VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Morgonmys med magen

Nu har jag bytt om till vanliga kläder, lagt i tvätt i maskinerna och håller nu tummarna för att det ska sluta regna (åtminstone sluta ösregna) så jag kan cykla ner till stan. Fredrik tog bilen till jobbet för han ska tanka och förbereda inför morgondagens resa efter han slutat. Och kanske köpa hämtmat idag istället ;-)…


Jag har fått frågor om bristningar – som ni ser är jag inte befriad. Vid piercinghålen fick jag några små bristningar tidigt och jag har även fått några på ”kärlekshandtagen” och rumpan. Inte kul men det finns ju inte så mycket att göra åt det, jag smörjer med oljor och krämer men förlitar mig inte på dom. De är sköna mot magen när den kliar av allt växande, men om man får bristningar eller ej sitter nog mer i generna än i hur duktig man är på att smörja in med dyra krämer.


Annons

Kommentarer


 1. Angel 24 september, 2009 on 11:27 Svara

  hihi gullig den är

 2. Angel 24 september, 2009 on 11:27 Svara

  hihi gullig den är

 3. Annika 24 september, 2009 on 11:34 Svara

  Ah, jag tycker nästan det är fint med bristningar! Jag menar, synliga tecken pa att man har gatt igenom en graviditet, pa att man är en kvinna? Nej, bär dem med stolthet säger jag! :)

 4. Annika 24 september, 2009 on 11:34 Svara

  Ah, jag tycker nästan det är fint med bristningar! Jag menar, synliga tecken pa att man har gatt igenom en graviditet, pa att man är en kvinna? Nej, bär dem med stolthet säger jag! :)

 5. Annika 24 september, 2009 on 11:45 Svara

  Kan man få brsitningar vid piercinghålet?
  Det visste ite jag…däremot har jag hört att hålet kan töjas.
  Vilken liten navel du har =)
  När syrran var gravid ploppade naveln ut och såg ut som ett litet gristryne som satt på magen! Skitgulligt hihi

 6. Annika 24 september, 2009 on 11:45 Svara

  Kan man få brsitningar vid piercinghålet?
  Det visste ite jag…däremot har jag hört att hålet kan töjas.
  Vilken liten navel du har =)
  När syrran var gravid ploppade naveln ut och såg ut som ett litet gristryne som satt på magen! Skitgulligt hihi

 7. Renée 24 september, 2009 on 11:52 Svara

  Hämtmat är underskattat! Saknar det jättemycket, men vi snålar som bara den nu för att slippa ta studielån. Kanske kanske att vi unnar oss en pizza i oktober, vi får se 😉

  Hoppas att du kommer iväg till Lindex. Såg på deras hemsida att de har fått in en hel del fint nu!

 8. Renée 24 september, 2009 on 11:52 Svara

  Hämtmat är underskattat! Saknar det jättemycket, men vi snålar som bara den nu för att slippa ta studielån. Kanske kanske att vi unnar oss en pizza i oktober, vi får se 😉

  Hoppas att du kommer iväg till Lindex. Såg på deras hemsida att de har fått in en hel del fint nu!

 9. Charlotte 24 september, 2009 on 11:52 Svara

  Håller helt med, har Weledas olja och den är superskön mot kliandet, men tror inte det hjälper nämnvärt mot bristningarna.
  De bleknar ju med tiden och som du säger – vad ska man göra?
  Hoppas du får en skön dag!

 10. Charlotte 24 september, 2009 on 11:52 Svara

  Håller helt med, har Weledas olja och den är superskön mot kliandet, men tror inte det hjälper nämnvärt mot bristningarna.
  De bleknar ju med tiden och som du säger – vad ska man göra?
  Hoppas du får en skön dag!

 11. caroline 24 september, 2009 on 12:02 Svara

  Runt min gamle piercing ser det heller inte så snyggt ut längre. Annars har jag bara fått några små stripor på tuttarna. Jag blev jätteledsen först men nu känns det som att jag inte bryr mig. Smörjer mig med olja när jag badar och duschar och som sagt det är skönt för det hämmar kliandet en del. Mer kan man nog som sagt inte göra åt det…

 12. caroline 24 september, 2009 on 12:02 Svara

  Runt min gamle piercing ser det heller inte så snyggt ut längre. Annars har jag bara fått några små stripor på tuttarna. Jag blev jätteledsen först men nu känns det som att jag inte bryr mig. Smörjer mig med olja när jag badar och duschar och som sagt det är skönt för det hämmar kliandet en del. Mer kan man nog som sagt inte göra åt det…

 13. Linda 24 september, 2009 on 12:10 Svara

  hej!!läser din blogg dagligen, är så kul att få följa dig genom bröllop och nu graviditeten….är själv gravid för andra gången, beräknad till mitten på mars….
  Apropå det här med bristningar så tror jag att du har så rätt, jag smorde in mig hela förra graviditeten och ändå blev jag helt randig hela magen även insidan av låren….hoppas du slipper mycket av dem iaf…jag har lärt mig att älska det, det är ändå ett underbart barn man gjorde det för….
  lycka till med allt…
  kramar Linda

 14. Linda 24 september, 2009 on 12:10 Svara

  hej!!läser din blogg dagligen, är så kul att få följa dig genom bröllop och nu graviditeten….är själv gravid för andra gången, beräknad till mitten på mars….
  Apropå det här med bristningar så tror jag att du har så rätt, jag smorde in mig hela förra graviditeten och ändå blev jag helt randig hela magen även insidan av låren….hoppas du slipper mycket av dem iaf…jag har lärt mig att älska det, det är ändå ett underbart barn man gjorde det för….
  lycka till med allt…
  kramar Linda

 15. Ellen gravid i vecka 39 24 september, 2009 on 12:10 Svara

  Mitt piercing hål ser ut som ett enda stort ärr.. annars har jag också klarat mig helt från bristningar. Tror också det ligger mycket i gener och inte i salvor… kram

 16. Ellen gravid i vecka 39 24 september, 2009 on 12:10 Svara

  Mitt piercing hål ser ut som ett enda stort ärr.. annars har jag också klarat mig helt från bristningar. Tror också det ligger mycket i gener och inte i salvor… kram

 17. Emma 24 september, 2009 on 12:30 Svara

  Hehe en riktig bulle, min mage är bara en liten kula än så länge och det där med bristningar hjälper inte en enda kräm mot som du skrev fast är skönt att smörja in magen. Har också med hur mycket underhudsfett man har. Men vad spelar det för roll när man väl har sitt älskade barn i famnen! :)

 18. Emma 24 september, 2009 on 12:30 Svara

  Hehe en riktig bulle, min mage är bara en liten kula än så länge och det där med bristningar hjälper inte en enda kräm mot som du skrev fast är skönt att smörja in magen. Har också med hur mycket underhudsfett man har. Men vad spelar det för roll när man väl har sitt älskade barn i famnen! :)

 19. Miia - There´s no place like home 24 september, 2009 on 12:46 Svara

  Låter härligt med morgonmys med magen, snart blir det morgonmys (massa mys) med bebben =)

 20. Miia - There´s no place like home 24 september, 2009 on 12:46 Svara

  Låter härligt med morgonmys med magen, snart blir det morgonmys (massa mys) med bebben =)

 21. Anna Söderberg 24 september, 2009 on 13:02 Svara

  Jag ser inte ens dina bristningar så dom kan inte vara så stora?!
  Förra gången jag var gravid smorde jag med Weledas olja varje dag och fick inga bristningar. Den här gången har jag inte smort nått alls och har klarat mig utan brisningar. Så jag tror som du, det ligger nog mer i generna än i hur mycket man smörjer.

  Ha en bra dag!
  Hittade du nått på Lindex förresten?

  Kram

 22. Anna Söderberg 24 september, 2009 on 13:02 Svara

  Jag ser inte ens dina bristningar så dom kan inte vara så stora?!
  Förra gången jag var gravid smorde jag med Weledas olja varje dag och fick inga bristningar. Den här gången har jag inte smort nått alls och har klarat mig utan brisningar. Så jag tror som du, det ligger nog mer i generna än i hur mycket man smörjer.

  Ha en bra dag!
  Hittade du nått på Lindex förresten?

  Kram

 23. Sandra 24 september, 2009 on 13:25 Svara

  Jag tror inte heller på salvor! Jag fick några små bristningar med Alvin får se om de blir större denna gång.. Hopppas såklart inte på det men vad ska man göra :-)

 24. Sandra 24 september, 2009 on 13:25 Svara

  Jag tror inte heller på salvor! Jag fick några små bristningar med Alvin får se om de blir större denna gång.. Hopppas såklart inte på det men vad ska man göra :-)

 25. Fia 24 september, 2009 on 14:16 Svara

  Så fin!! Visst är det otroligt att det är en liten människa där inne!? Snart är det dags att möta underverken =) Kram!

 26. Fia 24 september, 2009 on 14:16 Svara

  Så fin!! Visst är det otroligt att det är en liten människa där inne!? Snart är det dags att möta underverken =) Kram!

 27. sandra 24 september, 2009 on 15:12 Svara

  Ja de e ju inte så lätt att bara va still. Då får jag ångest o tänker på allt som jag kunnat göra istället. Men nu sover jag så förbannat illa på nätterna så jag bör nog ta de lite lugnt. Kan ju va bra att ha några krafter kvar inför förlossningen! 😉

  Dedär med piercingen är ju träligt… Jag har inte fått bristningar men istället har skinnet mellan navelhålet o piercinghålet blivit så tunt o blankt så de kommer nog spricka 😐
  Men jag tror inte heller riktigt på dedär med krämer. De handlar ju om att skinnet töjer på sig så fort. Så de är nog inte mkt att göra åt..

  Vad gör du annars om dagarn då? :)

 28. sandra 24 september, 2009 on 15:12 Svara

  Ja de e ju inte så lätt att bara va still. Då får jag ångest o tänker på allt som jag kunnat göra istället. Men nu sover jag så förbannat illa på nätterna så jag bör nog ta de lite lugnt. Kan ju va bra att ha några krafter kvar inför förlossningen! 😉

  Dedär med piercingen är ju träligt… Jag har inte fått bristningar men istället har skinnet mellan navelhålet o piercinghålet blivit så tunt o blankt så de kommer nog spricka 😐
  Men jag tror inte heller riktigt på dedär med krämer. De handlar ju om att skinnet töjer på sig så fort. Så de är nog inte mkt att göra åt..

  Vad gör du annars om dagarn då? :)

 29. Mickan 24 september, 2009 on 15:56 Svara

  Så fin mage. :)

 30. Mickan 24 september, 2009 on 15:56 Svara

  Så fin mage. :)

 31. Emelie 24 september, 2009 on 15:57 Svara

  Åh jag ser verkligen INGA bristningar på din fina mage!! Jag har inte börjat få några än, tack gode gud, men som du skrev så finns det ju inte så mycket att göra åt dem när man fått dem. Har läst att det har med hormoner att göra (?)..

  Nu har jag skrivit om tävlingen i min blogg också förresten 😛 det var väl kanske på tiden, men jag vill verkligen tacka dig för den FINA bolan!! =D

  Kram på dig!! <3

 32. Emelie 24 september, 2009 on 15:57 Svara

  Åh jag ser verkligen INGA bristningar på din fina mage!! Jag har inte börjat få några än, tack gode gud, men som du skrev så finns det ju inte så mycket att göra åt dem när man fått dem. Har läst att det har med hormoner att göra (?)..

  Nu har jag skrivit om tävlingen i min blogg också förresten 😛 det var väl kanske på tiden, men jag vill verkligen tacka dig för den FINA bolan!! =D

  Kram på dig!! <3

 33. Johanna - 20 & gravid 24 september, 2009 on 17:28 Svara

  jag har också fått brisningar precis mellan de två hålen i naveln även fast jag inte haft nån piercing där på flera år. ser inte riktigt klokt ut:P

 34. Johanna - 20 & gravid 24 september, 2009 on 17:28 Svara

  jag har också fått brisningar precis mellan de två hålen i naveln även fast jag inte haft nån piercing där på flera år. ser inte riktigt klokt ut:P

 35. zanna 24 september, 2009 on 17:48 Svara

  tyvörr blir det lätt så… jag tog ur min piercing för två månader typ.. och det har nääästan växt igen nu. så jag hoppas jag slipper.. så mycket jallafall.

  När tog du ur din ??

  KRAM

 36. zanna 24 september, 2009 on 17:48 Svara

  tyvörr blir det lätt så… jag tog ur min piercing för två månader typ.. och det har nääästan växt igen nu. så jag hoppas jag slipper.. så mycket jallafall.

  När tog du ur din ??

  KRAM

 37. Jessica 24 september, 2009 on 17:53 Svara

  Fin mage!

  Tror inte heller på krämer, har varit urdålig på att smörja in magen denna gång men har sluppit bristningar. Där emot har jag massor av åderbråck, så får man inte det ena…

 38. Jessica 24 september, 2009 on 17:53 Svara

  Fin mage!

  Tror inte heller på krämer, har varit urdålig på att smörja in magen denna gång men har sluppit bristningar. Där emot har jag massor av åderbråck, så får man inte det ena…

 39. S 24 september, 2009 on 19:18 Svara

  Fick bara där piercingen suttit men kan glatt meddela att den bristningen är helt borta idag, bara ett hål där piercingen satt. Födde dottern sommaren 08 så du slipper nog det märket sen;)

 40. S 24 september, 2009 on 19:18 Svara

  Fick bara där piercingen suttit men kan glatt meddela att den bristningen är helt borta idag, bara ett hål där piercingen satt. Födde dottern sommaren 08 så du slipper nog det märket sen;)

 41. Elin - Ett hus till oss 24 september, 2009 on 21:04 Svara

  Jag tror din tankar stämmer, det sitter nog mycket i generna. Jag tycker din mage är jättefin!

  Kram Elin!

 42. Elin - Ett hus till oss 24 september, 2009 on 21:04 Svara

  Jag tror din tankar stämmer, det sitter nog mycket i generna. Jag tycker din mage är jättefin!

  Kram Elin!

 43. zanna 24 september, 2009 on 22:25 Svara

  Jaså, okej. men det syns nästan på "bristningen" du fått. den är ju inte så stor :) skönt. jag hoppas på att inte få så många bristningar. min stora skräck,och att det blir tvillingar 😐 hehe

  KRAM

 44. zanna 24 september, 2009 on 22:25 Svara

  Jaså, okej. men det syns nästan på "bristningen" du fått. den är ju inte så stor :) skönt. jag hoppas på att inte få så många bristningar. min stora skräck,och att det blir tvillingar 😐 hehe

  KRAM

 45. Anonym 24 september, 2009 on 22:44 Svara

  mysmage! är nästan lite avis..

 46. Anonym 24 september, 2009 on 22:44 Svara

  mysmage! är nästan lite avis..

 47. anna 24 september, 2009 on 23:31 Svara

  Så härligt med magen :-) Går nog inte riktigt att föreställa sig hur det känns förrens man är där 😉

  Nej nu är det bara denna terminen kvar. Helt tokigt! Men jag är ganska inne på att läsa vidare till magister eller master så då blir det 1 eller 2 år till!

  Kram

 48. anna 24 september, 2009 on 23:31 Svara

  Så härligt med magen :-) Går nog inte riktigt att föreställa sig hur det känns förrens man är där 😉

  Nej nu är det bara denna terminen kvar. Helt tokigt! Men jag är ganska inne på att läsa vidare till magister eller master så då blir det 1 eller 2 år till!

  Kram

 49. Linda 25 september, 2009 on 10:48 Svara

  Åh fina magen! :) Gud vad sugen jag blir på barn då jag läser din blogg! Men blir nog att vänta ett tag till för mig och sambon. :)
  Bristningar hör ju till graviditeten och livet med för den delen, så hoppas du inte är orolig för dem!
  Varm kram och ha en supermysig helg!

 50. Linda 25 september, 2009 on 10:48 Svara

  Åh fina magen! :) Gud vad sugen jag blir på barn då jag läser din blogg! Men blir nog att vänta ett tag till för mig och sambon. :)
  Bristningar hör ju till graviditeten och livet med för den delen, så hoppas du inte är orolig för dem!
  Varm kram och ha en supermysig helg!

 51. Sanna [Om livet, träning och kärleken] 25 september, 2009 on 17:45 Svara

  Något som många är oroliga för.
  Men jag hörde på Karlavagnen där Stina Wolter prata och hon skämdes otroligt mycket över sin mage men så hade ett av hennes barn pillat på bristningen och sa "Mamma, de där är mina sträck" då sa hon att de kvitta.. För de orden visade bara massa kärlek..

 52. Sanna [Om livet, träning och kärleken] 25 september, 2009 on 17:45 Svara

  Något som många är oroliga för.
  Men jag hörde på Karlavagnen där Stina Wolter prata och hon skämdes otroligt mycket över sin mage men så hade ett av hennes barn pillat på bristningen och sa "Mamma, de där är mina sträck" då sa hon att de kvitta.. För de orden visade bara massa kärlek..

 53. Michelle 28 september, 2009 on 10:07 Svara

  Hej fina! Ojojoj va den växt sen jag va inne för en vecka sen! =) Nu kommer han ju snart! =) ska bli såå spännande!
  Det där med bristningar är ju tyvärr bara o leva med.. Smörjde mig från vecka 9 o jag fick dom me på handtagen o tyvärr mitt på magen! Men jag får trösta mig med att jag fick världens finaste lillkille för besväret! 😉
  Många kramar till dej o lillen

 54. Michelle 28 september, 2009 on 10:07 Svara

  Hej fina! Ojojoj va den växt sen jag va inne för en vecka sen! =) Nu kommer han ju snart! =) ska bli såå spännande!
  Det där med bristningar är ju tyvärr bara o leva med.. Smörjde mig från vecka 9 o jag fick dom me på handtagen o tyvärr mitt på magen! Men jag får trösta mig med att jag fick världens finaste lillkille för besväret! 😉
  Många kramar till dej o lillen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna