VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Väskan

Jag fick en kommentar från AnnaIda som skrev att hon inte tyckte väskan såg lika fin ut i butik som på nätet och så är det ju ofta ;-). Jag håller med henne! Såg den irl för nån vecka sen och tänkte att den såg väldigt hård ut, alltså inte alls följsam i materialet… Storleken tycker jag dock är perfekt, inte för stor men inte för liten. Lagom! Eftersom den var väldigt platt och stel i utseendet har jag lagt i tunga saker i väskan nu för att den ska hänga till sig haha… Om inte annat ser man hur den ser ut när man har saker i och jag tycker den är jättefin :-).Bra att man kan justera längd på axelremmen också, den går att ha på axeln som en vanlig väska men även förlänga bandet så man kan ha den långt ner eller tvärs över kroppen. Jag tänker även att den kanske går att ha på vagnen, vill ju gärna kunna skippa skötväskan emellanåt och istället bara ha en vanlig väska med blöja och våtservetter i.

Jag är mätt och belåten (det blev baconsås och makaroner idag) och väntar nu på att klockan ska bli 19. Då ska jag och Martina ut och promenixa, tjoho! Det är såå mycket lättare att ta sig ut om man har sällskap :-D.


Annons

Kommentarer


 1. Linas inredning 12 januari, 2011 on 18:45 Svara

  Vad snygg den var! Är själv lite på jakt efter en fin brun väska med gott om plats :)

 2. Ina 12 januari, 2011 on 18:58 Svara

  Älskar den där storleken på väskor!
  Kram

 3. Pudding 12 januari, 2011 on 19:05 Svara

  Fin väska!

  Beställde den i svart, men den åkte tillbaka – kändes inte helt 100…

  Kanske får beställa en i brunt istället?

  Har du inget handtag på din? Handtaget på den jag fick hem kändes sådär, men din ser väldigt fin ut utan faktiskt!

 4. Michan 12 januari, 2011 on 19:17 Svara

  Den är jätte snygg och jag gillar verklgen långa axelremmar.
  Men jag gillar inte att den är knäppt på det sättet jag skulle bli galen av att behöva knäppa upp den hela tiden.
  Jag gillar "öppna" väskor hels med dragkedja så jag kan stäng om jag inte vill att alla ska se innehållet vilket händet typ en gång i månaden :)
  Ha en skön promenad.

 5. Petra 12 januari, 2011 on 19:42 Svara

  Wow, vilken snygg väska! Du har verkligen en känsla för stil, en riktig inspirationskälla!

 6. Emma 12 januari, 2011 on 19:46 Svara

  ÅH vad snygg den är! Var gar du köpt den? Har länge letat efter den typ av väska..

  Kramar i mängder!

 7. Karin 12 januari, 2011 on 20:15 Svara

  Jag tycker väskan ser jättefin ut, måste kika på den i butik! Och brun väska är ju så snyggt. Här blev det med baconsås o pasta idag :)

 8. Caroline 12 januari, 2011 on 20:34 Svara

  Redigt snygg!

 9. Evelina 12 januari, 2011 on 20:50 Svara

  Den finns på H&M, för 199 kronor om jag inte minns fel!

  KRAM

 10. Cintya - Haileys mamma 12 januari, 2011 on 21:04 Svara

  Ny blogg 😛 Glömde säga det..
  Ja, nu är jag arbetssökande. Har sökt i ca en månad nu på olika ställen. Ville och kunde verkligen inte vara kvar där jag var så det kändes bättre så här. Hon börjar dagis på tisdag och jag har redan mkt seperationsångest. Tungt! När börjar Elion på dagis? Kram

 11. Malin 12 januari, 2011 on 21:23 Svara

  Jag tycker den ser kanonsnygg ut, älskar "flätorna"! :-)

  Kram!

 12. Cecilia 12 januari, 2011 on 21:55 Svara

  Riktigt snygg väska. Ett bra köp!

 13. Caroline 12 januari, 2011 on 21:59 Svara

  Fin den var :)

 14. Emelinda 12 januari, 2011 on 22:22 Svara

  Helt klart en väska i min smak!

 15. elinjosefine 12 januari, 2011 on 22:38 Svara

  Den såg "billigare" ut i verkligheten (fast jag ser ju den fortfarande inte i verkligheten ;)) Men den var ändå söt och som du säger, en bra storlek. Eftersom det är en så billig väska är det ju helt ok att behålla den rätt om den inte känns 100 :)

 16. Jag har en likadantopp/tunika som dig, ifrån KappAhl, fast i färgen lila=). Tyckte bara det var lite kul att du hade en likadan. Krya på er!! Träffa mindre barn är mitt tips, så hinner ni bli friska.

 17. AnnaIda 13 januari, 2011 on 11:13 Svara

  Hihi. Det kanske skiljde mellan färgerna, för den i butik var svart och såg verkligen plastig ut, på dina bilder ser den inte lika "hård" ut.
  Den såg ju dessutom mycket finare ut med lite grejer i, det kanske finns hopp om min :) (Än har inte mitt paket kommit så nu blev jag lite mer förväntansfull igen) Tack för bilderna! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna