VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påskmat & shorts

Hade inte en aning om när F skulle sluta idag så jag blev superduperglad när det var vid 17! Vi tänkte åka och handla lite påskmat efter middagen, undrar om det är rusch i affären eller om de flesta har avklarat påskhandlingen redan? Vi kommer inte ha nån stor påskbuffé men ägg (såklart), lax, köttbullar, potatisgratäng (istället för janssons), prinskorv och påskmust lär det bli! Vad äter ni till påsk? Firar ni på nåt speciellt vis?

Nya shortsen, från lindex! Fick en surprice när jag skulle betala, de kostade 299 och jag hade en sån där rabattkod på 30 % men de gick visst in för 129 kronor! Hon i kassan sa att de nog bara inte hade hunnit reamärka dom än, tur för mig. Vem vet om de hade funnits kvar om de hade hängt på rean.

Jag är ingen shortstjej, klänning och kjol har varit och ÄR mer min cup of tea. Men det är ju så himla snyggt med shorts! Jag hoppas att jag trivs i dom för de var väldigt sköna. Eftersom jag nästan alltid har massa fula blåmärken på mina ben och framför allt smalbenen gissar jag att jag kommer haka på trenden med leggings under. Kanske ett par leomönstrade :-)?


Kommentarer


  1. Anonym 21 april, 2011 on 18:33 Svara

    jag måste ha ngt under sådana shorts, för annars syns mina cellulliter som jag har på låren hehe.

  2. Evelina 21 april, 2011 on 19:17 Svara

    Jag har också celluliter men dessa shorts täcker faktiskt det mesta som behöver täckas, är nog längre än vad de ser ut ;-)… Tur det finns leggings som täcker både det ena och det andra! Kram!

  3. isabella - mama till Eira 21 april, 2011 on 20:05 Svara

    jag kommer garanterat köra leggings under shorts om jag nu köper ett par. tycker det är både snyggt och praktiskt för ben som inte är solbrända och blåmärken här o där. 😉
    Kram!

  4. Nadja 21 april, 2011 on 20:27 Svara

    Det var meningen att du skulle ha dom där shortsen helt enkelt 😀

    Vi har inte planerat in någon påskmat..men de kommer väl någon av dagarna. Ägg och lax är ett måste iaf kram

  5. LinaH 22 april, 2011 on 08:27 Svara

    Snygga shorts! Kul när man hittar något sådär och det blir mycket billigare än man trott:)

    Vi äter påskbord på skärtorsdagen, mest massa plock, ett måste är Dick mormors hemgjorda kalvsylta och hemost. Idag, fredag, är vi ute och fiskar. Då äter vi allt ifrån pinnbröd, kolbullar, smörgåsar, vi steker kött över öppen eld..ja osv. Riktig friluftsdag:) imorgon när hela släkten kommer på påskmiddag står tacos på menyn, det har det gjort i över tio år, sedan gammelmorfar levde. Så ser min påsk ut:)

    Ha en fin påsk tillsammans med din lilla familj! Skönt med långhelg och att ni får rå om varandra:)
    Kram Lina

  6. Annica - mamma till Elias 22 april, 2011 on 11:11 Svara

    Snygga short, själv trivs jag inte alls i shorts eftersom att jag (enligt mig) har så fula ben.

    Vi ska nog inte köra på någon påskmat i år, det blir grillad fläskfilé idag med potatisgratäng, sallad och tzatziki.

  7. Vilka snygga shorts!

  8. Sabina 22 april, 2011 on 22:13 Svara

    Imorgon blir det familje- påskmiddag för vår del! Det blir jag, mamma, hennes sambo, min bror med familj och mormor. Till middag blir det köttbullar, prinskorv, sill, Janssons, lax (varmrökt och gravad), fårfiol och mycket annat smått och gott! 🙂 Hoppas ni får en trevlig påskhelg!
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna