VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BOKTIPS?

Hej vänner!


Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen, oavsett om ni har semester eller fortfarande jobbar. Själv har jag en (!) arbetsdag innan jag går på semester! Eller för att vara korrekt så är jag föräldraledig på fredag men seeen är det semester. Ska bli underbart och jag hoppas att vi kan fylla våra dagar med en bra blandning av avslappning (hänga på stranden inte minst, god mat, spelkvällar), aktiviteter (utflykter) och motion (vandringsleder och träning). Fyra veckor tillsammans! Och hör och häpna, kanske att det blir invigning av stugan redan i helgen. Med tanke på Corona så verkar det som att min halvnorrlänning med far stannar i Småland hela sommaren, så han kommer väl växla mellan att vara här och hos Fredrik. Annars brukar de åka norrut i många veckor på Fredriks semester, så tur i oturen nu då att vi inte behöver vara ifrån honom så länge den här sommaren. Samtidigt så vill jag att han ska åka upp, vet hur roligt han brukar ha och hur många som längtar efter honom där.


Imorgon inviger vi semestern med ett dopp i vättern har jag bestämt! Mange och minisarna hade redan hunnit ner och doppat sig innan jag kom hem idag, men imorgon får vi se till att vi alla är med. Bra avstamp inför ledigheten. Elion har fotbollsskola till klockan 16 så han och jag borde komma hem samtidigt.img_7013-1.jpg

Fick en fråga om boktips. Den här är den enda jag läst på sistone – En bur av guld, av Camilla Läckberg. Alltså ÅH vad bra. Har ni läst? Annars perfekt sommarläsning.


Kom gärna med fler boktips här inne! Jag vill även fylla semestern med läsning 🙂Kommentarer


 1. Kim 24 juni, 2020 on 21:28 Svara

  Åh, har massor av boktips.
  Men del två av Faye är så bra.

  Annars de två första delarna av en triologi av Denise Rudberg, ”det första chiffret” och ”En andra allians”.

  Mytomanen” Av Sarenbrant.

  ”Innan de tog oss” och

  ”Där kräftorna sjunger”

  Hoppas du gillar någon av dem.

 2. Nicole 24 juni, 2020 on 21:39 Svara

  ”Gravidchock” och uppföljaren ”Otrogen på öppen gata” av Belinda Olsson. Läste dem förra sommaren och de var sååå bra! Gick inte att sluta läsa ?

 3. Johanna 24 juni, 2020 on 22:21 Svara

  Härligt med semester snart! ?

  Jag älskade ”en bur av guld”! Fick hem tre nya böcker med posten idag. Blev rekommenderad att läsa dom av en brevkompis från Italien. Dom heter ”Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt”, Evelyn Hugos sju äkta män”, och ”Där inget vissnar mera”

  Kram till dig fina du! ?

 4. Ida 25 juni, 2020 on 08:45 Svara

  Hej.
  Sommarläsning är det bästa. 🙂
  Har ju kommit en fortsättning på Läckbergs, men den har jag inte hunnit läsa än.
  Annars vill jag tipsa om serien ’De sju systrarna’ av Lucinda Riley. Har läst de första fyra än så länge och dom är så bra!
  Sen gillar jag Christofer Holst böcker Söta Röda Sommardrömmar och Blå blå höstvågor och där väntar jag på den tredje som kommer senare i år.
  Gillar uppenbarligen serier. 🙂

 5. Sofia 25 juni, 2020 on 13:37 Svara

  Ja, faye-serien är bra så tips är ju även bok nummer 2 ?
  Jag gillar annars Camilla davidssons böcker – både serien om Emma och böckerna om Sofia och hennes mamma..

 6. Linda 26 juni, 2020 on 09:57 Svara

  Jag slår ett slag för Sophie Sarenbrant serie om Emma Sköld, fantastiskt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna