VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BARNFRITT & BRÖLLOPDAG

Vilken helg jag har med mig in i den här veckan, en sån där som jag hade velat pausa för att få ha kvar den en stund längre.


Vi hade barnfritt från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag. Jag flexade ut efter lunch i fredags för att hinna hem en stund innan min pappa kom och hämtade de små. Sen var planen ”renovering-utan-dåligt-samvete-för-barnen” och återhämtning, en kombo som passar mig och M väldigt bra. Å ena sidan fart och fläkt, å andra sidan lugnt och skönt. Vi firade dessutom fem år som gifta/sju är tillsammans igår, så det blev därför både middag ute på stan i lördags och spa på söndagen innan vi hämtade barnen. Top tre med helgen var SPA, titta på Elions fotbollsmatch i lördags och att komma i ordning ännu lite mer i huset. Två veckor prick har vi bott där idag!

AC0A2C59-4067-460B-8E84-9975810EC75B 3A09D624-F3C1-4BA9-9F49-0E9473697FF0 97B02532-5343-400A-A5D1-52F332D9D4AF

Idag var förskolan stängd för planering, så jag fick äran att vara ledig idag med. Världens bästa barn lät mig måla här hemma (i både kök och på ytterdörrar) medan de roade sig själva, men sen åt vi en sen lunch på sibylla och mötte vänner i lekparken. Sen kom min storasyster med man och bebis och hälsade på och åt kvällsmat med oss. Fiber har vi fått idag också! Så nu när Mange snart är klar med att plocka bort bidén i badrummet (kan ni förstå att den installerades -91?!) blire Netflix. Fast jag måste erkänna att det är lite mysigt att bara ha de klassiska tv-kanalerna 1:an, 2:an, 4:an, 6:an, Barnkanalen), det blir mer kvalitet på kvällarna då på något sätt?! Liksom inte tillgång till ”allt” som det ju blir med Wi-Fi i huset.Kommentarer


  1. Marie 8 september, 2020 on 20:04 Svara

    Mysig helg! Varför måste ni ha fler kanaler bara för att ni har fiber? Vi har bara de ”vanliga”, som vi aldrig kollar på, och betalar inget. Vi har Bredband2 som internetleverantör.

    • Evelina 8 september, 2020 on 20:14 Svara

      Nej vi ska inte ha fler kanaler, men Netflix och chromecast tillkommer för oss, dvs större utbud ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna