VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

K A L A S

Oj vad tiden går, alltså på riktigt!? Över tre veckors ledighet har jag haft nu, drygt en vecka kvar. Vi har bott i stugan majoriteten av den tiden och bara varit hemma någon natt precis i början och någon natt mitt i. Sen har vi åkt förbi hemma när vi har ärenden i stan, och passat på att hämta lite saker och så där. Idag är jag hemma några timmar med Idun, Elion och Elions kompis som sover över hos oss två nätter. Idun skulle nämligen på kalas hos en kompis på gatan, så då passar vi på att titta till radhuset med. Och för varje tur vi tar här ”råkar” något följa med haha, vilket inte gör så mycket i och för sig, eftersom jag ändå så smått börjar komma in i flytt mood och tänker att det är lika bra att flytta ut en del till stugan = mindre att flytta under den riktiga flytten sen.


9A506031-9EEB-463B-B032-E7878A9FCF97

Kalastjejen redo


Egentligen skulle jag velat vara några mil söderut hos min syster och familj, eftersom Leon fyller 2 år idag. Tänk att det redan är 2 år sedan han föddes, och jag var med i rummet. Ett minne för livet och ett magiskt sådant. Vi får fira honom en annan dag helt enkelt!


Det känns behagligt att tänka att efter semestern är det jobb i fyra veckor innan lite till ledighet väntar. Vi tänker att det kan vara bra att vara ledig den veckan när vi får tillträde till villan och har en vecka på oss att flytta och städa radhuset, plus ett gyllene tillfälle att rivstarta renoveringen där.


Hoppas att DU också har en underbar sommar! KRAM!Kommentarer


  1. svart tvålpump 23 juli, 2020 on 09:22 Svara

    Den här bloggen är väldigt bra …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna