VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅ TOPPEN AV ETT BERG

Minisarna är hos sin farmor och farfar i deras stuga den här veckan, för att få en veckas sommarlov till. Både jag och Mange jobbar, men vi får ganska många timmar tillsammans därefter och utan att behöva passa sovtider för de små. Ovant men ganska härligt avbrott från rutiner, även om rutiner och även sovrutiner har förändrats över ledigheten… Men vi får chans till att prata utan att bli avbrutna, vara ute så länge vi vill haha… Igår var vi en sväng vid både villan och i stugan för att planera framåt. Sånt vi inte riktigt kunnat planera för att det inte varit tillräckligt tyst tillräckligt länge med de små hehe. Och ikväll, vilken kväll! Elion ringde och sa att han ville komma efter fotbollen. Jag tror faktiskt inte att jag och Mange hittat på något med bara honom, utan minisarna, sen innan Idun föddes?! Spelkvällar har vi haft massor, och soffmys, när de små somnat. Men jag tror detta var första gången på många år som bara vi tre åkte iväg på en kvällsutflykt.


EA246CA3-D8EE-4E79-B0E8-886346C2201C


Det blev äventyrsgolf på Tabergstoppen (rekommenderas verkligen!) och en glass efteråt, med härlig utsikt.


När jag och Mange träffades jobbade jag i Taberg men jag tror inte jag varit uppe på berget efter jag slutade för över sex år sedan. Då åkte vi upp och åt lunch på Tabergstoppen ibland. Så ett återbesök var på tiden minst sagt!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna