VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trötta AB

Trött och tröttast sitter i soffan och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon ska jag få håret fixat och sen kommer min pappa på besök på eftermiddagen. Det blir en bra dag alltså! Tanken var först ullared med vänner men det blir inget med det och jag ska erkänna att det känns mer lockande att bara vara hemma och njuta av långledigheten med min lilla familj!

Jag är veligast i världen när det kommer till mitt hår men nu har jag bestämt mig för att bli lite ljusare. Igen ;-). Jag är ovän med min utväxt och med ljusare hår blir det bättre eftersom den inte behöver fixas lika ofta. Ljus utväxt efter bara en vecka känns sådär men mörk utväxt tycker jag som bekant bara är snyggt i lagom dos :-).

Har kollat igenom min blogg (alltså hur bra är den inte att ha!?) för att hitta den hårfärg jag har gillat mest och det är juli/augusti 2009. När jag var gravid och hade slingor!

Åh, tänk att det var just Elion som låg där i magen ♥!


Kommentarer


  1. idan 22 april, 2011 on 07:51 Svara

    Godmorgon! Oho, typ en sånn hängselkjol är precis vad jag vill ha magen i, i sommar.. Du råkar inte veta om den eller nått liknande finns att köpa nånstans? 🙂 Ha en underbar fredag.

  2. Evelina 22 april, 2011 on 07:59 Svara

    Den är från polarn o pyret 🙂 Vet inte alls var det kan finnas, hoppas du hittar! Kram!

  3. Anonym 22 april, 2011 on 09:58 Svara

    åååh vad fin du var på alla bilder, man riktigt ser LYCKA i era ögon!! 🙂 Det gör man ju nu också förstås! Du var riktigt vacker som gravid! GLAD påsk till er! 🙂

  4. Anette 22 april, 2011 on 12:59 Svara

    Var kommer den blommiga klänningen från?

  5. Sofie 22 april, 2011 on 16:51 Svara

    Det är precis den där färgen jag tycker att du passar bäst i. Det fångar liksom fina färger perfekt! Det verkar som om du och jag har liknande hudton på det sättet. Satsa på detta 🙂

    Håller med om att du såg så vacker ut som gravid 🙂

  6. Evelina 22 april, 2011 on 18:29 Svara

    Tack vad gulliga ni är! Jag trivdes verkligen i gravidmagen men då kände jag mig mest stor ;-)…

    Den blommiga klänningen köpte jag i prag!

    Kramar

  7. Ann 22 april, 2011 on 20:34 Svara

    Gud vad fin du var som gravid…

  8. Isabella (mamma till Eira) 22 april, 2011 on 22:06 Svara

    Man kan ju inte låta bli att sakna gravidmagen när man ser dina bilder. Lite synd att man själv inte tog så många vardgskort på en själv när man va gravid. Hade vart roligt att titta på nu. Kram!

  9. Maria 23 april, 2011 on 12:19 Svara

    Guud vad jag gillar bilden på dig med solbrillor och hängselkjolen! Vet att jag har sagt det förut men måste säga det igen, så snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna