VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravidböcker

Ja min bokbeställning var lite hemlig sist och anledningen var förstås att jag bunkrat upp med gravidböcker! Dessa två köpte jag men jag har bara läst i "Gravid!", "Föda barn" är ett lite senare projekt ;-)… Förrutom dessa köpte jag även en fyll-i-bok där jag skriver om hur jag mår och hur jag tänker, som kan vara kul att ha kvar i framtiden och om det blir fler graviditeter så man kan jämföra. Sist men inte minst köpte vi en bok som heter "Att bli med barnbarn" som vi skickade upp till Fredriks föräldrar. Det kändes lite roligare att göra nåt mer än att bara ringa och berätta – dels för att det blir deras första barnbarn men också för att de bor så långt bort och inte kommer få vara med på denna underbara resa på nära håll.


Våra familjer, vänner och släkt blev alla jätteglada när vi berättade nyheten och det är såklart svårt att tänka sig att det inte skulle vara så! Att få barn är verkligen ett mirakel och det är häftigt när en ny liten människa kommer till världen. Min pappa var nog den som var mest chockad, han har alltid trott och förväntat sig att jag ska plugga först… Fredriks föräldrars reaktion var nog den JAG var mest chockad över. Jag trodde att de skulle bli överaskade men när jag frågade svärmor om de blev det sa hon bara "…nae… inte direkt. John har också väntat, han har gått här hemma länge och frågat när ni ska få barn…"…. Skönt å andra sidan att de inte tjatat och frågat om det för jämnan som min släkt har en tendens att göra haha…


Kommentarer


 1. emma 25 mars, 2009 on 10:02 Svara

  Grattis 🙂

 2. Sara 25 mars, 2009 on 10:03 Svara

  Det är verkligen ett mirakel när man får barn=)

  Skitglad för din skull, ska bli otroligt mysigt att följa dig när ni blir en familjemedlem till=)

 3. Lena 25 mars, 2009 on 10:13 Svara

  Vad kul att dom tog det så bra…min mamma blev lite chockad, men den reaktionen som jag blev mest chockad över var min svärmors. Hon gallskrek rakt ut i telefonen att hon skulle bli farmor..! Det var en rolig reaktion. Hon har redan 2 barnbarn, men vårt kommer bli väldigt bortskämt av henne.

  Hoppas du kommer må bättre snart. Inte kul att må så illa. Jag är väldigt glad att jag har sluppit illamåendet på mornarna. Jag har bara haft det på kvällarna.

  Kram

 4. Nadja 25 mars, 2009 on 10:13 Svara

  Hihi precis som mig! Jag handlade på mig massa böcker och tidningar och allt sånt där, har väl fyra böcker iaf som jag läst/läser utöver dom två gravid tidningar som kommer ut allt för sällan enligt mig.

  Jag lovar att ju närmre graviditetens slut du kommer desto mer taggad kommer du vara inför förlossningen, de kommer komma stunder när man tänker SHIT ska jag skita ut en så stor sak "där nere" och bli livrädd men de släpper ganska fort hihi 😀 Att vara positiv är nog de som får en att må bäst under graviditeten och ibland kan de vara liiite svårt när hormonerna flyger runt, jag började böla i söndags för att jag tyckte jag var så ful hahaha då är de tur att man har en man som stryker en på ryggen och förklarar att man inte är det 😉

 5. Jaana 25 mars, 2009 on 10:16 Svara

  Sv: Tack så mycket..:) dock "längesen" jag hade det så.:)

  hmm..lusläste lite bara, så antar du e gravid?:D Grattis grattis grattis, riktigt roligt!! 🙂

 6. emma 25 mars, 2009 on 10:16 Svara

  åhh så mysigt med en liten bebis, ska bli så kul att få se vad det är för liten filur ni får ;D

 7. Angel 25 mars, 2009 on 10:24 Svara

  Har du lit intressant läsning famför dig nu =)

 8. Malin 25 mars, 2009 on 10:26 Svara

  Lycka, att få berätta att en sån överraskning är på väg måste vara jätte spännande men också väldigt nervöst?!

  Vilken underbar man du har sen som ställer upp så mycket, även om jag inte känner dig eller träffat dig så känner jag på mig att ni kommer bli helt underbara föräldrar till ett underbart litet barn.

  Hoppas att du får en trevlig förmiddag.

  Kram

 9. Camilla 25 mars, 2009 on 10:26 Svara

  Du får gärna visa hur barnbarn boken ser ut innuti, om ni inte redan skickat i väg dem. Kram

 10. Fru Evelina 25 mars, 2009 on 10:30 Svara

  Camilla – vi har redan skickat den så den är 130 mil bort 😉 Men den är som en seriebok, alltså inte världens seriösaste. Har för mig att det är en bild på varje sida så det är inte massa serier i den bemärkelsen. Vi tyckte den var söt i alla fall, och de blev jätteglada och "läste" igenom den på en gång :-D. Kostade bara 88 kronor på bokus om du är intresserad!

  KRAM till er alla!

 11. Sandra 25 mars, 2009 on 10:32 Svara

  Så mysigt gumman. Är verkligen glad för er skull!

  Stor kram!

 12. Sophie 25 mars, 2009 on 10:34 Svara

  Hur sugen blir man inte på att starta verkstaden själv då =) Berättade för F om de där "schemat" du skickade som man kunde se vad det blir. Toppenbra enligt Fredrik =)Haha Puss

 13. föda barn läste jag. Skitbra enligt mig!

 14. AnnaIda 25 mars, 2009 on 10:36 Svara

  Svar: jaaa men du får ju slappa nu 😉 du ska ju bli runder om magen så. tihi.

 15. Gud vilken fin bok till dom blivande farföräldarna! 🙂 Lite mer personligt på nåt sätt 🙂

 16. Caroline 25 mars, 2009 on 11:05 Svara

  Jahaja, här har man missat värsta avslöjandet för att jag inte kikat in i bloggen på ett par dagar! Jisses, gravid! Vad kul! Stort grattis! Ska bli väldigt spännande att följa er "bebisresa"!

 17. Jeanette 25 mars, 2009 on 11:15 Svara

  Åh vad kul!! Gick in nu efter ett par dagars bortavaro och läser att ni väntar ett litet mirakel!!

  Grattis Grattis!

  Kramar Jeanette

 18. ☆Soya☆ 25 mars, 2009 on 11:18 Svara

  Just dom böckerna (och 100 andra) läste jag med och dom är toppen tycker jag. Tycker Katerina Janoush skriver så bra.

  Japp vi bor 4 mil söder om Växjö utanför Linneryd.

  Kram

 19. malinsmix 25 mars, 2009 on 14:26 Svara

  Åh jag ahr minsann slukat gravidböcker jag med, och allt som har med barn att göra. Det är så himlans intressant att man slukade alla i ett nafs. Dock är det svårt nu att hinna sätta in foton och hinna fixa alla bebisböcker man med vill fylla i. Men det får bli när Sam sover på kvällarna och man orkar, förösker hålla det mesta i minnet hehe. kram på dej!

 20. Malin Lj 25 mars, 2009 on 15:37 Svara

  Från A till Bebis har blivit min gravidbibel, men dina är säkert jätte bra också. Annars rekommenderar jag den varmt:) kram

 21. Evelina 26 mars, 2009 on 18:21 Svara

  Ah, men jösses! Inte varit inne på din blogg på ett tag, men shit vad glad jag blev när jag läste att du är gravid! :O

  Hoppas att allt kommer att gå bra, det här är du värd! 🙂 Kram.

 22. Kim 9 maj, 2009 on 09:34 Svara

  Den där boken "att bli med barnbarn" är jätte rolig. :p

 23. Carma ♥ 1 oktober, 2009 on 10:05 Svara

  Den där fylla-i-boken du köpte, är den bra och var köpte du den? Har du någon bild på den?
  Massa varma kramar till er!

 24. Maria 7 oktober, 2009 on 14:44 Svara

  Hej och Grattis till både bebis o giftemål..:) hittade nyss din blogg men har haft en kul läsning..:) Jag gifte mej 1 vecka den 12/7 förra året:D Den boken som du srev om i detta inlägg, fyll-i-bok under graviditeten.. Vad heter den? har själv leltat efter en sådan då dagarna springer förbi o man minns inte allt:)
  ha det bra Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna