VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Majmåndag

En av de fina bilderna som inte raderades igår. Nu är det bara drygt 700 bilder kvar att gå igenom så jag har att göra ikväll också med andra ord :-)… Mysigt att minnas tillbaka!

GODMORGON ALLA FINA!

Vi somnade alldeles för sent och upp tidigt men vad gör det om hundra år. Solen skiner och som alltid piggar det upp! Idag börjar jag jobba vid 12 så jag får busa hela förmiddagen med lilleman. Lovely! Från och med idag börjar jag på min lilla tjänst i butiken, tjoho!!


Ha en fin majmåndag och var ditt bästa jag idag!

Hihi vi kollade på ett avsnitt wife swap igår där den ena frugan hade den frasen som mantra och hela familjen repeterade den flera gånger varje dag. Lite överdrivet sådär men det stämmer ju faktiskt, att man ska sträva efter att vara sitt bästa jag varje dag.


Kommentarer


  1. Vacker bild!

  2. Erica 2 maj, 2011 on 08:31 Svara

    Hej Evelina!
    Du tog på i ett inlägg för ett bra tagsen och undrade över om vilket som är bäst att antingen springa långsammare en längre runda eller fortare en kortare runda.
    Och allt handlar ju om vad du är ute efter?. Och om jag har förstått dig rätt vill du vara i form när ni åker utomlands?!
    Så därför är det bättre att du springer den längre rundan, just för att det förbränner mer kalorier + att du är inte ute efter att få springa längre eller fortare än det du gör idag.
    Så kör stenhårt på den långa rundan!!
    Sen tycker jag det är snyggt då kvinnor ser vältränade ut och man ser att dom har muskler, men inte överdrivet förstås.. Så därför tycker jag du ska köra plankan ute på er tomt, så länge du orkat göra den innan + 30 sekunder till.. Då slipper du göra armhävningar m.m.
    Men tänk på med plankan att du ska vara rak, ingen putande rumpa, ingen svankande rygg för det kan leda till skada. Så då är det viktigt att du tänker på att spänna rumpan och magen för att få en bra hållning i plankan!!

    Jag ska träna idag inför vårruset. Så fem km blir det (hoppas).. Alltid sista minuten med att träna inför något, haha!!

  3. Emelie 2 maj, 2011 on 08:53 Svara

    Ville bara önska dig lycka till på nya jobbet 🙂

  4. Marlene 2 maj, 2011 on 10:25 Svara

    Sv: Han är hos sin pappa varannan helg + att hans pappa kommer till oss på Tisdagar och Torsdagar.. Men ibland blir det lite annorlunda. Vi har pratat om att han ska få vara varannan vecka. Men jag vet inte.. vi vill ju göra det bästa för honom. Han saknar sin pappa massor och gråter ofta när han "lämnar" honom 🙁 Men det sägs ju att barn behöver EN fast punkt att bo på.. Jag vet inte alls hur vi ska göra, känns så hemskt.. men samtidigt så mår Ned nog ändå bäst av att ha en mamma och pappa som kommer överens så här och inte tjafsar hela tiden.. För ett barn ska inte behöva lyssna på sådant dag ut och dag in. Då är det bättre att separera, tycker jag!

    Okej, ska spana in dom 🙂 Vad har Elion för storlek i sina?

    Kram

  5. Sara - Mamma till Max 2,5 år 2 maj, 2011 on 15:46 Svara

    vilken underbar bild =)! verkligen fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna