VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULETIDSFIX & BLOGGFUNDERINGAR

Hur är det möjligt att vi snart är halvvägs in i december?! Tycker tiden går för snabbt, måste hitta nya sätt att utnyttja tiden till max tror jag. Att sluta blogga kanske är ett? Jag känner att fokus inte riktigt kan eller är här, samtidigt som jag fortfarande får lust att kika in och skriva några rader emellanåt. Mitt ”mål” blev med tiden att ha bloggen i alla fall så länge jag studerade (vilket nu är mer än ett halvår sedan!) eftersom det ändå är och har varit en trevlig extrainkomst som har gjort att jag kunnat vara hemma mer med mina barn under alla år som mamma… Men lusten har inte riktigt varit densamma den senaste tiden, det tror jag nog ni alla har märkt. Prio är familj och jobb helt enkelt. Kanske det blir mer tid igen nu i den långs julledigheten? Sen kommer jag även gå ner till deltid därefter.

 
 

71EF78DB-0882-4065-AAC4-6643875AF53E

Hektiskjobbvecka.nu

 

DBD6F0B2-1DEC-4F82-B0A2-264300987084

Tips från mig till dig om du precis som jag saknar sommarsolens solstrålar. En brun utan sol som gradvis bygger upp färg ☺️??

 

Jag och Mange har haft barnvakt ett par timmar efter jobbet idag så vi åt middag på tu man hand. Mysigt såhär mitt i veckan! Nu ska jag steka prinskorv och stryka lucialinne. Imorgon är det knytjulbord på jobbet och luciafirande på förskolan.

 


Kommentarer


 1. Elin 18 december, 2019 on 23:15 Svara

  Skulle sakna din fina blogg enormt om du slutade ska du veta ❤️ Det är en av typ tre bloggar som jag läser regelbundet, det känns ju lite som du är en vän som man aldrig mött när man följt bloggen så länge ☺️ Men förstår om motivationen går upp och ner när man bloggat ett tag..
  Just nu har jag dock fortfarande problem med att se bilder, vet inte vad man kan göra åt det.
  Kram ?

  • Evelina 19 december, 2019 on 19:51 Svara

   Åhh vad gullig du är!!! ❤️❤️❤️
   Så trist att du fortfarande har bildproblem ? har du testat uppdatera telefonen? Både webbläsaren men också hela telefonen? Vet att det har hjälpt tidigare vid samma problem ?
   Största kramen och GOD JUL ?❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna