VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nybadade

Förmiddagen rusade förbi, nu sover lillprinsen och jag ska fixa lunch. Han åt lunch tidigt och därefter badade vi länge. Länge pratade jag även med min fina Sophie innan och det var välbehövligt. Jag är så tacksam för mina fina vänner ♥

Hoppas din vecka har startat bra?


KRAMAR

P.S jag blir gladare för varje nytt bud som kommer in på huset, då känns det lite lättare att släppa det ;-). Hoppas det blir riktigt dyrt hehe…


Kommentarer


 1. Lina 28 februari, 2011 on 12:23 Svara

  Hoppas du får rn fortsatt bra vecka. Vad har du för läppstift på dig idag och vad är det för läppstift du har på dig på profilbilden till höger?
  MVH Lina

 2. Elin Gabriella - Mops & Chihuahua 28 februari, 2011 on 12:36 Svara

  Så fin du är! Allt är bra här tack:)
  Kram

 3. andreakarolina 28 februari, 2011 on 12:41 Svara

  Haha det är så jag brukar tänka när ett hus blir för dyrt för oss! :) Du är verkligen inspirerande som alltid kämpar för att tänka positiva tankar. Elion har tur som har en mamma som kommer lära honom att se det ljusa i livet!
  kram

 4. Sanna 28 februari, 2011 on 12:43 Svara

  Hoppas du blir gladare nu när det är ny vecka och släpper allt dåligt och tråkigt som hänt dig :( ! Man märker på dig i ditt sätt att skriva att allt inte är helt ok… jag har kanske läst din blogg för länge? haha:)

  Kramar till er!

 5. Ida 28 februari, 2011 on 12:47 Svara

  Måste säga att den tröjan är fantastiskt fin! Är det knyt i midjan eller under bysten? Jag och lilleman ska till vmo i eftermiddag, funderar nästan på att springa in på kappahl och kolla om den finns. Skulle tippa att den inte passar med bebismagen men kanske jag kan ha den sen när den lille är utklämd 😉 Kramar!

 6. Evelina 28 februari, 2011 on 12:51 Svara

  Lina – jag har oftast inget läppstift haha, som på bilden här. På profilbilden har jag ett från YSL, ska tipsa om det!

  andreakarolina – TACK! De finaste komplimangerna är de som handlar om mig som mamma :-).

  Ida – jag tror faktiskt att den kan passa även med en bebismage eftersom det är knyt i sidan under bysten. Testa!

  KRAMAR

 7. jasmine 28 februari, 2011 on 21:07 Svara

  Så snygg kofta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna