VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hitta guldkornen!

Vi (jag) kollar lyxfällan och hockey (Fredrik) om vartannat ;-).


Tjoho vilken bildkvalitet 😉

Jag bara myser och njuter av att sitta nyduschad och nöjd med dagen! Alla dagar är inte bara bra (verkligen inte) men guldkorn finns faktiskt i precis alla dagar. Ibland kanske de är så små att de knapps märks, men de finns. Ett guldkorn från min dag är helt klart mitt minispa innan! Håret är mjukt efter inpackningen och jag doftar coockie body butter (från lilla tussilago), får seriöst lust att smaka på den varje gång haha… Vilka är dina guldkorn från dagen?


Kommentarer


  1. Sofie 24 mars, 2011 on 22:02 Svara

    Vad härligt att känna sig sådär nöjd bara 🙂

    Mitt guldkorn var nog ett samtal jag fick under dagen som gav mig ganska många och bra möjligheter för framtiden. En kick, om jag säger så 🙂

  2. Evelina 24 mars, 2011 on 22:04 Svara

    Åh låter spännande! Lycka till med det :-). Kram!

  3. Pyttianna 24 mars, 2011 on 23:17 Svara

    Ja, vi har också åkt på det två gånger i år. Ena gånger vinterkräkan och nu ROTA virus. Håller med, vår och att vi får vara friska låter som en bra idé.

    Mina guldkorn idag var att få vakna upp frisk, att komma utanför lägenheten och att träffa min goa vän ikväll. En bra dag!! 😉

    Kram kram

  4. Julia 24 mars, 2011 on 23:35 Svara

    Efter en riktigt skit-dag, rent ut sagt, från början till slut så är mitt guldkorn för dagen helt klart när jag kom hem från några timmar på jobbet och möts av en lycklig son som blir så glad av att se mig. Det värmde nog mitt hjärta ett bra tag framöver. Kram!

  5. Stina 25 mars, 2011 on 07:09 Svara

    Vart har du köpt den fina kandelabern i bakrunden? Jätte fin. Kram

  6. Elin Gabriella - Mops & chihuahua 25 mars, 2011 on 07:55 Svara

    Hihi det blir mycket hockey här hemma också!! Mitt guldkorn var igår när jag hittade ett suuuupermysigt bostadsmoråde här i lund och gick bara runt och njöt med vovvsingarna 🙂

    Kram!

  7. Anna-Karin 25 mars, 2011 on 10:48 Svara

    Mitt guldkorn var att jag blev kallad på en jobbintervju som inte ens ligger uppe någonstans. Det samtalet kommer jag leva länge på även om jag inte får det.

    Hoppas ni får en härlig fredag!

  8. cecilia 25 mars, 2011 on 12:10 Svara

    Mitt guldkorn från gårdagen var att jag lunchade med en tjejkompis jag inte sett på länge. Skönt att träffas på tumanhand och prata om stort som smått.

  9. elinjosefine 25 mars, 2011 on 14:44 Svara

    Vilken fin och stilren TV-bank ni har!! Vad är den ifrån?

    Har också beställt Wonderbra från Camparde. Men det är verkligen lååång levereringstid till Norge och dyr frakt. Det är ju stort minus. Så vi får se om det blir fler beställningar därifrån.

    Hoppas du får en fantastisk fredag och våffeldag 😉
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna