VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

YSL

Jag får då och då frågor om vilket läppstift jag använder på olika bilder (bilden nedanför till exempel)… Oftast har jag inget alls på läpparna (möjligtvis läppcerat) haha, jag har helt enkelt väldigt färgade läppar av naturen. Men när jag har läppstift, som på profilbilden, använder jag oftast ett läppstift från YSL – Rouge Volupte Lipstick – nummer 1, Nude beige.

 

Jag har inte testat andra ”dyrare” läppstift så jag har egentligen inte så mycket att jämföra med men detta är riktigt bra! Det är så mjukt och känns mer som ett vanligt läppcerat, det sitter väldigt bra också. Extra plus för att det är SPF 15 i! Jag är väldigt sugen på att testa en annan nyans och då lutar det åt nummer 2, sensual silk.

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Catti 28 februari, 2011 on 13:52 Svara

    Du är så fin! :)

    Tack så mycket. Jag tror säkert det kan vara vintern som gör det, i kombination med allt annat som är just nu. Min mamma är också jättedålig vilket spär på det hela. Men men, känns som att den här veckan kan bli bra ändå! :)

    Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna