VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte så mycket mmm, marabou…

Har ni testat marabous kakor? Jag gjorde nu precis men kommer mest troligt inte köpa fler gånger. Inget speciellt liksom. Tycker inte ens dom ser särskilt goda ut ;-)…

Sitter här och rensar bland våra bröllopsbilder eftersom det börjar bli proppfullt på hårddisken. Funderar på om jag nånsin gått igenom den mappen eftersom det finns en del sjukt dåliga och oviktiga foton där haha. Helt ofattbart att det snart är tre år sen vi var nygifta, Fredrik student och jag personlig assistent. Mycket har ändrats och bara till det bättre. Jag är så kär i mitt liv och min familj! Fredrik sitter och raderar bilder på hans dator också, en dator som i princip aldrig används… Vi funderar på att sälja båda våra och köpa en nyare mac med mycket större hårddisk, det behövs kan man ju lugnt säga.

 

 

 

Inte många rätt, förrutom herrn och frun ;-).

 

 

 

Härligt att Fredrik är vaken i kväll, galet att han sov typ 19.30-07.30 inatt! Och han sover verkligen som en stock också. Önskar jag kunde göra det en endaste natt!


Kommentarer


  1. Anonym 1 maj, 2011 on 21:48 Svara

    tyckte dem var goda=) dock kanske en aning för söta. Testade marabous nya, carabean, för ett tag sedan. Kokos och banan. Ingen större hit där…Mangon har jag inte ens vågat testa då många säger att den inte är god.

  2. Milla 1 maj, 2011 on 22:27 Svara

    Då ska jag hålla mig undan de där kakorna! Är dock sjukt sugen på att göra den där pajen (?) som du gjorde med digestivekex och kondenserad mjölk någon dag. Har för mig att du skrev receptet i bloggen också. 🙂

  3. Sofie 2 maj, 2011 on 20:46 Svara

    Såg de där kakorna i affären.. men tänkte att det säkert var godare att baka sådana själv 🙂
    Så det får man kanske ta och göra.

  4. elinjosefine 2 maj, 2011 on 21:23 Svara

    De finns här i Norge också och jag testade de förra veckan. Tycker också det var sådär. Ingen speciell smak direkt. Då föredrar jag en chokladkaka.
    Ha en fin kväll fina du:)

  5. Emma 2 maj, 2011 on 21:28 Svara

    Hej!
    Jag tipsar om att ni ska köpa en stor extern hårddisk istället för en ny dator med extra stort minne.
    Datorer har en benägenhet att krascha i tid och otid. Mycket säkrare att jobba med backuper på alla bilder och successivt flytta över dem till den externa disken istället.
    Trevlig kväll!

  6. Emma 2 maj, 2011 on 21:33 Svara

    Jag håller med om kakorna, ganska smaklösa och tråkiga tyvärr :/

  7. Mrs Bernhardsson 3 maj, 2011 on 20:28 Svara

    Testade kakorna med och jag håller med dig. Jag blev lite smått besviken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna