VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Är ni här?

Har det hänt något som gör det svårt att kommentera efter bloggflytten (fick mail om att det är det för en så kanske det är det för fler) eller har ni helt enkelt mindre att säga? 😉 Och ni tävlar mindre? Saknar alla er som brukar kommentera, ni förgyller mina dagar och gör det faktiskt roligare att blogga!

 

 

Och godmorgon! Idag sov vi till 7.30 igen, jag njuuuter till fullo ifall Elion går tillbaka till sina tidiga morgontider men det får mer än gärna fortsätta så här hihi. Idag började F jobba tidigt och om några timmar börjar jag jobba så då byts vi av. Måste säga att det var guld värt att få en hel ledig dag på hemmaplan också innan vardagen startade på riktigt. Vi har förresten fått veta att Elion har fått dagisplats nu, från 16:e augusti!

 

 

 

 

I lördags när vi kom till vännerna väntade den här presenten på mig, det bästa är det som står i kortet, jag ska ut och äta med Veronica & Moa. Can´t wait!

 

 

Godmorgonkram

 

 


Kommentarer


  1. emily 23 maj, 2011 on 08:30 Svara

    Tittar in och lämnar avtryck, så fin blogg du har.

  2. Therese 23 maj, 2011 on 08:35 Svara

    Hej vännen.. Välkomna hem och vad skönt att väskan kom tillrätta – alltid jobbigt när man saknar sake roch lite läskigt att ens privata ägodelar är på vift.. Ha en härlig måndag!! Kramar

  3. Annika 23 maj, 2011 on 08:41 Svara

    Jag, som alltid är ärlig säger som det är. Tycker ocksa att det verkar som att kommentarerna har gatt ner, inte bara sen bloggflytten, utan även sen innan. Jag vet t.ex att jag själv kommenterar mindre än innan 🙂 Jag tror att manga drar sig för att kommentera för att det i manga fall blir missförstand, och det känns som att du ibland tar vissa kommentarer alldeles för personligt, och ser dem pa ett helt annat sätt än de är menade. Med all förstaelse! Jag hade aldrig orkat ha en sa pass stor blogg och ha en massa människor som har asikter om mitt liv hela tiden 🙂 Men ibland ”vagar” man helt enkelt inte kommentera, även om det är i all välmening. Ungefär som nu, hehe, väntar bara pa att bli missförstadd.

    Jag har läst din blogg lääänge, redan sen innan du var gift och hade barn, och kände redan fran början att shit detta är en tjej jag hade velat tillbringa en dag med, vad kul vi hade haft! Men bloggen har ändrats ganska mycket pa senaste, med tävlingar, alla sponsorer osv osv osv. Vi vill ju läsa om Evelina och Co, inte en massa annat (jag iallafall). Men visst förstar jag att det finns en massa som vill ha tips och idèer…

    Naja, nu börjar jag svamla, dags att avrunda 😀

    • Evelina 23 maj, 2011 on 10:36 Svara

      Fast det ÄR efter flytten det blivit färre, det märks väldigt tydligt för mig som läser alla på en och samma sida och när jag fick mail idag från en tjej med problem att kommentera tänkte jag att det kanske finns fler med samma problem :-). Hoppas att inte många känner som du men jag har svårt att tänka mig det eftersom jag väldigt sällan ger svar på tal eftersom det väldigt sällan kommer såna kommentarer som kan ”missuppfattas”. Kram!

  4. Ingelöf 23 maj, 2011 on 08:43 Svara

    Klart vi är här och läser! 🙂
    Skönt att väskorna kom tillrätta!

    • Evelina 23 maj, 2011 on 11:11 Svara

      Härligt att höra!! Kramar 🙂

  5. Therese 23 maj, 2011 on 08:44 Svara

    hur kändes det när ni fick veta att han fått dagisplats? Jag började gråta när vi fick hem pappret, blev så verkligt.. haha!

    • Evelina 23 maj, 2011 on 11:10 Svara

      Det känns skönt att det är tre månader kvar så jag hinner vänja mig vid tanken haha… 😉 KRAM

  6. Malin 23 maj, 2011 on 08:48 Svara

    Jag är kvar och lämnar avtryck lite då & då. Är dock dååålig på att kommentera, är lite lat 😉

    KRAM!

  7. Anna S 23 maj, 2011 on 08:53 Svara

    Jag läser :).
    Vi ska till dagis i glas på idag. Har fått en privat o en kommunal plats. Så nu har jag beslutsångest :).
    Ha en bra dag!
    Kram

  8. Johanna N 23 maj, 2011 on 08:55 Svara

    Jag är också kvar men är dålig på att kommentera. 🙂
    Va skönt att väskan kom tillbaks, och att ni hann ha en ledig dag.

    Ha en bra dag på jobbet! 🙂

  9. Emma 23 maj, 2011 on 09:15 Svara

    Hallo. Jag hade ju din blogg i en länk, som nu inte fungerar.. kanske är så för fler?
    Kram!

  10. Emma 23 maj, 2011 on 09:17 Svara

    Jodå, jag är kvar iaf.

  11. marie 23 maj, 2011 on 09:33 Svara

    Ibland så går det inte att kommentra, hoppas denna kommer fram! skönt att väskan kom till rätta. Ha en fin vecka. kram

  12. Ina 23 maj, 2011 on 09:34 Svara

    Jag är kvar 🙂 Men jag kommenterar mindre och mindre eftersom jag har mindre och mindre att säga 😉 Känns som att vi hade mer gemensamt för tre år sen då jag gick på gymnasiet än vad vi har nu. Jag vet inte varför. Kanske beror på att jag inte har barn, till exempel. Men jag tycker fortfarande att det är en mysig blogg som jag läser flera gånger om dagen 🙂
    Kram

    • Evelina 23 maj, 2011 on 11:06 Svara

      KRAAM! Vad roligt att du fortfarande tittar in, du är en av de som brukar kommentera som känns som vänner :-).
      KRAM

  13. Emmas mamma 23 maj, 2011 on 09:42 Svara

    Hej Evelina. Jag har också haft dig i en länk där jag kan se när senast uppdatering sker.. De står 1vecka sedan du skrev något! Därav har jag inte läst… konstigt. Men här ska läsas!

  14. Sophie 23 maj, 2011 on 09:49 Svara

    Hej vännen! Klart jag är här och läser! Inte kan du väl tro annat? =) Men bra på att kommentera har jag aldrig varit! Va söt/tuff Elion blev i sin nya frissa!! GODINGEN!!!!! Hoppas du ringer mig i veckan när du får en stund över! KRAM på er!!!

  15. Sofia - mamma till Amanda 23 maj, 2011 on 10:04 Svara

    Välkomna hem till Sverige! Ni ser ut att ha haft det underbart!

    Jag läser fortfarande, men ofta från min iPhone och då är det inte lika smidigt att kommentera.

    Kram!

  16. ♥anna♥ 23 maj, 2011 on 10:22 Svara

    Bra present! =)

  17. Sanan 23 maj, 2011 on 10:41 Svara

    Har haft massa problem med din blogg efter flytten. Har kvar alltforforaldrar.se/happilyeverafter som länk som ALDRIG fungerar längre. Så jag måste gå till webläsaren och skriva in happilyeverafter.se som sedan ÄNDÅ likt för***at länkar tillbaka till alltforforaldrar.se/happilyeverafter? Grymt irriterande!

    • Evelina 23 maj, 2011 on 11:05 Svara

      Hm, skriver du http://www.alltforforaldrar.se/happilyeverafter/?
      För mig funkar det på båda adresserna så jag vet inte vad som är fel… Kanske det tar ett tag för ompekningen av domänen att fungera som den ska?
      Återkom gärna om det fortsätter vara problem eller om det blir bättre!
      KRAM

  18. Elin 23 maj, 2011 on 10:51 Svara

    Härligt med tjejmiddag =)
    Jag har aldrig kommenterat särskilt frekvent men läser din blogg varje dag. Blir glad av den och känner igen mig i mycket då jag också är förädraledig (nu har du ju börjat jobba iofs..).

    Har inte märkt att det strulat med att kommentera..

  19. Johanna 23 maj, 2011 on 11:00 Svara

    Åh vad kul med lite tjejmiddag! Såna presenter är helt klart de bästa!

  20. Maria 23 maj, 2011 on 11:03 Svara

    Grattis i efterskott, till att börja med 🙂
    Jag vet då att jag har blivit sämre på att kommentera, men beror nog på att man bara snabbt är in och läser, sen har man fullt upp igen 😉
    Jag är då in och läser helst flera gånger om dagen eller när jag känner mig trött och lite deppad, då vet jag att du alltid uppdaterar flitigt så då läser jag din blogg och blir glad igen 🙂

    Sköt om dig nu! Sen, jag och min lilla familj ska kanske söderut till sommaren, vore hur kul som helst om vi kanske kunde ta en fika?

    • Evelina 23 maj, 2011 on 11:12 Svara

      TACK söta du för dina ord, vad glad jag blir!!
      Vart i söder ska ni?

      KRAM

  21. Anna-Karin 23 maj, 2011 on 11:36 Svara

    Jag har sedan lång tid tillbaka blivit dålig på att kommentera (sedan dec 2009 när vi fick Lucas dvs..) dock läser jag fortfarande varje inlägg du skriver. Ofta tänker jag att ska skall skriva en kommentar, men så faller det i glömska eller så finns det ett par extra händer på tangentbordet som gärna ska hjälpa till att skriva.

    Välkomna hem igen, och skönt för dig att väskan kom tillbaka! Det är hemskt när man inte vet riktigt var ens tillhörigheter är någonstans. Och grattis till dagisplatsen!

  22. Gloria 23 maj, 2011 on 11:58 Svara

    Jag är kvar!

    Läser dock inte lika ofta som förr men det är mest för att jag jobbar så mkt och har fullt upp hemma, så det är inget personligt mot din blogg, utan jag har helt enkelt mindre internettid.

    Sen har det ju varit väldigt fint väder på sistone så många är nog ute mer och surfar mindre.

    Jag älskar din blogg och dina tävlingar också! Blir så inspirerad, både inredningsmässigt och modemässigt. Hittar många fina o smarta prylar tack vare din blogg! So keep on going!

    Kram

  23. alexandra 23 maj, 2011 on 12:16 Svara

    funderar på om det kanske beror på om man använder sig av Explorer eller Firefox? jag har Firefox och det funkar iaf utmärkt!

  24. Jossan 23 maj, 2011 on 13:00 Svara

    Hej!
    Jag läser, men kommenterar ganska sällan. Har läst väldigt länge, långt innan du gifte dig och innan ni flyttade till er nuvarande ort. Tycker om att läsa din blogg, och det skulle kännas tomt om du slutade blogga – så gör inte det 🙂

    Kram från Jossan i Värnamo

    • Evelina 23 maj, 2011 on 19:04 Svara

      Tack vad söt du är!! Kan inte tänka mig sluta blogga faktiskt ;-)… KRAM

  25. josefin 23 maj, 2011 on 13:28 Svara

    Välkommen hem efter semestern!
    Jag har haft lite problem med kommentera nån gång. Och idag upptäckte jag att om man går in i en kategori så ser man bara de inlägg som är på första sidan. Det finns ingen länk längst ner där man kan klicka vidare till äldre inlägg.
    Viktig för mig som är gravid och följer dina graviditetsveckor ,-)

    • Evelina 23 maj, 2011 on 19:05 Svara

      Ska kolla upp det, tack för att du sa till! Kram!

  26. josefin 23 maj, 2011 on 13:29 Svara

    åh just det… det finns heller ingen länk där man kommer tillbaka till bloggens startsida. Antingen får man backa eller så gå in på sidan på nytt…

    • Evelina 23 maj, 2011 on 19:00 Svara

      Ska kolla upp det, TACK för att du sa det!

  27. Madde 23 maj, 2011 on 14:14 Svara

    Jag läser men kommenterar sällan/ställer frågor då jag numera sällan får svar:(

    • Evelina 23 maj, 2011 on 18:59 Svara

      Åh nej! Jag vill verkligen svara på alla kommentarer men haft fullt upp så tyvärr har det varit sämre på den fronten. MEN, nu är det lite lättare med wordpress igen eftersom jag kan svara när jag är inloggad vilket underlättar en hel del. Ska bättra mig! Kram!

  28. Johanna 23 maj, 2011 on 14:51 Svara

    Åh va roligt! Grattis till dagisplatsen! Kram

  29. Hayley 23 maj, 2011 on 15:58 Svara

    Jag måste få fråga; hur lyckades du flytta bloggen med design och allt till egen domän och använda wordpress??

    jag vill ju börja ha min blogg på eget ställe och använda mig av WordPress men jag hittar inget som säger att jag kan få med mig min design.

    Skulle vara super-duper glad över svar! 😀 Kram kram

    • Evelina 23 maj, 2011 on 18:58 Svara

      Jag fick hjälp av en kille via AFF!

      Hans mail om du vill ta kontakt med honom för hjälp:
      gustav@purepro.se

      Kram!

  30. Helena 23 maj, 2011 on 16:33 Svara

    Jag kan både kommentera och läsa din blogg utan problem 🙂 min son ska osså skolas in samma vecka som din påg 🙂

  31. Emma 23 maj, 2011 on 20:04 Svara

    Såg att någon mer skrev att dom måste gå in på webfältet och skriva in ”happilyeverafter.se” det måste jag med. Gamla länken med allt för föräldrar innan funkar inte..

    • Evelina 23 maj, 2011 on 20:27 Svara

      Men hur skriver ni alltförföräldraradressen? För det funkar för mig?

  32. Ida 24 maj, 2011 on 14:05 Svara

    Jag hänger såklart oxå kvar men har lite annat att dona med just nu 🙂 nyfiken på en lite webbis så kika in på din gamla hemstads sjukhus, mitt namn har du ju i mail fältet! Vi kom hem igår och mår fin fint allihopa! Kram

    • Evelina 24 maj, 2011 on 14:17 Svara

      Men åååå vilken liten sötnos!! Gud så fin! Och så matchande namn till storebrors. Sitter här med tårar i ögonen hihi… Kram!

  33. Det var ju en perfekt present 🙂 Allt i ett.

    Super fin blogg, verkligen. Känner igen mig i din blogg då jag själv gifte mig i Augusti 2008 och blev mamma i December 2009.
    Alltid roligt och följa en blogg som känns lite som en själv i vissa delar! 🙂

    Hoppas ni får en underbar tisdag,
    Kram från oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna