VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

86

Jag fyndade som sagt kläder till Elion igår, på den årliga rean inne på minikompaniet. Han är stora (fortfarande långa och smala) killen nu som har 86 på det mesta (80 funkar på en del).


Två tröjor och en kortärmad piké, den vänstra är från name it, de två till höger från mexx.


Och det här är min favorit, från me too. Älskar ”gubbmodet” på små killar!

Stora och lilla hjärtat sover, nattning pågick när Martina knackade på och när jag kom hem en timme senare var det fortfarande tyst… Och ännu ingen Fredrik har kommit från sovrummet ;-). Jag låter honom sova, det behöver han nog även om jag gärna skulle haft honom en liten stund för mig själv idag. Det är inga långa stunder man ses på veckodagarna direkt!

KRAM


Annons

Kommentarer


 1. Cintya - Haileys mamma 12 januari, 2011 on 21:28 Svara

  Hehe japp. Vill kunna lösenordskydda vissa inlägg senare och kände då att jag lika gärna kunde göra så 😉 Jag söker butiksjobb men kan även tänka mig fortsätta som innesäljare och jag hittar rätt företag med rätt produkt så att säga. Men vi får se. Jag har en dröm om vad jag vill göra men det krävs en hel del jobb och studier för att den drömmen ska uppnås. Mer om det ska jag skriva om i bloggen 😉 Här är det också ont om platser, vi fick inte det dagis vi ville och har ställt mig i kön igen i hopp om plats i dom dagis vi valt. Tillsvidare får hon gå i det dagis hon fått då mina mammadagar nästan är slut och jag känner att det kliar lite som smått i fingrarna och man hittar mig klättrandes på väggarna 😛 Så vi får se vad livet vill erbjuda mig.. Jag tycker att du ska ta dig den tid du behöver med Elion, det är en tid man inte får tillbaka. Inga tankar på en nr 2 för er än? Kram

 2. Annika 12 januari, 2011 on 21:53 Svara

  Oj, Isabella maste vara en jättebebis. Hon har stl 80 i det mesta, men 86 om det är t.ex Lindex (Lindex storlekar är ju sa sma att det är skrattretande!). Nu har jag inte matt pa henne, vikt och längd, det blir ju inte förrän 1 ars kontrollen om 2 manader :-) Ska nog bli riktigt intressant att se 😀 Dock ser hon inte saaa stor ut… Hmmm. Och knubbig är hon inte direkt heller. Skumt det där med storlekar ;-D

 3. Stina 12 januari, 2011 on 22:12 Svara

  Va fina kläder! Stor han är er kille. Känns inte som Elise någon gång ska ha storlek 86. Kram

 4. Malin S 12 januari, 2011 on 22:13 Svara

  Exakt samma size som Amy har just nu =)
  Jättesnygg kofta! Riktigt coolt med de slitna ärmlapparna. Tänk, nästa storlek är 92! Hur stora har våra små kids blivit egentligen?! Helt galet, men kul =)

 5. michaela 12 januari, 2011 on 22:42 Svara

  sv; ja! :)

  älskar också "gubbmodet", så sött!

 6. idan 13 januari, 2011 on 08:58 Svara

  Jag älskar också gubbmodet, är så himla sött. :)
  Hoppas dagen blir bra och krya på dig.

 7. Louise 13 januari, 2011 on 10:10 Svara

  Snygga kläder, min "lille" son måste vara en stor kille, han är snart 7 månader och har storlek 74 i bodys och 80 i byxor.Magen e lite rund o go dock, men han är även väldigt lång… =) Hur lång är elion? o vad väger han?

 8. Elin 13 januari, 2011 on 11:24 Svara

  Älskar verkligen koftan med ärmlapparna =) Har en liknande från Lindex fast den här var ju ännu finare! Har du tips på var det finns fina lite tjockare "gubbkoftor"? Hittade en grå fin kabelstickad på Kapp Ahl men det fanns tyvärr bara en kvar och den var för liten =(.
  Har kollat igen om alla Kapp Ahl butiker i min stad o de är slut överallt..

 9. Emmie ♥ 13 januari, 2011 on 13:04 Svara

  Vår lillkille är också sådär lång och smal. Han drog stl 86 när han var ca 1 år, och nu vid snart 2 år har han stl 98-104 (!). Lång och snygg kille! 😉

 10. Mamma Miaa - Gravid 14 januari, 2011 on 14:21 Svara

  Ni ser ut att ha det riktigt hemtrevligt och mysigthemma hos er =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna