VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Från i lördags

 

 

Två iphonebilder från i lördags när det fortfarande var sommarvärme ute. Efter söndagens regn är det svalt ute men solen skiner nu igen! Kommer att tänka på en kommentar jag fick en gång när jag skrev att jag inte ville visa mitt ansikte för jag var galet förkyld och det rann i näsa och ögon och jag skrev att jag inte ville visa mig på bild med tanke på hur jag såg ut, och jag kunde inte bättra på det med smink eftersom det ändå skulle rinna bort… Då skrev nån att jag var en dålig förebild som säger till unga tjejer att dom inte kan vara utan smink. Ni har säkert sett mig utan smink fler gånger än vad ni tror, det är bara det att jag inte har något behov av att skriva det för jag tycker inte att det spelar någon roll. Vi är vackra precis som vi är tjejer (och killar)!

 

Men, jag är en kvinna som gillar smink i lagom dos och det får mig att känna mig piggare och fräschare så nu ska jag göra mig i ordning för dagen i badrummet :-)…


Kommentarer


  1. Titti 2 maj, 2011 on 09:44 Svara

    Håller med dig Evelina, man känner sig fräschare med lagom smink. Men jag måste säga att du är en av få som är snygg även utan smink:) Du kan säkert även ta bort hårsnodden, skaka på håret, sätta på smink och vara redo för en galakväll, orättvist hi hi. Vi andra får ägna en timme framför spegeln;)Ha en underbar måndag!

  2. fian- mamma till Alex 2 maj, 2011 on 10:11 Svara

    Fina familjen 🙂

  3. sandra 2 maj, 2011 on 17:33 Svara

    Fina familjen 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna