VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Miracle

Jag älskade vår Babybjörn active och kan verkligen sakna att bära runt på lilla E sådär. Nära, nära. Han var ju så tidig i sin utveckling och ville gå själv tidigt så vi behövde inte använda den speciellt länge. Såg i Allt för föräldrars webshop att de inom kort börjar sälja Babybjörn miracle, en nyhet från Babybjörn som går att använda från nyfödd (från 3,5 kg).


”Den helt nya och unika konstruktionen med rejält vadderat och justerbart midjebälte, bekvämt ryggstöd och breda axelband ger många möjligheter till varierat bärande. Med enkla justeringar, och med din baby kvar i bärselen, fördelar du och flyttar runt vikten mellan höft, midja och axlar efter behov.  Bärselen är också individuellt anpassningsbar för att ge dig perfekt passform, oavsett längd och kroppsform.”


Kommentarer


  1. Nadja 28 februari, 2011 on 15:06 Svara

    Det där var så mysigt!! Vi har en annan sele som är skonsamare för ryggen och jag bar på Angelina förra sommaren med trots att hon var över 1 år gammal utan att få ont.. guld värt! Nu kan jag ha den på ryggen så hon kan sitta där om man ska iväg och gå långt av någon anledning och man inte vill ha med sig vagnen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna