VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN VECKA TILL FLYTT!

Alltså åhhhhh vad spännande livet är nu! Flytt om en vecka är såklart i fokus. Vilken livsomställning. Det kommer bli en intensiv höst och ja, ett intensivt första år som villaägare. Vi har en renoveringsplan mycket längre än så, men just första året kommer innebära en enorm förvandling på huset.

 

Jag ska även till frisören på torsdag för en förändring, också spännande även om det kanske inte riktigt är på samma nivå haha. Men efterlängtat det också! Idag började vi dock veckan med VAB för lilltjejen som var täppt i näsan.

 

 img_8712.jpg

En annan morgon i stugan. Livet där är bra fint. Speciellt såna här sommardagar! Vi badar från morgon till kväll. Den här helgen var vi lediga fredag till söndag tillsammans. Ljuvligt.

 
 

img_8770.jpg

Jag läser till och från medan barnen badar och leker. Både lördag och söndag startade jag med en långpromenad direkt efter frukost. Hett redan då men så härligt ändå!

 
 

img_8701.jpg

Även Zorro får lufta pälsen vid stranden emellanåt 😉

 
 

117851422_10158789843088118_1854259662754202617_o

I lördags blev det lyxmiddag på altanen. Vår nästangranne i stugan (två hus uppåt) är en del av Blåhed Gastronomi som ligger inne i stan. Perfekt med plockmat att dela på. Skulle kunna leva på oliverna enbart tror jag, otroligt mumsiga. Astons och Iduns favoriter var skinka och ost 🙂

 

Tänk en mingelfest här ute på altanen en sommarkväll när pandemin är över? Det här magiska kvällsljuset en varm sommardag skojar man inte bort. Så galet vackert.

 
 

img_8778.jpg

Helgen avslutades med fotbollsmatch. Vi kollade på Elion som spelade match nummer två för dagen. De vann med massa mål och jag blir så stolt när jag ser hur fint och skickligt de spelar nu. Den killen lever och andas fotboll och det är coolt att han har en sån passion. Dags för minisarna att börja med aktiviteter nu snart också, de börjar bli taggade. Blir nog fotboll även för Aston och Idun funderar lite på gymnastik, dans eller ridning.

 

Jag började rida som 11-åring och hade sen hästar som största hobby tills killar blev viktigare där när jag var 16-17 någonting… Men TÄNK OM Idun faktiskt blir en hästtjej och vi kan dela det intresset? Vore väldigt kul. Och ja, ni tänker säkert att killarna också kan börja med ridning. Absolut! I den här familjen förespråkar vi fria val men Elion har som sagt bara fotboll i huvudet och när man pratar ridning med Aston säger han bara att han ska rida på älgar så jaa… 😉

 
 


Kommentarer


 1. Therese 17 augusti, 2020 on 13:12 Svara

  Men herregud, låt barnet rida älg då! Hur svårt ska det va?! ?
  Skämåsido, dottern började rida när hon var runt 4 och det är sååå himla mysigt med den aktiviteten tillsammans (pappa är allergisk på riktigt och på låtsas mot lukten ?)

  • Evelina 17 augusti, 2020 on 14:09 Svara

   Haha ja men lite så ??? Inte hittat en ridskola med älgar ännu men sen så!

 2. Hannas krypin 18 augusti, 2020 on 07:48 Svara

  Men så spännande med flytt. Har inte kikat in på ett tag så har inte hängt med ett dugg. Får läsa tillbaka lite. Kul att Elions lag gjorde en massa mål. Önskar att barnen kunde rida men med allergier går inte det. Men älg kanske funkar. 😛 Kul kommentar av Aston.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna