VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gör wonderbra underverk?

Igår fick jag två paket från campadre, jag har verkligen handlat mycket på sistone ;-)… Det var tre bh:ar från wonderbra, ett rouge och ett par gummiskor (alltså låga gummistövlar).

Jag blev riktigt, riktigt positivt överaskad av mina nya bh:ar och främst av den här nedan. Gel strapless bra i färgen skin. Jag äger inte en enda axelbandslös bh men jag har provat en hel del och ingen har gjort sig bra på min lilla byst, de brukar bara platta till istället för att göra nytta så att säga ;-). Den här har ju axelband men tanken är såklart att använda den mest utan. Jag valde mellan svart eller den här men som sagt är jag inte den som bär svart speciellt ofta så mest troligt är att jag har ljusa festklänningar och då passar ju även en ljus bh bättre. Köpte även två ”Gel bra”, en i svart och en i skin. Skin är verkligen en toppenfärg, den syns inte under mitt vita linne idag som ju en vit bh skulle göra. Jag velade även mellan storlekarna, har en liten 75B och jag läste att de kunde vara små i storlekarna (speciellt den modellen jag köpte två av) och det tycker jag stämmer bra för jag tog min vanliga storlek och det blev kanon ;-).

Och ja, wonderbra gör nog faktiskt mindre underverk 🙂

Kommentarer


  1. Erica 25 mars, 2011 on 10:28 Svara

    Hej! tänkte bara slänga in ett tips! =)
    Förresten hoppas allt är bra, ett tagsedan jag lämnade ett fotavtryck på din blogg..

    Jo, jag tycker att alla ni som har möjlighet till en TWILFIT butik ska gå dit och få rätt storlek på bhn. Som min vännina hade förut plockat till sig bhar i storlek 85-90b/c.. Men efter hon blivit mätt på twilfit bär hon nu mer 75 d/e..
    Men om man inte har möjlighet till en twilfit butik, så kan ni testa hemma. Ta ett måttband precis under bysten och strama åt så mycket ni kan. Som på mig mätte dom till 71 cm. Alltså har jag 70e i bh storlek. Varför man ska strama åt är för att om jag skulle ha valt en bh i 75 i omkrets så kan jag knäppa spännerna längst in och om jag då använder den ett tag blir bandet runt om för slappt och bhn mister sin funktion. Därför ska du också tänka på det att när du köper bh ska du DÅ vilja knäppa yttersta fästet för att sedan kunna knäppa in i nästa steg då bhn blivit slapp och mist sin funktion.

  2. Malin 25 mars, 2011 on 11:28 Svara

    Åhh, nu ångrar jag att jag inte slog till! Är så dumsnål ibland!!

    Kram

  3. Paulina 25 mars, 2011 on 13:29 Svara

    Vad kul att de passade! Min wonderbra är den sämsta och mest obekväma bh jag har, dessutom blir mina bröst plattare med den bhn. Men efter att ha läst Ericas kommentar här uppe så har jag kanske valt helt fel storlek? Jag ska faktiskt gå in på TWILFIT och få ordning på min bh-storlek för det gör nog mycket på hur bhn sitter! Har hört bra från andra om wonderbran, så jag är nog villig att ge den en chans! Den på bilden här var ju supersnygg också! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna