VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Väskor

Åh så tacksam jag är för att väskan inte var borta, jag har aldrig nånsin varit så glad över att packa upp en väska (något som annars är såå trååkigt) som jag var idag. Nu är det bara att vänta på den nya väskan också och sen kan vi glömma vår otur vid bagageutlämningen på Landvetter :-).

 

Måste säga att vår Prampack som nu varit utomlands för andra gången (första gången när jag lånade ut den till en vän) är otroligt bra , dock kände vi båda att den nog inte hade behövts till vår lilla resevagn. Skulle vi haft med buggan, absolut! Men nu hade vi lika gärna klarat oss utan eftersom vagnen i är så liiiten mot den stora plats som väskan tar. Däremot är det ett toppenskydd, så som sagt. Är vagnen dyr är det en riktigt bra extra försäkring!

 

 

 

Mer nöje än nytta den här resan? 😉

 

 

 

Det blev ingen film hos oss ikväll, för det första fanns det ingen vi ville se och Fredrik ville gärna kolla ikapp Big brother så jag surfade runt istället. Nu blire sängen! Kram på er!

 

 

 


Kommentarer


  1. Malin-mamma till Sam och Tim 22 maj, 2011 on 22:49 Svara

    Kram o sov så sött!

  2. Skönt att väskan kom tillrätta. 🙂

  3. Gloria 23 maj, 2011 on 12:06 Svara

    Åh, jisses, vad stark E är som hänger så där på väskan!

    Vår vagn gick sönder på senaste flygresan, inte kul. 🙁

    Flygbolaget står dock för en stor del av kostnaden av den nya vagnen vi blev tvungna att köpa. Sen har vi också sökt ersättning via hemförsäkringen, får se om vi får nåt där också…

  4. cheapest ipads 1 oktober, 2011 on 18:55 Svara

    Get cheap used iPads for sale online here. Find the best places to sell and buy used iPads on sale and compare cheap iPad prices and deals.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna