VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Magen idag vecka 35 (34+0)

Det har som sagt börjat bli riktigt tungt nu men jag vill inte klaga här inne hela tiden för det är ju faktiskt nåt alldeles otroligt som sker i våra liv och i min kropp!

Som det står i texten ovan är det säkert bristen på sömn som gör att allt känns ännu värre också, men jag försöker i alla fall att vara pigg och glad för att lura mig själv lite ;-). Jag vet att man de sista veckorna rekommenderas att ta det väldigt lugnt och ta tupplurer dagtid men jag har skitsvårt för att sova mitt på dan, jag har liksom inte ro till det. Jag känner dock att jag måste lära mig att varva ner och inte hela tiden ha dåligt samvete när jag inte orkar eller kan göra en massa saker. Gissar på att det kanske är därför jag de senaste dagarna haft ganska jobbig ”mensvärk”, att det är ett tecken på att jag stressar för mycket. Vilket kan tyckas vara konstigt eftersom jag som sagt inte kan göra så mycket längre, men det är så jag funkar och alltid har gjort – jag blir stressad av att INTE göra nånting haha…


Kommentarer


 1. Hanna 23 september, 2009 on 15:06 Svara

  Nu är det inte alls lång tid kvar. Häftigt. :-)

 2. Hanna 23 september, 2009 on 15:06 Svara

  Nu är det inte alls lång tid kvar. Häftigt. :-)

 3. Familjetankar 23 september, 2009 on 15:11 Svara

  Fin mage!
  Jo de är ju viktigt att ta de lugnt, men inte alltid lätt. Om en vecka är jag helledig iaf, så då ska jag verkligen försöka vila upp mig! Kram

 4. Familjetankar 23 september, 2009 on 15:11 Svara

  Fin mage!
  Jo de är ju viktigt att ta de lugnt, men inte alltid lätt. Om en vecka är jag helledig iaf, så då ska jag verkligen försöka vila upp mig! Kram

 5. Angel 23 september, 2009 on 15:18 Svara

  Du ska veta att du är sååå fin gumman

 6. Angel 23 september, 2009 on 15:18 Svara

  Du ska veta att du är sååå fin gumman

 7. M A L I N 23 september, 2009 on 15:22 Svara

  Nu har jag skrivit mitt sista inlägg i bloggen och lägger ner den av en rad olika anledningar.

  Tänkte bara berätta det så du vet vart jag tar vägen 😉

  Vi hörs ju på Facebook :)

 8. M A L I N 23 september, 2009 on 15:22 Svara

  Nu har jag skrivit mitt sista inlägg i bloggen och lägger ner den av en rad olika anledningar.

  Tänkte bara berätta det så du vet vart jag tar vägen 😉

  Vi hörs ju på Facebook :)

 9. AnnaIda 23 september, 2009 on 15:26 Svara

  åååh vilken underbart fin bild på dig! Den klänningen framhävde verkligen dina finaste kurvor och magen på allra bästa sätt :)
  Att det kan vara så otroligt vackert med en kvinna som är gravid!
  Hur klumpig och irriterad du än känner dig så ta åt dig, du är verkligen vacker!

 10. AnnaIda 23 september, 2009 on 15:26 Svara

  åååh vilken underbart fin bild på dig! Den klänningen framhävde verkligen dina finaste kurvor och magen på allra bästa sätt :)
  Att det kan vara så otroligt vackert med en kvinna som är gravid!
  Hur klumpig och irriterad du än känner dig så ta åt dig, du är verkligen vacker!

 11. elle 23 september, 2009 on 15:26 Svara

  Vilken vacker mage!

 12. elle 23 september, 2009 on 15:26 Svara

  Vilken vacker mage!

 13. AnnaIda 23 september, 2009 on 15:42 Svara

  svar: jaa, jag ska ringa imorgon och kolla ifall det finns tid, om jag inte är bättre i armen då förstås. Jag tränade för första gången på länge igår så det kan vara nån överansträning av någon form. Ska höra med Marcus, som är lite mer insatt i idrottskador, sen och se vad han kan tro att det är.

  Kram kram

 14. AnnaIda 23 september, 2009 on 15:42 Svara

  svar: jaa, jag ska ringa imorgon och kolla ifall det finns tid, om jag inte är bättre i armen då förstås. Jag tränade för första gången på länge igår så det kan vara nån överansträning av någon form. Ska höra med Marcus, som är lite mer insatt i idrottskador, sen och se vad han kan tro att det är.

  Kram kram

 15. Cintya 23 september, 2009 on 15:54 Svara

  Alla tjatade på mig om att vila. Eftersom det var semestertider var det mkt ljust och varmt ute så jag kunde inte sova. Jag ville inte heller just för att jag sa till mig själv att jag skulle vara uppe mkt för att umgås med fredrik så mkt som möjligt under semester och att så fort han börjat jobba så skulle jag vila fram till dagen hailey skulle komma. Dagen då min "vila" skulle börja fick jag henne.. Man ska inte ta tiden för givet. Vila säger jag bara. För sen får man typ ingen vila. Jag önskar jag hade fått det innan. Kram

 16. Cintya 23 september, 2009 on 15:54 Svara

  Alla tjatade på mig om att vila. Eftersom det var semestertider var det mkt ljust och varmt ute så jag kunde inte sova. Jag ville inte heller just för att jag sa till mig själv att jag skulle vara uppe mkt för att umgås med fredrik så mkt som möjligt under semester och att så fort han börjat jobba så skulle jag vila fram till dagen hailey skulle komma. Dagen då min "vila" skulle börja fick jag henne.. Man ska inte ta tiden för givet. Vila säger jag bara. För sen får man typ ingen vila. Jag önskar jag hade fått det innan. Kram

 17. Nadja 23 september, 2009 on 15:59 Svara

  Vad vacker kula! =)) Jag var likadan, men försökte kolla mkt film och serier och var ute och gick väääääldigt sakta.

 18. Nadja 23 september, 2009 on 15:59 Svara

  Vad vacker kula! =)) Jag var likadan, men försökte kolla mkt film och serier och var ute och gick väääääldigt sakta.

 19. Ina 23 september, 2009 on 16:06 Svara

  ..åter igen har jag aldrig vari gravid MEN jag vet hur det känns att
  – inte kunna sova på dagen (har jag typ aldrig gjort i hela mitt liv)(enligt mamma slutade jag när jag var 8 månader ^^)
  – bli stressad av att göra ingenting.

  Men jag antar att man lär sig med åren?

 20. Ina 23 september, 2009 on 16:06 Svara

  ..åter igen har jag aldrig vari gravid MEN jag vet hur det känns att
  – inte kunna sova på dagen (har jag typ aldrig gjort i hela mitt liv)(enligt mamma slutade jag när jag var 8 månader ^^)
  – bli stressad av att göra ingenting.

  Men jag antar att man lär sig med åren?

 21. Elin 23 september, 2009 on 17:18 Svara

  vad är det som står på eran vägg ? :) ser väldigt fint ut :)

 22. Elin 23 september, 2009 on 17:18 Svara

  vad är det som står på eran vägg ? :) ser väldigt fint ut :)

 23. Malin 23 september, 2009 on 17:32 Svara

  När jag väntade Alfons hade jag precis som du aldrig ro att vila på dan, och det höll i sig även efter att han var född. Jag låg aldrig och sov när han sov. Då ville jag passa på att fixa med allt annat, som man inte hinner annars. Nu däremot så tycker jag att det är jätteskönt att sova en timme mitt på dagen. Jag har gjort det nästan hela graviditeten. Och jag tror nog att jag kommer fortsätta med det även när bebis kommit, de dagar som Alfons är på dagis.
  Det jag vill ha sagt, är att det är minst lika värdefullt att ligga en timme eller två i soffan och se på tv, då får iaf kroppen vila. :)

 24. Malin 23 september, 2009 on 17:32 Svara

  När jag väntade Alfons hade jag precis som du aldrig ro att vila på dan, och det höll i sig även efter att han var född. Jag låg aldrig och sov när han sov. Då ville jag passa på att fixa med allt annat, som man inte hinner annars. Nu däremot så tycker jag att det är jätteskönt att sova en timme mitt på dagen. Jag har gjort det nästan hela graviditeten. Och jag tror nog att jag kommer fortsätta med det även när bebis kommit, de dagar som Alfons är på dagis.
  Det jag vill ha sagt, är att det är minst lika värdefullt att ligga en timme eller två i soffan och se på tv, då får iaf kroppen vila. :)

 25. Anonym 23 september, 2009 on 19:13 Svara

  Du har en sådan fin gravidmage.
  kramrkam

 26. Anonym 23 september, 2009 on 19:13 Svara

  Du har en sådan fin gravidmage.
  kramrkam

 27. Malin S 23 september, 2009 on 19:14 Svara

  Fina du ! Du har ju en perfekt mage =) Du ser väldigt pigg ut (trots den kassa sömnen).

  Ett tips är verkligen att försöka sänka kraven på att göra saker hela tiden. När du är mammaledig så svischar dagarna fram och to dolistan minskar inte lika snabbt som innan bebis. Jag har också svårt för att inse att mitt "jobb" i princip enbart är att mysa med Amy =)
  Kramar.

 28. Malin S 23 september, 2009 on 19:14 Svara

  Fina du ! Du har ju en perfekt mage =) Du ser väldigt pigg ut (trots den kassa sömnen).

  Ett tips är verkligen att försöka sänka kraven på att göra saker hela tiden. När du är mammaledig så svischar dagarna fram och to dolistan minskar inte lika snabbt som innan bebis. Jag har också svårt för att inse att mitt "jobb" i princip enbart är att mysa med Amy =)
  Kramar.

 29. Josefin 23 september, 2009 on 20:50 Svara

  Hej! Den där "mensvärken" känner jag igen sedan min graviditet, det är förmodligen förvärkar! :) Jag fick också mensvärksont de sista veckorna och min Bm sa att det var förvärkar. De måste inte kännas som sammandragningar i hela magen utan även som mensvärk. Det närmar sig nu så magen övar :) Kram!

 30. Josefin 23 september, 2009 on 20:50 Svara

  Hej! Den där "mensvärken" känner jag igen sedan min graviditet, det är förmodligen förvärkar! :) Jag fick också mensvärksont de sista veckorna och min Bm sa att det var förvärkar. De måste inte kännas som sammandragningar i hela magen utan även som mensvärk. Det närmar sig nu så magen övar :) Kram!

 31. Mickan 24 september, 2009 on 00:09 Svara

  Fina magen! :)

 32. Mickan 24 september, 2009 on 00:09 Svara

  Fina magen! :)

 33. Johanna 24 september, 2009 on 10:35 Svara

  Så himla fin du är med magen! Jisses, nu är det ju snart dags för er att träffa er lilla bebis ju.. Tiden har verkligen gått snabbt!! :)

 34. Johanna 24 september, 2009 on 10:35 Svara

  Så himla fin du är med magen! Jisses, nu är det ju snart dags för er att träffa er lilla bebis ju.. Tiden har verkligen gått snabbt!! :)

 35. Fru Evelina 24 september, 2009 on 14:02 Svara

  Tack snälla ni för fina ord, jag blir HAPPY av att ni tar er tiden att skriva ner era tankar!

  Kramar!

 36. Fru Evelina 24 september, 2009 on 14:02 Svara

  Tack snälla ni för fina ord, jag blir HAPPY av att ni tar er tiden att skriva ner era tankar!

  Kramar!

 37. Anette 24 september, 2009 on 20:39 Svara

  Du MÅSTE ta det lite lugnare gumman :)
  Det är så kort tid kvar nu…

 38. Anette 24 september, 2009 on 20:39 Svara

  Du MÅSTE ta det lite lugnare gumman :)
  Det är så kort tid kvar nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna