VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Till och om vårt barn

Den här fyll-i-boken bytte jag till mig häromdagen, jag fick gravidboken i samma serie från Emilie men har ju redan en sån. Finns en del andra också men denna tyckte jag var så fiiin… Jag blev alldeles rörd när jag stod där i affären, tänk att vi ska fylla i saker om vårt barn, till vårt barn däri. Det är så himla häftigt, hela bebisresan! Häftigt och alldeles, alldeles underbart!!We ❤ U älskade, älskade bebis

Till alla bebisintresserade – missa inte norska Barnmorskorna som börjar nu vid halv på tvåan!


Annons

Kommentarer


 1. Linas inredning 20 maj, 2009 on 20:31 Svara

  Vilken söt bok! Det kommer nog uppskattas mycket av lilla bebisen när h*n blir större :)

 2. Erika 20 maj, 2009 on 20:32 Svara

  söt pärm =)

 3. Marlene 20 maj, 2009 on 20:34 Svara

  Gud vilken härlig bok! Vart kan man köpa den?

 4. Fru Evelina 20 maj, 2009 on 21:00 Svara

  till exempel här kan man köpa boken!

  http://www.presenteriet.se/16-fyll-i-bok-lilla-hjartat.html

  kram!

 5. Angel 20 maj, 2009 on 21:07 Svara

  va gulligt,spännande

 6. anna 20 maj, 2009 on 21:32 Svara

  jag vet inte riktigt, men fotograf locker verkligen! Eller något som har med inredning att göra!!

  Mysig bok! jag förde själv anteckningar faktiskt under graviditeten, månad för månad. Vad som hände hur jag mådde osv. Måste fixa en fin bok och skriva rent bara!

  Kram

 7. Annika tintin o mio 20 maj, 2009 on 21:36 Svara

  men du ! dina tuttar har väl blitt större?? 😉

  kram de hälsar till dig från jobbet!

 8. Fru Evelina 20 maj, 2009 on 21:40 Svara

  Annika – Haha ja det har de allt blivit 😉

  Hälsa tillbaka till dom!

  KRAM

 9. Linda 20 maj, 2009 on 21:57 Svara

  Gud vilken söt bok! =D

  Kram

 10. Emma 20 maj, 2009 on 21:58 Svara

  å vilken vacker ring!:) den ska du vara nöjd med!

  Hoppas i får en fin dag imorgon, jag är ledig då skönt men sen jobb igen, men bara 5 barn på hela dagiset så det blir skönt!

  sov gott, Kram!

 11. annie 20 maj, 2009 on 22:34 Svara

  Vilken söt bok! 😀

  Du är så pysslig, jag älskar det! 😀

 12. AnnaMalin 20 maj, 2009 on 22:36 Svara

  Den boken är hela fantastisk!! :-) Köpte den till min sambos systerdotter för ett år sedan, de var jättenöjda med den. Tänk vad mysigt för ert barn att gå tillbaka och läsa om hur mamma och pappa träffades, första ordet m.m… Jag har en liknande från första åren och det riktigt kul.

  Kramkram!

 13. Sofie 20 maj, 2009 on 22:42 Svara

  Sådana böcker är så fina :)

  Mysigt att kunna fylla i, och sedan sitta och läsa i, i framtiden.

  Kram

 14. ida 21 maj, 2009 on 08:21 Svara

  Såna böcker är verkligen kul att titta tillbaka till… Båda mina barn har såna böcker, inte lika som din, men samma princip… Man glömmer så fort olika tidpunkter när barnen har gjort framsteg och så, så då är det bra att ha det uppskrivet…

  kram

 15. tess 21 maj, 2009 on 09:04 Svara

  va sött! den påminner lite om vår bröllopsbok =) kram gumman!vad ska ni göra idag? här e d supertråkigt väder!

 16. Cintya 21 maj, 2009 on 09:33 Svara

  Vilken jätte fin bok. Jag har också en som jag bara älskar. Fick den av Annita. Den är ganska tjock med flikar. Man kan till och med fylla i vad mjölken och frimärken kostade det året bebis kom. Man kan skriva brev till henne. Man skriver hur det var under graviditeten. Sen finns det så man kan skriva vidare när bebis finns här, alla första sakerna/händelserna. Det är som du säger häftigt. Helt underbart. Det är en obeskrivlig känsla att vänta ett litet barn och snart bli mamma! =) Du kommer bli en jätte bra mamma. Och er bebis kommer ju vara så underbart söt!

  Kramar

 17. Amanda 21 maj, 2009 on 09:45 Svara

  Gud vilken söt bok!

  Jag beklagar, det är alltid jobbigt när man förlorar någon.:/ Bilolyckor är hemska, just för att man påminns om hur utsatt man egentligen är. Jag har blivit jättenojig på sistone. Tänker hela tiden på hur jag ska sitta som bäst om vi skulle krocka. Fick panik när jag åkte bil med glasögon (har linser annars) för jag tänkte att om vi krockar så ser jag ingenting. Jag har – 6 i synfel.:/

  Usch bilar är läskiga.

  Absolut, det tycker jag med! Tycker fortfarande graviditeten känns overklig. xD

 18. Johanna 21 maj, 2009 on 09:50 Svara

  Älskar såna böcker, mamma och pappa hade en sån till mig när jag var liten och jag har läst den flera gånger. Allting om MIG står ju där. Alla hyss jag haft för mig, min första ord.. allting! Det är ju inte direkt så att jag kommer ihåg nånting utav det;) Älskar din blogg, och trots att jag inte känner er så är jag så enormt glad för er skull! Tycker det kändes som nyss du skrev om alla förberedelser inför bröllopet och nu är det snart dags för en liten. Kramis

 19. Fru Inredning 21 maj, 2009 on 10:54 Svara

  Svar: ja d é många som reagerar så:) dermanords hårprodukter innehåller inte massa konstiga ämnen som proteiner, mineraler och sulfater så d é bra för dig och naturen:) hade jag använt schampo så é d ett märke jag hade haft:)

  Kram

 20. Maddi 21 maj, 2009 on 12:42 Svara

  Den boken har jag också köpt till vår lilla son Mio. Jättefin och väldigt mysiga saker att fylla i. Finns även en bok i samma stil som heter "en kärleksförklaring" där det handlar om hur man träffade sin partner och speciella smeknamn och massa annat. En kanongrej att fylla i och ge bort… kanske i 1 årig bröllopspresent? 😉

 21. Oj, det var en himla söt bok! Den har jag inte sett förut!

 22. Lisa 21 maj, 2009 on 16:16 Svara

  Hei

  Grattis med garviditeten og masse lykke til:)

  Om du vil se hele serien av "jordmødrene" så finner du de alle her: http://www.nrk.no

  Episodene ligger under "Nett-tv" og så under "dokumentarer", scrolla ner på venstre side og så ser du det:) Der finnes det også et ekstra matriale som heter "følg Helenes og Atles avangerskap" :) Er noen år siden det gikk på Norsk tv:)

 23. Anna-Lena 21 maj, 2009 on 20:58 Svara

  Har ju sett Barnmorskorna här på norsk tv. Det är mysigt! Och ännu roligare att det är inspelat på Sykehuset i Buskerud,som är mitt sjukhus här i Drammen. Min jordmor är oxå med på ett hörn då och då! KUL!

 24. Frida 21 maj, 2009 on 21:23 Svara

  Åh, vad mysigt. Stort grattis ännu en gång! 😀

 25. Caroline 22 maj, 2009 on 16:47 Svara

  Vilken fin bok!

 26. Anonym 25 maj, 2009 on 07:26 Svara

  Sån söt bok! Sådan är jättepraktisk och trevlig. Önskar att jag hade fått en sån söt bok att läsa i idag. Har ni bestämt namn än? Vet ni vad det blir för kön på barnet?

  Ha det bra!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna