VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TORSDAGSTOFS

Hej på er! Hoppas att ni mår bra och decembermyser för fullt? Själv är jag inte förtjust i vinter och längtar mest till vår MEN jag måste erkänna att december med advent och nedräkning till jul är bland det bästa jag vet. För mig betyder jul familjetid och DET är det absolut bästa jag vet. Och även om jag hade en ganska dysfunktionell uppväxt var just jularna alltid bra och det är säkert därför jag har enbart positiva känslor för den här tiden på året. Jag önskar att alla fick ha det så, och jag önskar att ingen behövde fira jul ensam. Jag såg lappar runt om en alternativ jul idag, dit man kan komma och fira jul om man är ensam. Underbart med såna initiativ och eldsjälar som gör det möjligt.


C407920F-1F6E-4B0A-9198-918012619708256D8354-6096-4A2C-81A0-5782CF6BF5C4

In love i min nya hårsnodd från Indiska som jag invigde på jobbet idag ??


Hos mig rullar det på som vanligt i småbarnslivet och det är utmanande ibland. Igår grät jag på väg till jobbet, sån tuff morgon. Men det blev extra pussar och kramar på kvällen sen så slutet gott… Och imorgon ska jag vara föräldraledig på förmiddagen, det kommer sitta fint med extra morgonmys just imorgon (jag är såå morgontrött också) och jag håller tummarna för att Aston som inte gillar förändringar tycker det känns ok att komma till förskolan till lunch istället för till frukost ?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna