VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I ❤ U

Tack snälla söta ni för era gratulationer och fina ord i förra inlägget! Jag blir överlycklig! Det känns såklart alldeles underbart att det bor ett litet liv i min mage som växer och blir större hela tiden. Jag njuter av varje dag – även de dagar jag kräks och mår illa ;-). Tänkte skriva ett inlägg senare där jag svarar på några av de frågor som jag har fått angående graviditeten.

Nu är det snart dags för middag (Fredrik lagar, han är verkligen världens bästa som hjälper mig med allt det jag inte kan göra själv), och kött är på menyn. Min nya grej är kött haha… Kött, pizzasallad och smoothies är det enda som duger just nu. Jag har en ständig kamp med min hjärna för den gillar inte tanken på mat överhuvudtaget och därför känns det som att jag håller på att svälta ihjäl mest hela tiden. Vilket ju är ganska logiskt om man inte äter tillräckligt ;-).
Så om ni har tips på mat som inte är för fett eller för sött får ni gärna dela med er :-D!


Många kramar!


Kommentarer


 1. Mindy 24 mars, 2009 on 18:44 Svara

  God kväll gumman.Man tackar för komplimangen..:) Hoppas att illandemående går över för dig..Inget skoj..Skulle jag vara där igen så skulle det var extra skoj att gemföra varandra 🙂 kram kram

 2. Mindy 24 mars, 2009 on 18:49 Svara

  Får allt vänta & se vad det visar sig om nån vecka..kan hoppas & jag misstänker 🙂 Kram kram

 3. Sofia - 18årig blivande brud! 24 mars, 2009 on 18:55 Svara

  Vad mysigt, härligt att han ställer upp med! =) Jag längtar tills jag blir gravid, mysigt.

  Det här är ni värda.. =)

  Kram!

 4. sara 24 mars, 2009 on 18:59 Svara

  Grattis här också 🙂 Och lycka till med allt!

 5. Mindy 24 mars, 2009 on 18:59 Svara

  Sänder en bamse kram till dig snäckan.JA det kommer när det kommer..

 6. Lena 24 mars, 2009 on 19:11 Svara

  Haha…det låter precis som mig. Jag vill inte ha för sött eller för fett. Helst ska det vara något som går fort.Har ätit en hel del sallad på dagarna. Det är något som jag har fått i mig.Det ska helst vara kyckling pasta sallad med vitlöksdressing.

  Kram

 7. Camilla 24 mars, 2009 on 19:14 Svara

  GRATTIS!

 8. Sandra 24 mars, 2009 on 19:17 Svara

  Åh, GRATTIS!! Vad roligt! 🙂 Jag har förstått här i bloggen att du (ni?) har längtat efter smått ett tag. Verkligen jätteroligt!

 9. Sanna 24 mars, 2009 on 19:20 Svara

  Grattis, roligt att läsa!

 10. vestling 24 mars, 2009 on 19:20 Svara

  http://www.minbebis.se/forum

  Där finns massa tips och råd för gravida, tex mat 🙂

  sen kan man fråga massa saker som man undrar över!

  lycka till!

 11. Malin 24 mars, 2009 on 19:28 Svara

  Va roligt att vi har BF så nära! Då får vi allt följas åt. 🙂 Hur mår du då, förutom illamåendet? Jag är galet trött hela dagarna, kan nog sova bort en hel dag. Kram

 12. Johanna 24 mars, 2009 on 19:28 Svara

  Åh! GRATTIS till den lilla bebisen i magen. Vad mysigt! När är det beräknat att den lille/a ska komma? Grattis än en gång, snart kommer du och din make vara med om det underbaraste som kan hända! Det är magiskt att bli mamma!

  Ja, vårt bröllop närmar sig med stormsteg. Jag har blivit provsminkad ikväll…känner knappt igen mig själv. Hur gjorde du med smink på ert bröllop? Krams

 13. Therese 24 mars, 2009 on 19:28 Svara

  Ett STORT grattis! Måst kännas helt fantastiskt, tänk något så stort – häftigt 😀 Har faktiskt haft mina misstankar, vet ju också att ni längtat efter smått 🙂

 14. Anonym 24 mars, 2009 on 19:37 Svara

  GRATTIS! även här gumman, ni är SÅ värda detta!

  <3

 15. ****** 24 mars, 2009 on 19:47 Svara

  Jag är också gravid, i vecka 11, fast än så länge är det hemligt. Mina närmsta vet det men jag vågar nte riktigt berätta det än för mina "ytliga vänner"… Det är så jäkla spännande!! Hoppas det går bra för oss! Kram

 16. marie 24 mars, 2009 on 19:54 Svara

  Men grattis gumman! vad roligt för er!!

  kramar!

 17. Malin 24 mars, 2009 on 19:54 Svara

  Jag slipper illamåendet, kan komma en släng vid viss maträtt eller lukter, men annars är det skönt att slippa.

  Dock är jag ju fruktansvärt trött. Trött var jag med sonen också, men nu är det nog dubbelt så illa. Vet inte om det är för att man just har en tvåårig vilde, eller om det är så det ska vara. Jag hoppas det släpper snart, för skolan blir ju lidande.

  Halsbränna ja, det har jag haft sedan jag plussade. Och börjat samla på mig vätska.

  Dessa två saker är lite ovant och tidigt för mig. Vätska samlade jag inte med sonen, och halsbrännan kom inte förrän runt v.30. Tänker jag ens på choklad så får jag halsbränna. Det är ju lovande för viktuppgången i alla fall.

  Kram

 18. Miss Lin 24 mars, 2009 on 20:05 Svara

  men guud evelina vad glad jag blir för din skull, hoppas själv på en liten bebbe snart men först bröllop, gud vad glad jag blir för dig =)

 19. anna 24 mars, 2009 on 20:05 Svara

  Grattis vad roligt :). Jag tänkte faktiskt tanken när du skrev om avokadon som du var sugen på. Stor kram

 20. Emelie 24 mars, 2009 on 20:10 Svara

  Men ååå gumman vad jag blir glad av att läsa den STORA nyheten!!!!! =D GRATTIS till dig, och tack så mycket för din gratulation på min blogg!!

  Hoppas att du inte mår illa så länge till.. tänk på att efter illamåendet kommer något gott ur 😉

  Pussar och MASSA lycka till, till ER!<3

 21. *Sofie -Tävling i bloggen* 24 mars, 2009 on 20:15 Svara

  Åh ett STORT GRATTIS till er!

  Önskar er all lycka på vägen mot 3 i familjen=)

  Kram

 22. sandra e 24 mars, 2009 on 20:16 Svara

  Så himla roligt! GRATTIS till er! Hoppas illamåendet ger med sig o att allt fungerar so, det ska! KRAMAR

 23. Malin 24 mars, 2009 on 20:19 Svara

  Usch, illamående hade jag v 7-28, fick konstaterat att jag har Hypermesis. Har därför inte kunnat jobba under hela graviditeten. Det enda jag kunde äta var McD pommes, haha. Sedan gick det bra med bara fullkornsspaghetti. Se till att dricka mycket vatten och mjölk, det är det allra viktigaste när man inte får i sig tillräckligt med mat! Hoppas det går över för dig!

  Kram

 24. Emma 24 mars, 2009 on 20:26 Svara

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa

  Jag visste det!! från första börjannär du berättade att du hade något roligt att berätta men skulle vänta, du säger Nej jag är inte gravid;) Din lilla bus!!! Hehe

  Så överglad för eran skull!!!! Nu kanske man kan få se om magen har växt något då;)?

  När är det beräknat då, ska ni ta reda på könet???

  Ååååå så kul Grattis, grattis!!!!

  Kul att följa vägen fram!

  Ha de fint, hälsa maken med! Kram, kram!

 25. Elin Månsson 24 mars, 2009 on 20:34 Svara

  Ett stort grattis till Er!!! själv är jag gravid i vecka 7 och inte mycket annat tänker jag på just nu….

  Lycka till!

  kram Elin

 26. Carolina 24 mars, 2009 on 20:42 Svara

  Ååååh, grattis gumman! Jag är så glad för er skull. Vet ju att ni har väntat på detta länge och ni är verkligen värda detta. Jag är helt säker på att ni kommer att bli underbara föräldrar. Konstigt att man kan känna så mycket lycka för någon som man inte känner personligen, men jag har följt din blogg länge nu och det känns som om man känner dig. 🙂 Fick ett riktigt lyckorus efter att du hade skrivit inlägget innan idag, och det kändes som om jag ville berätta för alla att min "vän" har en liten knodd i sin mage! 🙂

  Har kännt på mig ett tag att du är gravid. Tror jag började fundera på det ordenligt när ni ställde in greklands resan och sedan har det varit små saker hela tiden, men jag har inte velat fråga. Kan ju vara känsligt och sen vill man inte vara tjatig heller. Visste ju att du skulle berätta när du kände dig redo.

  Hur som helst så är jag så glad för er skull och jag önskar er all lycka till. Det ska bli kul att få följa er väg. Längtar till jag själv är där och jag lär ju säkerligen inte längta ihjäl mig alls längre nu när en av mina favoritbloggerskor väntar smått.. nej nej, absolut inte 😉 haha

  Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll, du och maken. Söt han är som tar hand om dig så väl. Det är kärlek!

  Massor och åter massor av kramar

 27. emmasusanna 24 mars, 2009 on 20:48 Svara

  OJ vilka massor av kommentarer du fått i förra inlägget…

  JAG VISSTE DET! Det var det jag kände på mig första gången du skrev att du var "magsjuk" eller vad du skrev 🙂

  GRATTIS vad roligt 🙂

  Hoppas du mår bättre snart 🙂

  KRAM

 28. Emma 24 mars, 2009 on 21:09 Svara

  OOOH!!!! JAg kan inte säga annat än massa massa grattis =) (oh.. LÄNGTAR efter när det är möjligt för oss att vara i samma sits =) och inte blir man mindre sugen när det är bebismagar och små bebisar överallt!! Ta hand om er!!

 29. Malin 24 mars, 2009 on 21:26 Svara

  Så roligt! GRATTIS till er båda! Det pirrade till i kroppen när jag läste de 🙂

  Kram kram

 30. Dee 24 mars, 2009 on 21:28 Svara

  Grattis! Gud vad kul:) Kram

 31. Anonym 24 mars, 2009 on 21:30 Svara

  Grattis grattis 🙂 har hängt med på din blogg ett bra tag nu, och mitt hjärta blir alldels vart när jag läser den goda nyheten 🙂 Såå otroligt mysigt!

  Jag önskar er all lycka till!:)

 32. Anonym 24 mars, 2009 on 21:43 Svara

  Grattis grattis!.. (SÅg på Facebook! 😉 Men du… pizzasallad är väl inte onyttigt så det kan du väl njuta!?.. Kål och vinegrett!?.. Magert kött är inte dumt det heller! Och så en smoothie till! Kan väl inte bli bättre!?.. 🙂 Ta hand om… er nu! 😀

 33. Äsch, inte ska du tänka på vikten och om det är för fet mat. Jag svullade och åt en massa onyttigt. Jag gick också upp 25 kilo, men Zack var inte stor (3,7 kilo) och mår toppen!

  Åh, jag känner mig så löjligt glad för din skull och jag känner inte ens dig! Men GRATTIS ännu en gång!

 34. Fru Evelina 24 mars, 2009 on 21:56 Svara

  bambi och anonym – haha det är inte det att jag är rädd för att gå upp i vikt!! anledningen är att jag inte är sugen på fet eller söt mat, det var så jag menade ;-)!

  Kram

 35. ☆Soya☆ 24 mars, 2009 on 21:59 Svara

  Tack för din röst 🙂

 36. Jaha, va bra. Det var jag som drog förhastade slutsatser eftersom det är ganska vanligt med gravida tjejer som "bantar" vilket är så knäppt!!

  Så det är bra att det inte var så!!

  Jo, jag tror att kompisens kompis som sa detta menade eftersom det är en sån babyboom… och det går ju lite upp och ner med barnafödandet.

  Sköt om dig och magen nu. Låt Fredrik pyssla om ER 🙂

 37. ☆Soya☆ 24 mars, 2009 on 22:07 Svara

  Tack för din röst 🙂

 38. Mamma Melissa 24 mars, 2009 on 22:09 Svara

  Jag har haft en period av potatismos, köttbullar (eller ja, sojabullar i mitt fall), stekt lök, lingonsylt och gräddsås… stannar i magen även om man kräks… liksom tung mat som blir som ett lock… dessutom både salt och sött.

  Tomatsoppa med ägg, körde jag mycket i början med flickorna… dvs typ två veckor innan det slutade med att jag inte fick behålla nåt -inte ens mineralvatten… potatismos och gurksallad hjälpte då lite ibland och så pannkakor…

  Men för guds skull, undvik råa grönsaker om det är "kräkrisk" -det river sönder hela halsen!

  Glädjer mig i alla fall att du njuter av graviditeten trots illamående… för jag njöt inte tillräckligt med flickorna.

 39. Malin S 24 mars, 2009 on 22:28 Svara

  Bästaste Evelina !!! Oj, va glad jag är för er skull. Var ju inte länge sedan som jag kommenterade ang. att du var bekymrad för att inte kunna bli gravid. Så underbart att det har fixat sig ! Oavsett vad som händer så är det skönt att veta att det liksom kan påbörjas något iallafall. Så kände vi i början när allt kändes osäkert. Jag berättade också ganska tidigt på bloggen vilket kändes skönt. Jag håller alla tummar (inklusive MacBabygirls) på att ni kommer få ett friskt litet barn. Massa grattiskramar från mig.

 40. Anna 24 mars, 2009 on 22:53 Svara

  Grattis, vad roligt!

 41. Miia - There´s no place like home 24 mars, 2009 on 22:53 Svara

  Åååh jag är så glad för er skull! Blir helt varm i kroppen av att tänka på hur lyckliga ni måste vara nu & kommer att vara 🙂 Grattis igen!

  Jag kommer följa er graviditet med spänning!

  Kraam

 42. Anna - Starwoman ☆ 24 mars, 2009 on 23:01 Svara

  Men ÅHHHHH STORT GRATTIS till lilla bebisen i din mage =)

  Massa kramar

  Anna

 43. ☆Soya☆ 24 mars, 2009 on 23:08 Svara

  Kom på en grej. Vart i Småland bor ni? Jag bor ju också här nuförtiden, men det kanske du visste.

  Kram

 44. Sara M 24 mars, 2009 on 23:28 Svara

  Jag hade oxå svårt att äta!!! Va jätte hungrig, tog en tugga och sen va det stopp. Skit surt! La mig en stund och sen va det bara att försöka att få i sig ett par tuggor till…kanske 🙂 Kan trösta med att det går över.

  Häftigt att ett liv kan va där inne. Vänta bara tills det börjar sparka! 🙂 Kram

 45. Ann-Louise 25 mars, 2009 on 00:34 Svara

  GRATTIS vad glad jag blev när jag läste om att ni väntar barn! Kunde inte önska något mer till er än detta och precis som du skriver så väntar man ju på barn inte annat så jag förstår att du vill berätta!

  Man måste ju få glädjas-inte oroas.

  Tusen kramar till dig och Fredrik från mig! / Ann-Louise

 46. Barbara 25 mars, 2009 on 00:50 Svara

  Hej!

  Ja det är ett härligt land. Helt okej att åka till men nu när jag varit här ett par månader så inser jag hur bra Sverige faktiskt är haha.

  Ett STORT GRATTIS med 🙂 det är så roligt att följa din blogg och hoppas att allt går fin fint med babyn! Kram

 47. Kristina- Fru Inredning 25 mars, 2009 on 07:52 Svara

  Jag kan fortfarande inte fatt att ni ska ha barn, det är ju såååå kul och det har varit din dröm länge. Jag är så glad för er skull:) Längtar efter barn jag med men det får vänta lite då våran inkomst inte e den bästa just nu.

  Ta hand om dig och magen:)

  Kram Kristina

 48. ulrica 25 mars, 2009 on 09:11 Svara

  Ah, va rooooligt for er eller framforallt for dig med tanke pa ditt 'onda' Jag ryser i heeeeela kroppen. En liten tar trillade fram oxa….GRATTIS!!!! AV hela mitt hjarta…

 49. Ulrika 25 mars, 2009 on 09:30 Svara

  Jag tror att man får nöja sig med att få i sig det man är sugen på de där otrevliga illamående-veckorna. För de flesta går det ju över ganska snart och då kan man fokusera mer på att få i sig "bra mat". Själv levde jag på ostmackor och bananer när jag mådde illa.

 50. Malin Lj 25 mars, 2009 on 15:34 Svara

  Jag hade det likdant i början. Ville bara ha kalla, fräscha grejer. Och inte söta. Så jag knaprade morötter mot illamåendet, funkade riktigt bra! Och så digistivekex:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna