kan bara skära bilden enligt mått. Vet du hur man gör när man ändrar till en viss storlek?

    • Evelina 15 juli, 2011 on 21:55 Svara

      Om jag bara vill göra bilden mindre, inte beskära, brukar jag lägga den på skrivbordet och öppna den i finder och sen ändra storlek!

  4. Johanna 15 juli, 2011 on 22:00 Svara

    Låter jobbigt för lille E. hoppas att det växer bort fort på honom. Men skönt att sådant växer bort! Att vara förkyld är jättejobbigt och att kräkas uppe på det.. nej fy! Kram på er

  5. Annica - mamma till Elias 15 juli, 2011 on 23:29 Svara

    Hoppas rosslandet ger med sig. Elias var väldigt rosslig när han var mini, vi fick bicanyl till det och det hjälpte väldigt bra.

  6. Cissi 16 juli, 2011 on 11:20 Svara

    Det där med bilbarnstolen fick vi också tips om… men hjälp så obekvämt det måste vara.. När min lillebror var liten hade han rätt svår astma som blev jobbigare när han blev förkyld, då fick mamma tipset att låta honom sova på saccosäcken… Funkade perfekt.. så länge man inte sover på mage!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna