VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tävling! Gissa ljudet med Pampers – vinn en iPad 2

En till puff för en tävling med ännu ett finfint pris:

 

 

Pampers har lanserat en graviditetsapp som heter Hello Baby, där man får följa barnets resa inuti magen från v 4 till v 40. För varje vecka får man se detaljrika bilder, titta på en bebis utveckling i 360 ° och lära sig mer om vad som händer när barnet växer. En upplevelse för alla föräldrar och kanske ett bra sätt att visa storasyskon vad som sker i magen? Pampers tävlar ut en iPad 2 till en av er som svarar på frågan nedan!

 

 

 

 

 

 

Omkring v 23 har barnets hörsel utvecklats så det kan höra sin omvärld. Med Hello Baby kan du spela in din röst och lyssna på hur bebisen i magen uppfattar dig och världen!

 

För att tävla ska du svara på vad som händer i klippet nedan! Lämna ditt förslag i en kommentar till det här inlägget tillsammans med en motivering till varför just du ska vinna. Glöm inte att skriva din mailadress! För extra vinstchans ska du tipsa om tävlingen på din blogg, facebooksida eller via mail. Vinnaren får en iPad 2 utrustad med 64 GB och 3G (värde 7195 kronor) och Hello Baby installerat.

 


 

Tävlingen pågår till och med 22 maj

 

 

För er som redan har en iPad och vill lyssna på hur ni låter för det ofödda barnet så kan ni ladda hem Hello Baby gratis HÄR!


Kommentarer


  1. Elin 9 maj, 2011 on 21:20 Svara

    De sjunger "Ja må hon/han leva" till någon 🙂
    Jag skulle väldigt gärna vilja vinna eftersom jag studerar och skulle ha väldigt stor nytta av en iPad. Dessutom går vi just nu igenom en infertilitetsutredning, och kan förhoppningsvis få användning av Hello Baby inom en snar framtid 🙂
    Kram

  2. Fanny 9 maj, 2011 on 21:31 Svara

    Det är människor som sjunger "ja må han leva" utanför "magen" och hurrar efteråt =) Häftigt att barnet ändå hör så tydligt!
    Anledningen till att just jag ska vinna är att jag skulle ge denna till min sambo i födelsedagspresent. Han har velat ha en ipad sedan de kom ut på marknaden, men vi har haft så mycket annat att prioritera framför denna önskan. Min älskade sambo fyller år nu i juni och det hade passat perfekt då som födelsedagspresent, åh vad glad han hade blivit!

  3. Paulina 9 maj, 2011 on 21:33 Svara

    Dunkandet är hjärtljud. Det andra ljuder i bakgrunden är sången "jag må han leva"

    Vinner jag en Ipad så kommer jag ge den till mina föräldrar då de alltid ställer upp för mig. Och jag vet att pappa verkligen önskar sig en sådan

  4. Sofia 9 maj, 2011 on 21:34 Svara

    Först och främst hörs hjärtljuden, men sedan så hör man även att de utanför magen sjunger ja må hon/han leva.

    Jag vill vinna för att kunna ge min sambo den bästa födelsedagspresenten han kunnat drömma om. Pluggar till lärare, samtidigt som jag har två barn. De pengar som blir över går till dom och saker de behöver. Att få vinna den här hade verkligen varit en DRÖM.

  5. Madelene, mamma till Lukas 9 maj, 2011 on 21:38 Svara

    Det är födelsedagsfirande, låter som en man som sjunger ja må hon leva :). Mysigt att veta att min man sjöng så för mig när Lukas låg i magen.

    Jag vill vinna så jag på bästa möjliga vis kan visa Lukas vad som sker i min mage när jag är gravid. Vi vill bli gravida igen nu och hoppas på att bli det snart. Längtar efter ett syskon till vår lille Lulle. (sen vill jag ju ha en iPad så klart)

    Stora kramar

  6. Sofia 9 maj, 2011 on 22:04 Svara

    Å vad häftigt!! De sjunger "ja må hon leva" . Jag vill gärna vinna ipaden eftersom jag börjar studera till hösten och det skulle underlätta mycket då jag och min sambo (som också studerar) delar dator. Hoppas hoppas. Kram på dig

  7. Anne-May 9 maj, 2011 on 22:05 Svara

    Så häftigt och mäktigt att bebisen hör såpass bra! Jag hör främst hjärtljud och så är det människor som sjunger "Jag må han/hon leva".

    Jag vill så gärna vinna denna för att jag har önskat mig en sådan länge! Plus att jag är student och det skulle vara jättebra med en iPad då. 🙂 Detta är någonting jag nog inte kommer att ta mig råd till i första taget eftersom den är så dyr. Därför skulle detta vara perfekt! 🙂 Plus att inom en framtid kanske jag kan få användnng av Hello baby! Superhäftig grej!

    KRAM! <3

  8. Sandra - mamma till Molly 9 maj, 2011 on 22:08 Svara

    Det barnet hör i magen är människor som sjunger "ja må du leva" och hurrar för personen som fyller år. Man hör även hjärtljud.

    Skulle vilja vinna den här åt min sambo som har arbetat enormt med att få vårt hushåll att gå ihop rent ekonomiskt men även skött sysslorna för att underlätta för mig och vår dotter som snart fyller ett år. Tänk att få överraska honom på dotterns 1-årsdag med att ge han en gåva också. En gåva för att han varit världens bästa pappa i ett helt år! Underbart skulle det få vara!

    /Sandra

  9. Angelica 9 maj, 2011 on 22:08 Svara

    De dunkande är bebisens hjärtslag och ljudet i bakgrunden är folk som sjunger "jag må han leva"!
    Jag vill jätte gärna vinna, är inte så gammal, men läser din blogg varje dag. Hade varit kul att få en ipad 2 helt enkelt. Sen att jag aldrig har tur i tävlingar är en annan sak…

  10. Johanna 9 maj, 2011 on 22:14 Svara

    De håller på och sjunger ja må du leva och hurrar. Samtidigt hör man bebisens hjärtljud.
    Jag vill vinna däför att en ipad skulle vara en otrolit bra sak att ha med sig när jag ska på föreläsningar och annat, vilket skulle underlätta väldigt mycket mot mitt mål och dröm att bli sjuksköterska 🙂
    Jag tipsar om detta på min blogg och länkar 🙂

  11. Malin-mamma till Sam och Tim 9 maj, 2011 on 22:14 Svara

    Ja må han leva är den sång han hör någon utanför magen … han är väl högt efterlängtad!:)

    Jag vill så gärna vinna denna till min pojkvän som sliter hårdast på jobbet varje dag samtidigt som han kämpar med att hinna hem till sin familj varje kväll. Han lever under ständig stress och får ångest över att han inte träffar barnen så mycket som han vill… då skulle jag vilja vinna denna till honom så att han i sin tur kan ge barnen sin ipad som han har nu, just eftersom min äldsta son älskar att sitta och spela spel..Han skulle älska att spela samtidigt med pappa och att ha en likadan pappadator skulle få honom att glänsa som en sol!

  12. Lili 9 maj, 2011 on 22:15 Svara

    dunkandet är hjärtljud,och i bakgrunden är sjunger "jag må han leva".

    Jag skulle vinna det för att jag skulle ge det till min man som födelsedagspresenten,jag är arbetslös,och har en dotter,min man är student,så blir det svårt att hålla ekonomi,vill gärna vinna det att ge min bästa man en överraskning och glad,och ska använda det att photorera min dotter.

    har tipsat på min blogg:
    http://gratishav.blogspot.com/2011/05/vinn-ipad-2.html

  13. Sofie 9 maj, 2011 on 22:17 Svara

    Hej!
    Man hör hjärtljud och några som sjunger "ja må hon leva".

    Jag vill vinna för efter att ha försökt bli gravid i nästan 2 år och precis genomgått en fertilitetsutredning, där det bestämdes att vi skulle genom gå en ivf så blev vi gravida helt naturligt en vecka efter. Så en iPAD med Hello baby hade varit underbar present. Kram

  14. Helena 9 maj, 2011 on 22:19 Svara

    Man hör hjärtslag och utanför magen är det några som sjunger "ja må han leva" och sedan hurrar.

    Åh jag vill jättegärna vinna! Har alltid velat ha någon av apples produkter men har tyvärr aldrig haft råd. Jag skulle ha superstor användning av en ipad eftersom jag pluggar en utbildning som kräver att jag läser en massa vetenskapliga artiklar och dessa är jättebra att läsa på ipaden har jag hört! 🙂

    Har tipsat via mail!

  15. A 9 maj, 2011 on 22:20 Svara

    Det "bebisen" hör i klippet är mammans hjärtljud och en grupp människor utanför magen som sjunger "ja må han leva" 🙂
    Jag och min sambo ska börja försöka bli gravid(a) efter sommaren och om det lyckas skulle det vara superkul att ha en iPad med Hello Baby-appen!

  16. Lizette 9 maj, 2011 on 22:24 Svara

    Gud vad mysigt det var (jag lyssnade flera gånger) att höra hjärtljud och Ja må hon leva.

    Jag skulle vilja vinna iPaden för att ge till min underbara sambo då han kommer jobba häcken av sig hela sommaren med dubbla jobb och jag skulle vilja ge honom något fint som tack för att han gör det för vår familj. Att få ge honom något jag verkligen vet att han hade blivit överlycklig för hade förgyllt mitt år.

    Har tipsat både på bloggen och facebook. =)

  17. Simon Skogström 9 maj, 2011 on 22:28 Svara

    Dunkandet är hjärtljud som bebisen i magen hör, utanför magen så sjunger några personer "ja må han/hon leva."

    Jag vill vinna för att jag skulle ha stor nytta av iPaden både när jag pluggar och i mitt jobb. Har länge velat köpa en iPad men har tyvärr inte haft råd då jag pluggar och min fru är mammaledig.

  18. Simon Skogström 9 maj, 2011 on 22:33 Svara

    glömde skriva att jag tipsade på min facebook https://www.facebook.com/SimonSkogstrom

  19. Rana 9 maj, 2011 on 22:39 Svara

    Hej Evelina!

    Man hör först hjärtljud och sedan utanför magen hör man att de sjunger "Ja må han leva".

    Jag hoppas på tur denna gång då jag har varit med på några föregående tävlingar men inte haft äran att vinna.
    Att vinna en Ipad 2 är helt fantastiskt då jag hoppas på graviditet denna månad. Då det blir min andra förhoppningsvis.

    Underbar och inspirerande blogg som jag varje dag besöker x antal ggr, men är dålig på att lämna spår efter mig.

    Kram!

  20. Liza 9 maj, 2011 on 22:52 Svara

    Det är någon som blir uppvaktad med "jag må han/hon leva" på sin födelsedag!

    Hade jag vunnit så hade det blivit en fin present till hela familjen! Tösen vår älskar att kolla på "Pippi" och andra youtubeklipp på pappas Iphone eller så sitter hon och scrollar igenom alla mängder av bilder på sig själv. Jag själv har ingen egen än men Pampersappen har jag laddat ner på mannens! Alltså är vi många som slåss om en och samma Iphone så en Ipad är mer än välkommen i vårt hem!

  21. Evelina 9 maj, 2011 on 23:01 Svara

    I klippet hör man förutom bebbens hjärtljud människor som sjunger "Ja må han leva" och hurrar för någon som fyller år – allt ur bebbens perspektiv!

    Jag skulle jättegärna vilja vinna en iPad till min sambo! Han har länge velat ha en och det vore en perfekt present från mig som tack för hur underbar han varit i en för oss svår tid. Och genom den kan vi lättare hålla kontakten när han är iväg på jobbresor 🙂

  22. Vanna 9 maj, 2011 on 23:21 Svara

    Hej!

    Man hör vad bebisen hör inifrån magen, mammans hjärtljud och några människor som sjunger "ja må han leva" och hurrar. Häftigt!

    Jag och min sambo ska försöka skaffa barn nr 2 efter sommaren och vi fyller 40 båda två i höst, så det vore en toppenpresent till oss själva. =)
    Sedan skulle det såklart vara kul att få visa vår lilla dotter hur bebisen har det i magen om syskon är på väg.

  23. Max 9 maj, 2011 on 23:33 Svara

    Lilla Max 8 dagar gammal berättar att det är mammans hjärtljud man hör och sedan har de kalas utanför magen och sjunger för födelsedagsbarnet 🙂
    Om Max vann tävlingen skulle han ge ipoden till sin storebror så han kunde titta på film när Max ammar så båda får lite lugn och ro 🙂

  24. Linda Hildingsson 9 maj, 2011 on 23:38 Svara

    Bebisen hör mammans hjärtslag och folk som sjunger "ja må han/hon leva"

    Jag och min sambo vart nyligen (20110429) änglaföräldrar till vår lille son som fick förlösas i v 24+1 då jag utveckat mycket svår havandeskapsförgiftning. Enda sättet att rädda mig var att förlösa vår lille pojke,han vägde 510g. Vi planerar efter rekommendation att vänta tre månader för att försöka få syskon till vår lille Leon.
    Så det vore roligt med en Ipad som man om några månader kan få följa hur Leons syskon utveklas i magen!

  25. Anna 10 maj, 2011 on 00:07 Svara

    Ja, må du leva!
    Ja, må du leva!
    Ja, må du leva uti hundrade år!
    Javisst ska du leva!
    Javisst ska du leva!
    Javisst ska du leva uti hundrade år!
    Du leve
    Hipp hipp, hurra hurra hurra hurra!

    Jag och min sambo var på Vårmässan i lördags, där han deltog i en skruvdragartävling, hos vår kommande husleverantör, där första priset var just en iPad2.
    Han ledde överlägset efter att ha skruvat ned 5 st skruvar i en bräda så skulle ingen lyckas slå hans tid så var vinsten i våra händer.
    Jag satt som på nålar hela söndagen och hoppades sååå att 'vi' (han) skulle vinna. Men i slutet av dagen hade försäljaren i montern bredvid precis lyckats slå min sambos tid och blev därför den lyckliga vinnaren.

    Känns surt att snubbla på målsnöret.
    Jag hade verkligen ställt in mig på att vi inom kort skulle ha en iPad2 i våran ägo, så nu hoppas jag innerligt att det är vår tur att vinna!!

    Kram från Anna.

  26. Camilla 10 maj, 2011 on 00:42 Svara

    Man hör en massa hjärtslag och sången jag må han leva som sjungs av flera personer!

    Varför jag ska vinna den här är för att vi har gått igenom ett kämpigt år med min pappa, där vi fick bryta kontakten helt. Min man har står bredvid mig hela tiden under polisförhör och rättegång, stöttat mig, och har vart helt underbar mot mig och våran dotter Ebba.
    Han kollar på Ipaden varje gång vi är i en elektronik affär, men just nu måste vi prioritera i och med alla kostnader runt rättegången.
    Skulle vara så kul att få ge han den och se hur glad han blir och att han får se hur mycket jag uppskattar allt han gör för våran lilla familj!

  27. madelene 10 maj, 2011 on 06:34 Svara

    Hej Evelina!

    Det är någon som sjunger Ja må h*n leva! Så hjärtligt! Jag skulle vilja vinna en Ipad 2 till min kära sambo. Han studerar och kämpar dagarna långa och en Ipad skulle underlätta skolarbetet. Han slipper ju dra med sig sin stora laptop varje dag ;).
    Vänligen Madde

  28. Caroline 10 maj, 2011 on 06:39 Svara

    Oh va häftigt att barnet hör så bra. Det visste jag inte. I filmen hörs hjärtljud och man hör att någon/några sjunger "ja må hon/han leva".

    Jag skulle vilja vinna en iPad eftersom min sambo gärna vill ha den och vi försöker få barn. Det skulle vara en perfekt present till honom att ge iPad med hello baby installerat för att berätta att jag är gravid. När/om jag blir det vill säga. Snacka om överraskning!

  29. Petra 10 maj, 2011 on 07:15 Svara

    Åhh, vad häftigt! Låter som någon som har kalas och sjunger "jag må han leva" och sedan hörs hjärtslagen också. WOW! En ipad för mig hade varit en ren DRÖM. I dagsläget har jag, som föräldraledig,inte alls möjlighet att köpa någon och utan både dator och telefon hemma (datorn har gått sönder och min iphone blev stulen för 3 veckor sedan) känner jag mig minst sagt isolerad. Skriver lappar, ringer från makens mobil (får ha den när han är på jobb, haha) och går direkt hem till vänner (utan att först ringa)! En iPad hade underlättat mitt liv betydligt och det hade varit en fantastisk möjlighet för en oteknisk människa som mig att lära mig lite mer:) Att Hallo baby är istallerat ser jag som en stor fördel då jag njuter för fullt av vår andra graviditet och vill hålla mig uppdaterad om allt som händer/berör älsklingen i magen! Vilken lycka!

  30. Catrin 10 maj, 2011 on 07:30 Svara

    Man hör hjärtljud, från mamman? Sen så hör man några som sjunger "ja må han leva!" utanför magen.

    Jag vill vinna för jag verkligen vill ha en ipad. Jag är gravid och väntar mitt andra barn i Juni, så kanske lite sent med appen men ändå kul att se den sista tiden iallafall. Och vem vill inte ha en Ipad? 😀 Åh så glad jag skulle bli ifall jag vann!

  31. Malin 10 maj, 2011 on 07:36 Svara

    Det som "tickar" är bebisens hjärtljud och utanför magen låter det som att några sjunger "Jag må han leva".

    Ipaden skulle jag ge till min sambo i födelsedagspresent. Det finns inget han önskar sig så högt, och vad gör man inte för sin andra halva som jobbar och sliter både dagar, kvällar och helger för att vi ska kunna bo där vi bor, ha barn och en till liten påväg! Det skulle vara obetalbart att få se hans min om han skulle få en sådan av mig! 🙂

  32. elin 10 maj, 2011 on 07:53 Svara

    Det är ett födelsedagsfirande. Vi hör: Hjärtljud och ja må han/hon leva samt ett leve och fyra hurra.

    Jag har pluggat i snart fyra år och hela tiden längtat tills jag ska få en egen liten bebis. Nu är tiden inne och att få följa bebisens resa i magen vore så häftigt! Jag läser alla bebisbloggar och bebisböcker jag kommer över men har svårt att få min sambo lika intresserad, vill ju att även han ska veta vad som sker vecka för vecka. Med denna vinst skulle det nog inte vara några problem och vi skulle få följa bebisens utveckling tillsammans <3

    Jag har även tipsat om ätvlingen på facebook och till vänner via mail.

  33. Anna- mamma till anton 10 maj, 2011 on 07:59 Svara

    Man hör bebisens hjärtljud och dom sjunger ja må h*n leva 🙂

    Jag skulle så gärna vilja vinna ipaden och ha denna aplikation. Vi planerat vårt andra barn och det skulle vara så kul att storebror kan va med och man kan vissa bebisen i magen.
    Då är det lättare att vissa och förklara för storebror 🙂

    Självklart tipsar jag om tävligen på facebook och genom mailen.

    Hoppas hoppas.

    / annadogo@hotmail.se

  34. Nina Ortenlöf 10 maj, 2011 on 08:19 Svara

    Det är bebisens hjärtljud och människor utanför som sjunger ja må hon/han leva, de gratulerar någon och lill bebisen får vara med=) Trodde inte att de hörde så tydligt.

    Jag skulle vilja vinna denna för att jag vill kunna visa mina två barn när det tredje ligger i magen=) vad som händer i mammas mage, många frågor kräver många svar. Sen bor jag ute på landet och har ingen täckning knappt på dator eller mobil men kompisen hade med sih en ipad och hade jätte bra mottagning, så det hade varit roligt att få känna sig lite civiliserad igen=) Jag behöver väl inte säga att jag verkligen åller tummarna.

  35. Hanna 10 maj, 2011 on 08:27 Svara

    Jag hör hjärtslag och flera personer som sjunger:

    Ja, må du leva!
    Ja, må du leva!
    Ja, må du leva uti hundrade år!
    Javisst ska du leva!
    Javisst ska du leva!
    Javisst ska du leva uti hundrade år!
    Du leve
    Hipp hipp, hurra hurra hurra hurra!

    Jag har tipsat om tävlingen i min blogg och har "my blog posts" på FB så inlägget syns där med 🙂
    http://hanniie1.blogspot.com/2011/05/tavling_10.html

    Vinner jag skulle jag ge den till min lillebror som ska passa min dotter i sommar. Jag och pappan [min sambo] måste jobba för att få mer i plånboken. Så han är vår räddare i nöden och vår dotters hjälte 🙂
    Detta hade blivit en väldigt fin present som tack för hjälpen 🙂 Och ett plus att han sen kan följa framtida bebisar genom magen 🙂
    Att han hade blivit chockad! Och glatt överraskad hoppas jag! 🙂

  36. Rebecca - Mamma till Tove 10 maj, 2011 on 08:28 Svara

    Man hör hjärtljud och sen sjunger någon "Ja må han/hon leva"

    Jag skulle gärna vilja vinna en iPad till min syster då hon i sommar ska på en tågluff i 3 veckor tillsammans med en vän. Hon går även sista året på gymnasiet, så det vore en perfekt studentpresent till henne.

  37. Manuella 10 maj, 2011 on 08:39 Svara

    Det är hjärtljud och någon som sjunger "ja må hon/han leva".

    Jag hade blivit så otroligt glad om jag vi vunnit en ipad2.
    Jag har just tagit ett väldigt skrämmande steg för MIG, ska börja läsa till hösten igen. Något jag velat men varit rädd för ganska länge.
    Så nu efter andra barnets mammaledighet, så ska jag äntligen ta tjuren vid hornen, och en ipad2 hade hjälpt till dunder mycket.

    Jag tipsar även på min blogg:).

  38. Hanna 10 maj, 2011 on 08:43 Svara

    Ja, det bebisen hör är när några sjunger "ja må hon leva" och hurrar efteråt 🙂

    Jag och min sambo/blivande man ska efter många års längtan börja försöka få barn. Det har varit saker som stoppat oss hela tiden men nu, nu är det snart dags! Jag hoppas och ber att det går vägen (tar ingenting för givet) och att vi om inte alltför lång tid har en liten knodd hos oss! Vad vore mer perfekt än att kunna följa graviditeten med Hello Baby och iPad? 🙂

    Håller tummarna och HOPPAS! Tack för en underbar blogg fina Evelina!

  39. joHannah 10 maj, 2011 on 09:27 Svara

    Jag vill vara med på denna supertävling (fast jag tycker du har sånna ofta=))
    Det som händer på filmen/det som hörs i magen är hjärtslag, kanske är det bebisens egna, kanske hör den sin älskade mammas? Utanför magen hör man hur barnets nära och kära sjunger "ja må h*n leva" för någon av alla de som längtar efter just den här lilla krabaten.
    Jag vill vinna för att kunna följa kommande graviditet på ett sätt som hamnade i skymundan vid min första. Tyvärr känner jag att jag missade mycket av den pga att jag brydde mig för mycket i hur andra reagerade på min(vår) graviditet. Det slutade tyvärr med att jag gömde magen bland folk och blev illa till mods varje gång den kom på tal. Att sen se de som fick mig att må så dåligt njuta av sina magar gör mig väldigt ledsen. Den här gången vill jag njuta och vara stolt, därmed också vara insatt i vad det är som sker i min kropp. "I don´t wanna miss a thing…"
    Självklart har jag tipsat på min blogg;
    http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/05/just-nu-har-happily-ever-after.html
    Ha en trevlig dag i solen nu och tack för en upplyftande blogg =)

  40. Marie 10 maj, 2011 on 09:38 Svara

    Ljudet som låter som slag, tror jag är hjärtslagen från mamman. Ljudet i "bakgunden" är sången "Ja, må han leva" följt av ett hurrande! =)

    Vi skulle gärna vilja vinna, den är förutom de punkter som Du berättade om i inlägget även alldeles perfekt att kunna ta med i bilen och låta vår rastlös dotter kika på film/spel medans vi kör bil på semestern tex. Inget bråk, inga ledsna miner = gladare familj under resans gång =)

    Åh ja, jag hoppas så på vinst för jag tycker den verkar så spännande, och vem vet, det kanske kommer ett litet syskon längre fram..?! 😉

    Kram Marie

  41. Sofia - mamma till Amanda 10 maj, 2011 on 09:53 Svara

    Så häftigt att bebisen kan vara med och fira födelsedagar innan den ens är född själv! Det man hör är när föräldrarna (kan man anta) sjunger "ja må hon/han leva" och hurrar! Jag skulle verkligen vilja vinna en iPad2 och det vore häftigt att följa en eventuell andra graviditet med Hello Baby. KRAM!

  42. Erika 10 maj, 2011 on 09:56 Svara

    De sjunger ja må han leva utanför magen.

    Jag vil vinna för att kunna följa bebisens "resa" i magen när jag blir gravid. Vore ju en underbar sak att lära sig mer och kunna förbereda sig ytterligare inför bebisens ankomst.

  43. Emma 10 maj, 2011 on 10:04 Svara

    Hej Evelina!
    Det man hör är mammans hjärtslag, och svagt i bakgrunden hör man någon som sjunger ja må han leva.

    Jag skulle vilja vinna en iPad för jag och min sambo behöver känna att vi är vinnarna idag. Vi har försökt att få barn en längre tid, och jag hoppas verkligen att det snart blir vår tur. När vår bebis äntligen finns där inne ska jag använda Hello baby, som verkar vara ett jättespännande program!

    Tack för en underbar blogg som jag läser flera, flera gånger per dag…

  44. Romina 10 maj, 2011 on 10:35 Svara

    Det som händer är att barnet hör några personer sjunga "Ja må hon leva" och ljudet, vet jag inte. Kan vara hjärtljud, men jag har aldrig varit på ett ultraljud eller lyssnat på något hjärta så jag kan inte sånt 🙂

    Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara så lämpligt att kunna komma ut på internet samtidigt. Båda pluggar men bara en dator. Vi har inte råd att köpa en till, och när den andra vill surfa eller kolla efter fakta, så går det inte eftersom jag oftast pluggar. Och jag hoppas inom en snar framtid att det blir en liten bebis, och då vore det ännu roligare med en Ipad och Hello baby 🙂

    Tipsar och länkar så klart i min blogg.

    Din blogg är så mysig att läsa!

  45. Helen 10 maj, 2011 on 10:44 Svara

    Man hör hjärtljud och födelsedagssång (ja må h*n leva) utanför magen.

    Eftersom jag är en väldigt aktiv person, så passar det inte att ha en ömtålig iPhone som mobiltelefon. En iPad skulle passa mig perfekt då vi ska köpa gård och flytta ut till landet. Då kan jag snabbt och lätt få kontakt med alla hemma i stan ändå, trots att det inte finns internet i min gamla mobiltelefon 🙂

  46. Em 10 maj, 2011 on 10:53 Svara

    Det är hjärtljuden som hörs bäst, sen sjunger de utanför Ja må hon leva 🙂 och hurrar i slutet.

    Jag skulle vilja vinna då jag har en trasig dator och bara använder mobilen. Köpa ny dator går inte då jag hellre lägger pengarna på vårt kommande barn.

  47. Anna 10 maj, 2011 on 11:07 Svara

    Hjärtljud och sången ja må hon leva..:) coolt att höra! jag vill ge den till mig och min man för att vi klarat av en graviditet från helvetet, mardröms förlossning, förlossningsdepression och posttraumatisk stress. Trots allt mår vi nu äntligen bra och lever det finaste livet med vår underbara dotter.

  48. Dessie 10 maj, 2011 on 11:50 Svara

    Först hör man underbara hjärtljud och sedan både hjärtljud och när några utanför magen sjunger "Ja må hon leva" med en massa hurra 😀

    Vinner jag iPaden så blir jag överlycklig 🙂 Den hade varit kanonbra att ha när vi är på sjukhuset med vår flicka. Hon föddes med ett hjärtfel som opererades vid 6 månaders ålder. Nu är det på tal om en ny operation eftersom hjärtat inte läker som det ska, och dessa sjukhusvistelser är jobbiga både för henne och för oss, men med en iPad kan man göra så mycket kul, så man kan skingra tankarna lite. 🙂

  49. Malin 10 maj, 2011 on 11:56 Svara

    Det är några som sjunger ja må hon leva och hurrar sedan:)
    håller tummar och tår!

  50. Sofie 10 maj, 2011 on 11:58 Svara

    Jag är övertygad om att bebisens pappa & fler släktingar sjunger jag må han leva för mamman till bebisen.
    Och det blir ju en jädra fest i magen ihop med hjärtljuden!

    Om jag vann denna skulle jag ge den till moa&almas pappa, min stora kärlek och stadiga klippa!
    Efter att ha haft två kolik barn vill han ändå ha fler.
    Han har varit mitt stora stöd i livet och inför kommande graviditet är jag helt salig över att få ha honom vid min sida!
    Jag tipsar på facebook och håller tummarna (för mig själv visserligen)
    Men utan motstånd blir det ingen vinst 😉
    Kram

  51. Cecilia 10 maj, 2011 on 12:08 Svara

    men gud vad häftigt! 😀 Förutom hjärtljuden så hör man också när någon sjunger "ja må han/hon leva".
    Jag vill vinna den för att det skulle vara kul att ha något ordentligt att surfa med, och inte min gamla dator som är så himla trög. Som nybliven ensamsåtende mamma finns det verkligen inte några extra pengar så att man kan skaffa sig något som funkar. Ska dessutom börja studera i höst så då har jag verkligen anvädning av en ipad! Kram

  52. Rickard Eriksson 10 maj, 2011 on 12:15 Svara

    Nån fyller år! Jag må hon leva…
    Vinner jag så ska dotter naturligtvis få IPADén, perfekt present till en gravid dotter!

  53. Andrea 10 maj, 2011 on 12:36 Svara

    Vilken grej, jag hör genom en ofödd babys perspektiv en grattissång "jag må han leva", hurrande och bebisens egna hjärtljud som ett lätt dunkande. Vilken härlig app, den hade jag önskat mig när jag var gravid med lillprinsen.

    I höst ska jag gå tillbaka till skolan och lämna ungarna hemma med pappa, jag ska bolla småbarnsmammaliv med studier och ändå hålla liv i bloggen, en ipad vore perfekt, lätt och smidig att ha med och verkligen ta vara på de där minuterna av restid och dötid mellan föreläsningar med både bloggande och inläsning, att vinna en vore nästan overkligt, men verkligen glädjande! Och blir det en liten sladdis är jag redo – med Hello Baby i min iPad!

    Jag länkar här för en extra vinstchans: http://tavling.frusvensson.se/2011/may/jag-tavlar-om-en-ipad-2-i-samarbete-med-pampe.html

    Ha en härlig vecka!
    Hälsningar Andrea

  54. C 10 maj, 2011 on 15:09 Svara

    Vad häftigt! Jag tror att det är barnets storasyster som firas "utanför magen".

    Jag skulle vilja vinna en iPad så jag kan visa vår son Kristian hur det ser ut i mammas mage nu när jag och min fru väntar vårt andra barn. Han är helt faschinerad av mammas växande mage och kan knappt tro att det finns en liten människa där!

    Jag har ingen egen blogg (ingen inspiration att skriva) men tipsar mina vänner och bekanta på Facebook!

  55. 20 år och mamma till WIlliam 10 maj, 2011 on 14:38 Svara

    man hör hjärtljud och sen sjunger en stor familj ja må han leva och hurrar i slutet!
    Jag vill vinna denna IPAD för att få tillgång till denna unika app som finns. Vi planerar att snart skaffa ett till barn och skulle jätte gärna vilja följa resan på det här viset då jag ÄLSKAR och är så facinerad av allt som har med graviditeter/barn att göra. Hoppas jag vinner och att jag får chansen att följa den resan i Ipaden!
    KRAM

  56. Karin 10 maj, 2011 on 14:41 Svara

    Nej vad häftigt! Man hör tydligen "ja må han leva" i bakgrunden. Och hjärtljuden också såklart.

    Jag tänkte testa mina chansen att vinna. Vill ge vidare den till min pojkvän. Han saknar sen igår en mobiltelefon eftersom lilltjejen råkade kasta den i golvet..och min iphone rök i toaletten samma dag. Och nu saknar vi våra telefoner och dotra något att se muminklipp på. Så en Ipad hade verkligen livat upp stämningen 🙂

  57. Malin 10 maj, 2011 on 16:13 Svara

    Det är någon som sjunger "Vi gratulerar". 🙂 Jag skulle vilja vinna en Ipad för att ha med mig i skolan, ett så smidigt sätt att anteckna på föreläsningarna och dessutom kunna läsa mina favoritbloggar samtidigt. Jag tipsar naturligtvis i min blogg.

  58. Sara 10 maj, 2011 on 17:15 Svara

    Häftigt! Man hör hjärtljuden och att människor sjunger "ja må hon leva" Samma låt jag skall sjunga för min sambo när han fyller år och jag överlämnar ipaden 😉 Han fyller 30 i slutet av denna månaden och jag har inte kommit på någon present. En ipad hade varit utmärkt och uppskattande 🙂

  59. Johannes 10 maj, 2011 on 17:57 Svara

    Coolt, man hör "Ja må hon leva" och hjärtslag! Jag skulle vilja vinna eftersom jag känner att jag ligger väldigt långt efter i teknologiutvecklingen inom familjen – alla skaffar nya prylar men jag har aldrig råd med något nytt tyvärr, så jag får låna dem andras när de inte är upptagna (vilket inte händer så ofta). Om jag vann en iPad 2 – Otroligt men sant, inte ens min pappa som är värsta techfreaket har skaffat en sån ännu – skulle hela min familj sukta efter mig och jag skulle blivit jättepopulär! 😉

  60. Angelica - mamma till Pontus 10 maj, 2011 on 18:19 Svara

    Bebisen i magen hör hur de sjunger "ja må hon leva" utanför magen. Kanske de sjunger för ett stora syskon?

    Vill väldigt gärna vinna en Ipad, då jag skulle ge den till min pojkvän som tack för att han har gett mig (oss) en underbar son, som vi älskar mest i hela världen! Han ställer alltid upp för oss och är den bästa pappan som Pontus kan ha!

  61. Hanna 10 maj, 2011 on 18:31 Svara

    Bebisen hör hjärtljud och utanför magen så sjunger några personer "ja må han/hon leva" och hurrar sedan för födelsedagsbarnet! 😉

    Om jag hade turen att vinna den här tävlingen skulle jag ge ipaden till min man! Han har pratat om att han vill ha en ipad. Det skulle underlätta för honom både när han studerar och i hans jobb. Appen skulle vara perfekt till nästa bebis, lite längre fram. 🙂

    Jag har tipsat om tävlingen på facebook! 🙂

  62. Therese 10 maj, 2011 on 20:25 Svara

    Man hör hjärtslag och sången ja må du leva!

    Jag skulle vilja vinna en Ipad eftersom man kan följa bebisens utveckling, det är ju bara så häftigt! Sen finns det ju så mycket annat man kan göra med en ipad också, smidigare än att ta med sig datorn.

    Jag tipsar mina vänner via mail!

    Hoppas på tur nu, kram Therese

  63. Emma 10 maj, 2011 on 20:26 Svara

    Det är bebisens hjärtslag och ljudet i bakgrunden är människor som sjunger "jag må han leva" och hurrar!

    Jag är själv gravid och skulle verkligen vilja vinna ipaden så att
    jag kan testa Hello Baby och följa just vår bebis utveckling! Hoppas, hoppas på tur!

  64. Josephine 10 maj, 2011 on 20:43 Svara

    Man hör antingen bebisens eller mammans hjärtslag. Sedan hör man också hur man sjunger och hurrar för någon som fyller år. Kanske är det bebisens syskon som fyller år? Den jämna pulsen tror jag beror på att bebisen känner sig trygg och känner igen rösterna. 🙂

    Jag skulle vilja vinna eftersom det verkar vara så roligt med en iPad! Skulle nog inte köpa en till mig själv eftersom det är så dyrt, men att vinna en skulle jag bli glad för!

  65. Hanna 10 maj, 2011 on 20:55 Svara

    Dunkandet är hjärtljud. Det andra ljudet i bakgrunden är sången "jag må han leva"

    Och hurrar sedan för födelsebarnet.

    Vinner jag en Ipad så kommer jag ge den till min mamma då hon alltid ställt upp för mig och min lilla familj. Jag vet att min mamma skulle bli överlycklig.

  66. Maria 10 maj, 2011 on 20:59 Svara

    Det är någon/några som sjunger "ja må du leva" utanför magen, samtidigt som man hör de starka hjärtljuden.

    Om jag nu skulle råka vinna skulle jag utan tvekan ge den till min älskade sambo. Han är så lite prylnörd som en människa kan bli, när jag säger att han bör byta ut sin gamla sony ericsson som snart faller isär brukar han svara "äsch, så länge den går att svara med kan jag ha kvar den, jag köper hellre en god middag till oss eller sparar dom pengarna till Jeff". Han tänker alltid på alla andra men glömmer bort sig själv litegrann av bara farten. Även om jag inte tror att han behöver en ipad så vore det kul ändå och jag tror att även han skulle bli lite mallig, även om han aldriiig skulle erkänna det 😉 Sen vore det ett bra sätt för honom att uppdatera sig lite nu efter att ha varit i Afghanistan sen förra året.

  67. Milis - Mamma till Devin o Levis 10 maj, 2011 on 21:26 Svara

    Någon/några sjunger Jag må han leva o hurrar efteråt. Tror även att de är mammans hjärtljud man hör…

    Jag skulle verkligen vilja vinna en Ipad 2 till min sambo. Han skulle bli så sjukt glad (o jag oxå, över att få ge honom den) De skulle typ kunna vara de största/finaste jag kunde ge honom just nu. Barn har vi ju redan, hehe 😉 Jag vet hur mycke han älskar sin Iphone (lite fööör mycke!!), o jag kan tänka mej att han skulle älska en ipad mer…

  68. Stefan Larsson 10 maj, 2011 on 22:44 Svara

    Även jag hör hjärtslag och sången ja må han leva, dock verkar det som att det är någon annan sång vid slutet av inspelningen.

    Vinner jag en Ipad2 skall jag ge den till mig själv, och följa barns utveckling då jag och min sambo just fått reda på att hon är gravid. !

  69. Sandra 10 maj, 2011 on 22:55 Svara

    Hej,
    Man hör omvärlden sjunga "Ja må han/hon leva.."

    Motivering till varför jag skulle vilja vinna: Jag är ett stort fan av Apple. En ipad skulle både förgylla och förenkla min vardag enormt! Jag köper ingen själv då mina utgifter i månaden täcker mina inkomster då jag försökt att klara mig på en 50% tjänst och resterande tid byggt vidare på min dröm, att vara egen företagare…

  70. Stina 11 maj, 2011 on 20:43 Svara

    Jag är verkligen med! Det är människor som sjunger ja må han leva till någon som fyller år! Och samtidigt hör man bebisens hjärta slå! 🙂 Jag skulle väldigt gärna vinna för jag skulle så gärna vilja ha en ipad. Skulle vara så coolt, vill ha en iphone men kommer inte kunna få det för har redan en mobil som funkar. Så jag skulle bli jätte glad om jag vann! Mail: stina.hedberg@live.se

  71. Josse 12 maj, 2011 on 10:27 Svara

    Bebisen hör några som sjunger 'ja må han leva' utanför magen.

    Om jag skulle vinna skulle jag ge denna till min pojkvän. Det finns ingen som förtjänar den så mycket som han gör. Han har snackat och tjatat om en sådan här hur länge som helst och skulle bli världens lyckligaste!

  72. Maria 12 maj, 2011 on 21:03 Svara

    Jag hör hjärtslag och så är det en grupp människor som sjunger och hurrar tillsammans!

    Jag vill vinna en ipad så att jag hade kunnat ge den till min älskade man på vår ettåriga bröllopsdag som infaller nu i början på sommaren! Vi är båda studenter så det hade verkligen blivit något extra! 🙂

  73. Gabriel 13 maj, 2011 on 23:30 Svara

    Ja må du leva låter det som.

    Min sambo berättade att hon var med och tävlade här så jag tänkte också delta för en extra vinstchans!
    Som du säkert läst var vi ungeför så nära som det bara går att vinna en iPad2 i en skruvdragartävling förra helgen. Jag snubblade på mållinjen och besvikelsen hos Anna var total.
    Hoppas på bättre lycka hos dig denna fredag den trettonde : ) Jag vet hur glad och lycklig hon skulle bli om jag överraskade henne med en iPad2!!

  74. Liza 14 maj, 2011 on 13:40 Svara

    Jag trodde ju såklart att Hello baby även gick att hämta hem till Iphone men den appen var endast för Ipad. Glömde skriva i mitt svar tidigare att jag är gravid och bara där är ju yttligare en anledning till varför jag/vi så gärna vill vinna en Ipad! Verkligen häftigt att kunna följa graviditeten genom den appen!

    För säkerhets skull skriver jag svaret igen!

    Det är någon som uppvaktas på sin födelsedag med "Jag må hon/han leva" och vi får höra sången så som en bebis i magen uppfattar ljudet! Häftigt!

  75. Johanna - mamma till Leia 14 maj, 2011 on 14:25 Svara

    Det låter som om de sjunger. Hade aldrig trott att de hörde så pass bra inifrån magen 🙂

    Jag vill vinna en ipad till min underbara sambo som i höstas tog ett stort steg genom att säga upp sig från sitt jobb och börja studera till jurist. Han sliter varje dag, får toppbetyg samtidigt som han försöker att hinna med sin handboll för att även lyckas där. Samtidigt är han världens finaste pappa till vår dotter. Jag förstår inte hur han gör allt men är otroligt lycklig att vi har honom. En ipad skulle kunna hjälpa honom i skolan och underhålla på tåget till skolan och hem.

  76. Lotta 14 maj, 2011 on 20:19 Svara

    Jag hör sången " Ja må du leva" och hurra rop.

    Jag skulle väldigt gärna vinna en Ipad till min dotter som har en måttlig utvecklingsstörning och autism. Hon har inget tal och kommunicerar via bilder.
    Vi skulle ha stor användning av en Ipad, då den skulle vara ett stort hjälpmedel för vår dotter.

  77. care69 14 maj, 2011 on 21:41 Svara

    Jag är gärna med!
    Det är personer som sjunger "Ja må han/hon leva".

    Jag skulle ge denna till min äldsta son, då kanske han skulle kunna sitta ute i friska luften och surfa och spela istället för att alltid sitta inne och "uggla". Det skulle glädja mig…

    Har länkat.
    http://care69.blogspot.com/2011/05/23-maj-vinn-en-ipad-2.html

  78. Anna 15 maj, 2011 on 08:05 Svara

    Man hör hjärtljud och några dom sjunger ''Ja må han leva".

    Jag vill jättegärna vinna. iPads verkar vara en sån himla bra grej, speciellt till att titta på film i, vart man än är. Och jag som är filmslukaren själv, blir så sugen på en just därför. Dock är det inget jag vill eller kan prioritera att köpa, men en vinst skulle sitta mer än fint.

    Kram

  79. Anna 15 maj, 2011 on 08:06 Svara

    Missade min mailadress 😉

  80. Sandra O 15 maj, 2011 on 15:43 Svara

    Hej!

    På klippet tror jag man hör vad en bebis i magen hör, mammans hjärtljud och i detta fallet ett litet kalas utanför magen:)!

    Jag skulle bli överlycklig om jag vann en ipad. är nu i v25 och har det ganska jobbigt då min diabtes ställer till det och man mest kämpar och oroar sig hela tiden. och jag har ju ett par veckor kvar…
    kram

  81. Emma 15 maj, 2011 on 18:12 Svara

    Hej!
    man hör hjärtljud och några som sjunger ja må hon leva utanför magen, så mysigt.

    Jag är gravid i vecka 6 med vårt första barn (spännande och läskigt) och skulle gärna ha en hallo baby app, kollade om den fanns till Iphone men den finns ju bara till Ipad så nu måste jag ju bara ha en sån, värkar jätte roligt att kunna följa barnets utveckling på det sättet. Sen tror jag det är jätte praktiskt med en Ipad när barnet har kommit, lätt och smidig att ha med sig eller titta på när man ammar.
    håller tummarna!!

    Tack för en roligt och lärorik blogg, hälsa söta Elion!
    Kram Emma

  82. Anna på Grönkulla 15 maj, 2011 on 19:41 Svara

    Man hör hjärtljuden och "Ja, må hon leva" – så himla häftigt!
    Jag skulle bli så glad över en Ipad för jag skulle aldrig ha råd med den själv. Vilken morsdagspresent det skulle vara! Och det är nästan så att jag är värd en fin present på mors dag för jag drar ett tungt lass själv just nu för sambon har startat eget och är borta nästan jämnt… Håller tummarna!
    Ha det så skönt på semestern 🙂

    annapagronkulla@live.se

  83. bebisen hör sina egna hjärtljud och några som mamman umgås med sjunger ja må h*n leva och hurrar 🙂
    så coolt att höra hur en bebis hör från magen…
    tummen upp för tekniken 😀

    jag skulle absolut vilja vinna en ipad att ha med mej i väskan så jag kan läsa och blogga överallt där jag är… men även för att anteckna viktiga saker i skolan… jag får så ont när jag skriver för hand när jag studerar så skulle va mkt bättre att skriva digitalt direkt…
    sen skulle jag kunna underhålla mej själv när jag har tråkigt 🙂
    skulle även va super coolt att ha det super coola programmet när det snart dax för oss att skaffa barn, så fort ekonomin finns… skulle verkligen va guld värt 🙂
    just nu är jag en fattig student som försörjer två på mitt studielån. jobbar lite extra oxo, men det kommer in så lite pengar varje månad så det går precis runt…
    så vi har verkligen inte råd till en ipad! så hoppas på mega tur här och nu istället 🙂

  84. Pierre Ulming 15 maj, 2011 on 22:06 Svara

    Hej!

    Man hör hjärtljud och människor som sjunger ''Ja må han/han leva".

    Att vinna en Ipad vore toppen. Då kan jag visa och besvara frågor från min sexåriga dotter hur det såg ut inne i mammas mage när båda hon och lillasyster bodde därinne. Många frågor blir det, men ibland är det svårt att svara på allt. Illustrationshjälp vore finfint.

    /Pierre

  85. Emma E 17 maj, 2011 on 16:43 Svara

    Halloj!
    Förutom sin mammas hjärtas slag
    får bebben vara med på en födelsedag.
    Ja må h*n leva-sång och hipp hipp hurra
    hör det lilla miraklet i magen bra!
    Själv är jag nybliven tvåbarnsmor
    och det är livligare än man tror.
    Här tröstas och blöjbyts på löpande band
    och tvååringen har börjat trotsäta sand
    Det vore underbart för en utsjasad mamma – att få iPad-surfa en stund när det är dags att amma.
    Sen kan det hända att storasyster behöver se Mamma Mu när hon blir dyster.
    Därför håller jag både tummar och tår för att den fantastiska vinsten blir vår!

    Självklart länkar jag till tävlingen från min blogg: http://frufortuna.blogg.se/2011/may/24-maj-gissa-ljudet-med-pampers-vinn-en-i.html

    Många glada hälsningar från Emma

  86. Erika-Mitt Nya Liv 17 maj, 2011 on 23:54 Svara

    Men jösses jag kan knappt tävla mot bidraget över. Men jag gör ändå ett försök.

    Svaret på frågan är att han hör sin mammas lugna hjärtslag. Något tryggare ljud kan vara svårt att hitta. Sedan hör han även någon bli firad på sin födelsedag. Kanske är det ett syskon som fyller år 🙂 Hur som helst så kände jag mig väldigt sugen på en till liten bebis nu när jag lyssnade på klippet. Sugen på att få höra de små hjärtljuden igen.

    Motivering till varför jag ska vinna är för att jag vill hinna med allt! Jag har en blogg som tar väldigt mycket av min tid, och allt som dagarna går blir min bebis äldre och äldre. Jag vill inte sitta inne vid min stationära dator bara för att jag måste jobba. Jag vill kunna gå ut och leka, jag vill kunna åka på utflykter med vår nya lilla familj. Med en Ipad skulle detta bli möjligt samtidigt som jag kan jobba! Perfekt!

    Länkat och tipsat om tävlingen har jag gjort här: http://testarturen.blogspot.com/2011/05/23-maj-ipad.html

    Hoppas verkligen på tur i din underbara tävling!
    Hälsningar
    Erika Wilhelmsson

  87. martina 18 maj, 2011 on 20:39 Svara

    Man hör tydligt mammas hjärtslag o utanför magen är det ett gäng som sjunger ”ja må h*n leva” Jag skulle väldigt gärna vilja ha en ipad2. Jag och min man har precis byggt hus o det finns massor kvar att fixa med här. Jag går nu hemma och väntar på att vårt första barn ska titta ut o pengar till andra saker än huset finns inte…Så att vinna en IPad hade varit perfekt.

  88. Emelie 19 maj, 2011 on 15:22 Svara

    De sjunger ” ja må hon/han leva” utanför magen. Plus att man hör hjärtljud..
    Å så kommer man till de svåra, en motivation till att man själv ska få någonting.. hmm
    Jag skulle bli kalasglad om jag fick en ipad2! Skulle helt klart slänga ut den gamla datorn och börja göra iordning ”datarummet” till vår kommande bebis 🙂
    Jag har tipsat om tävlingen på min blogg med.

    Kram Emelie

  89. favolosa 21 maj, 2011 on 13:16 Svara

    Jag hör dunkandet av hjärtljud och skönsång i form av ” Ja må hon/han leva”! 🙂

    Jag skulle vilja vinna dels för att jag är väldigt nyfiken på ”Hello Baby”-appen som hade varit perfekt nu! Dels för att min gamla laptop med sprucket skal och långsamt minne skulle behövas byta ut. Dels för att en iPad verkar ha bra, lärorika spelappar för barn som är lätta att använda vilket skulle vara toppen under långa bilresor och annat!

    Jag har tipsat om tävlingen i min blogg för en extra vinstchans: http://favolosa.blogg.se/2011/may/ipad-2.html

  90. Tess 22 maj, 2011 on 11:09 Svara

    Hej hej!
    Åh denna tävling har jag ju helt missat…tur att jag kikade under tävlingar idag. 🙂
    Jag hör bebishjärtljuden och sedan någon som sjunger ”Ja må han/hon leva”..häftigt att bebis ändå hör så mycket i vecka 23. 🙂
    Jag skulle vilja vinna denna Ipad till min fina sambo. Vi väntar vårt första barn och i augusti fyller ”blivande Pappa” L 30år..och jag har ingen aning vad jag ska ge honom. 🙂 Så om jag vann denna så ska han få den i 30-års present. (kanske innan så att han/vi kan följa bebis i magen min) Perfekt eftersom han har ingen data med Internet + att han studerar och då tar han min laptop hela tiden. 😉
    Han hade blivit sååå j_kla glad! 🙂
    Jag tipsar även på min blogg:
    http://tessbloggar.blogg.se/2011/may/fru-evelina.html
    Kram kram

  91. Annika 22 maj, 2011 on 20:20 Svara

    Hej!

    Jag hör hur barnet hör några sjunga utanför magen ”ja må hon leva” och sen hör jag mammans hjärta slå…. 🙂 Jag fick veta att jag är gravid i vecka fem den 18e maj och jag är världens lyckligaste. Detta skulle vara den ABSOLUT BÄSTA vinsten!!!
    Vi är så oerhört nyfikna på en lilla babyn och vill veta allt….

    Håller tummarna stenhårt!

    Och jag tipsar om tävlingen via min mail eftersom jag varken har blogg eller fb.

    Kram

  92. Sofie 22 maj, 2011 on 20:32 Svara

    Dels så hör man hjärtljud och sedan hörs ”jag må hon leva”… Så fantastiskt att bebisen kan höra allt som sker utanför. Bebisen kanske längtar ut lika mycket som mamma&pappa gör 🙂

    Jag hade blivit oerhört glad om jag hade vunnit just denna tävlingen, dels för att min dator börjar ge upp om livet och dels för att vår fina Max hade haft stor glädje av den i bilen i sommar när vi ska hälsa på alla nära och kära runt om i Sverige. Max tycker inte om att åka bil, han är så ledsen. Men när han får titta på Pippi eller Emil på min telefon så slutar tårana att rinna. Lite jobbigt att se på den lilla skärmen dock 🙂 Han hade blivit superglad iaf, och jag likaså 🙂

    Tipsar via min blogg 🙂
    Tack för en finfin blogg….
    Kram

  93. Helena 22 maj, 2011 on 20:35 Svara

    I klippet får man höra någon som sjunger ”ja må han leva” och höra hur det låter inifrån bebismagen med pulserande hjärtljud.

    Denna tävling vill jag och resten av min lilla familj vinna!
    Det skulle vara en stor glädje!

    / Helena

  94. malin 22 maj, 2011 on 20:39 Svara

    de underbara hjärtljuden o ja må han leva.
    jag skulle vilja vinna den till mig själv faktiskt:) som en första morsdag present. haha. måste ju faktiskt tänka lite på sig själv, vilket man inte gör allt för ofta. man har ju lillkillen:) o va hemma med föräldrapenning gör en inte rik;) men lycklig:) kram kram

  95. Caroline 22 maj, 2011 on 20:42 Svara

    Man hör bebisens fina hjärtljud samtidigt som man sjunger ”ja må hon/han leva” ute i stora världen!
    Så häftigt att det faktiskt låter så klart i lilla magen:)

    Jag skulle jättegärna vilja vinna för att vår dator håller på att lägga av och jag och min sambo är sjukskrivna båda två just nu så ekonomin finns tyvärr inte för ny. Jag är egen företagare och är beroende av dator i jobbet. Pluuus att jag måste följa med dig i din vardag ju:) underbara familj! (konstigt fast man inte känner er) och förhoppningsvis har vi snart nått vårt stora mål att kunna använda Hello baby appen 🙂 hade vatt såå mysigt!

    Ha en bra kommande vecka!
    Kram från Skåne

  96. ♥ Anna S 22 maj, 2011 on 20:52 Svara

    Först tyckte jag att det lät som om man hörde indiansång, haha.
    Men sen kom jag på. Det är ju hjärtljud och ”Ja må han leva” som sjungs. Avslutas med ”hurra”.

    Jag skulle så gärna vilja ha en ipad2.
    Jag sitter varje kväll och surfar och bloggar på min iphone men den är ”för liten” och oergonomisk.
    Med en Ipad skulle det bli enklare och ajg skulle se bättre vad jag gör.

    Kram

  97. Johanna 22 maj, 2011 on 21:06 Svara

    Åh, jag blir alldeles rörd! Det sjungs ”Ja må han leva” utanför maggen.
    Jag skulle vilja vinna en ipad2 till maken då det för x antal månader sedan började ryka i vår dator och så har han verkligen prioriterat familjen så han (vi) fått massa motgångar pga det till följd. Visst, det ordnar sig förr eller senare och så länge vi har hälsan och varandra så löser sig resten. Men det vore kul med lite medvind så länge! Vet att han skulle bli överlycklig! Kärlek kan visas på många vis, o mitt sätt just nu är att försöka skriva denna motivering för honom 🙂

  98. Josefin 22 maj, 2011 on 21:23 Svara

    i filmen så hör man hjärtslag (mammans) samt att nån/några sjunger ”ja må hon/han leva” samt hurrar för någon.

    skulle så gärna vilja ha en ipad2..för tillfället så måste vi låna en gammal dator för vår är sönder, min sambo är föräldraledig och för några dagar sedan fick jag reda på att jag blir arbetslös om några månader så köpa dator dyl kommer vi förmodligen inte ha råd med på ett tag =( .. så att ha en ipad2 skulle va jättebra för mig, både för jobbsökandet och följa bloggar =D
    och förhoppningsvis så kommer min dotter bli storasyster nångång framöver med så då skulle det vara jättekul att kunna använda Hello baby appen!

  99. Carro 22 maj, 2011 on 21:33 Svara

    Man hör hjärtljuden och att de utanför magen sjunger ”Ja må han leva”
    Jag skuller verkligen vilja vinna just för att kunna använda den här appen, gör en spännande tid ytterligare lite mer speciell 😉

  100. Emma 22 maj, 2011 on 21:36 Svara

    Hejsan här är en som vill tävla!
    Det sjungs ”ja må du leva..”
    Åh vad vackert det är med bebisar i mage!
    Jag skulle så gärna vilja att min son skulle kunna föjla med på vägen att bli storebror.. Hello baby är ju super! Det är nämligen så att jag plussade i fredags.
    Jag tipsar på facebook och mail.
    Kramar, Emma

  101. Tobias 22 maj, 2011 on 21:56 Svara

    Hej!

    Denna skulle bli en perfekt ”Mors dags” gåva till min sambo!

    / Tobias

  102. Malin 22 maj, 2011 on 22:14 Svara

    Man hör dom underbara hjärtljuden och att dom ”utanför” sjunger ja må du leva.
    Tack för extra puffen på tävlingen, den behövdes. Har gått i min egen värld och väntat på provsvar och i fredags fick jag veta att jag fortfarande är cancer fri 🙂 !!
    1,5 år har det gått sen avslutad cellgift behandling. Efter 2 år ”får” jag försöka skaffa barn *håller tummar* Detta skulle inte vara en dum present till både mig och min sambo, vi båda kämpar på bra för en lycklig vardag och förhoppningsvis lycklig framtid!

  103. Jenny 22 maj, 2011 on 23:32 Svara

    Man hör hjärtljud o någon/några som sjunger ”Jag må han/hon leva” sen hurras det:)

    Är gravid o befinner mig nu i V 38+4 o önskar att jag haft en sån under min graviditet, häftigt! Men eftersom vi snart har lillen hos oss så är det ju inte helt fel med en smidig Ipad som är lätt att ha med! 😀

    Jag har även länkat i min blogg: http://jennylundberg.blogg.se/2011/may/jag-ar-med-o-tavlar-1.html#comment

  104. Heidi 23 maj, 2011 on 00:14 Svara

    Man hör någon som sjunger ”ja må han leva” och även hjärtljud.
    Jag har en ny inneboende i magen igen efter en ”missad abort”. Har dock 2 friska barn sen tidigare men är bara i v 11 just nu. Men skulle va häftigt att vinna en Ipad å kunna visa mina barn vad som händer i magen. Jag håller tummarna för att vinna å att det går vägen denna gång.
    Länkar i min blogg.
    http://litenstormittimellan.blogspot.com/2011/05/tavlings-dax.html

    Kram

  105. Emelie Johansson 23 maj, 2011 on 00:50 Svara

    Man hör bebisens hjärtljud och någon som sjunger ‘Ja må han/hon leva’. Jag skulle vilja vinna eftersom jag lever det fattiga student livet och aldrig har några pengar att spendera på dyra grejer som just en ipad. Jag har kollat på den ett tag nu och vill så gärna ha en, men tyvärr lär det dröja innan jag har råd att köpa en. Jag skulle bli jätte glad om jag vann!
    Jag har mailat kompisar om tävlingen eftersom jag inte har någon blogg. Kram

  106. Sanna 23 maj, 2011 on 08:25 Svara

    Det är helt otroligt 🙂 ! Ljudet man hör utifrån magen är någon som sjunger ‘”ja må du leva”.
    Jag skulle så gärna vilja vinna Ipaden, dels skulle det vara urhäfigt att ha den där appen, men ipaden vore också perfekt inför höstens vaknanätter med min nyfödda prinsessa. kunna plocka fram den och surfa runt utan att störa den lillas eller min stora älsklings sömn 🙂 KRAM!

  107. Camilla 23 maj, 2011 on 08:45 Svara

    Hej!
    Det man hör i klippet är sången ”ja må du leva” och även hjärtslag. Jag kände direkt att jag ju vill ha den där appen, men jag har ju ingen iPad ;). Är gravid, sjukskriven och uttråkad. Behöver lite uppmuntran!
    Kramar

  108. Aggie 23 maj, 2011 on 09:58 Svara

    Hejsan!

    Man hör babyns hjärtslag och så är det en massa folk som sjunger ” Ja, må hon leva” och hurrar efteråt! Häftigt!

    Den ipad skulle vara perfekt, då vår nuvarande mac har nåt super glapp så man kan inte flyttat den en millimeter för då stängs den av! Grrr! Den e för gammal för att lägga pengar att reparera på.

    Men med barn nummer två påväg 🙂 är i vecka 14, har man lite andra ekonomiska prioriteringar 😉

    Hoppas, hoppas! Kramar!

  109. Pi - Mamma i Oktober! 23 maj, 2011 on 12:07 Svara

    Hej,

    De sjunger ”ja må du leva” 🙂

    Jag tycker jag borde vinna för att jag nu är gravid i vecka 21 med min första lilla yngling och förmodligen måste sjukskrivas snart pga sammandragningar (vilket jag dock försöker undvika in i det sista!..). Sheer me up Evelina!

    Länkat inlägget i bloggen också:
    http://thelittlefamily.blogg.se/2011/may/vilken-dag.html

  110. sofia 23 maj, 2011 on 12:23 Svara

    mamma fyller år, det är kalas och släkt och vännder sjunger ja må han leva 🙂 allt ackompanjerat med mammas trygga hjärtljud.
    skulle vara grymt med en ipad! och appen vore hur kul som helst att ha när/om jag blir gravid. vi håller på att försöka få till ett syskon till vår lilla älskling, men det går lite trögt just nu.

  111. Alicia 23 maj, 2011 on 17:38 Svara

    Gud vad häftigt! Det är såklart mammas hjärtslag och i bakgrunden sjunger dom jag må hon leva med lite prat efter.

    Jag skulle vilja vinna iPaden för att den är helt fantastisk! Man kan göra allt med den och den är så lätt tillgänglig att ha med sig till skolan då vi inte har egna datorer får man anteckna allt för hand, men med en sådan här kan jag ha allt på samma ställe utan att behöva dra med mig sex kilo böcker inkl. block hem från skolan (som jag faktiskt gör ibland). KRAM!

  112. Annica 16 augusti, 2011 on 13:08 Svara

    Det är roligt att höra hjärtslagen och även röster av människor. Den mest framträdande rösten låter som en man som sjunger Jag må hon/han leva. Jag trodde inte att rösterna skulle vara så framträdande.

    Jag skulle vilja vinna iPaden eftersom det finns så många bra appar som gör att man kan göra nästan vad som helst med iPaden. Hello baby är en väldigt bra app som jag tror att många gravida kommer att använda för att kunna föja barnet i magen på den underbara resan.

    Mvh Annica

  113. Therese 2 november, 2011 on 16:05 Svara

    Vilken fantastisk ”uppfinning”/app! Helt otroligt…

    Någon eller några sjunger ja må hon leva med glada hurra-rop efteråt. Vilken lycka att få höra det som bebis, redan innan du är född!

    Jag skulle vilja vinna därför att jag för första gången är gravid, supernervös men väldigt förväntansfull och glad. Med en ipad som innehåller denna app skulle jag bli lugn och tiden skulle gå fortare med någonting att leka med. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna