VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DFTBA!

Godmorgon våffeldagen och lönedagen! Då vet vi vad vi måste köpa och äta idag helt enkelt, jag älskar våfflor :-D. Var verkligen trött i morse för jag fattade ingenting och Fredrik gick upp halv fem. Helt galet tidigt för honom som ska jobba till 16 idag. Sovmorgon för honom imorgon alltså ;-). Den här förkylningen är verkligen jobbig just för tröttheten, för speciellt förkyld är jag inte mer än lite täppt i näsan på natten och förkylningshuvudvärk på dagarna. Och just det, grannen hade sitt skrikmaraton igår preciiis när vi skulle somna vid 23-tiden. Det är inte ofta mina tankar är så fulla av svordomar… Idag blir det till att ringa hyresvärden igen alltså!

Ute förgyller solen ännu en dag och det är grymt härligt att se att snön är så gott som helt borta nu. Bara det blir lite varmare också så vi slipper tjocka ytterkläder, halsdukar och vantar på de små! Så härligt det ska bli att bara ta på det allra nödvändigaste och springa ut i vårvärmen.

Hoppas du får en fin start på din fredag. Och du…

 

 


Kommentarer


  1. Malin 25 mars, 2011 on 08:34 Svara

    Visst är det irriterande när man precis ska somna? Häromdagen var det ett tonårsgäng som stod utanför vårat hus i 3 timmar mellan 22-01 och skrek, bråkade, skrattade och slog på vägskyltarna. JÄTTEKUL när man vill sova!

  2. Cicci - Mamma till lilla J 25 mars, 2011 on 09:02 Svara

    jaa det är underbart väder och jag tror du hade rätt i att det var sista snö söndagen förra .o)

    KRAM

  3. Anonym 25 mars, 2011 on 09:35 Svara

    Har också en störig granne som inte förstår att man inte går in på andras tomter, trots att han har hög utbildning.

    Hoppas du får en bra dag ändå, i sthm skiner solen och det känns att våren är nära:)

  4. karolin 25 mars, 2011 on 10:07 Svara

    Suck, grannar alltså! Mina festar varje torsdag, varje fredag och varannan lördag ungefär. Och jag ringer hyresvärden (som skickar securitas) varje torsdag, varje fredag och varannan lördag. NÄR ska de bli utslängda?!?!?! Till och med jag kommer hinna flytta innan det händer nåt på den fronten!!

    Hoppas dina bättrar sig!
    Kram!

  5. Peter 25 mars, 2011 on 10:51 Svara

    Kan man ringa hyresvärden om grannen är stökig alltså? Du skrev skrikmaraton. Vad skrek han/hon för nåt för eller vad det en bebis?

  6. Evelina 25 mars, 2011 on 10:59 Svara

    Klart man kan ringa hyresvärden om grannarna håller på att väsnas! Vi har ringt på hos grannen och sagt till FLERA gånger och senaste gången vi gjorde det sa vi att om vi hör fler gånger ringer vi till hyresvärden direkt istället för att säga knacka på. Och då dröjde det länge innan det hände igen men nu sker det allt oftare igen.

    Det är en vuxen människa som bor där och han sa att han typ spelar datorspel eller nåt sånt där men tro mig, det är inget normalt skrik. Man blir RÄDD för det, låter som nån blir mördad ungefär :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna