VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAVET

Vi bor ungefär en mil norr om Torrevieja, några kilometer söder om Guardamar. Förra veckans oväder har drabbat stränderna en del, men vi hörde att längre söderut är en del stränder helt förstörda. Stranden som är precis vid oss tillhör Guardamars strand och igår var det utfärdat badförbud där pga föroreningar i havet. Då satte vi oss i bilarna och åkte till La mata istället. Tur att det finns stränder att välja på!

86E99B9B-4CDD-47FB-9FE4-5C1AA9F8E0C7

Här är vi påväg till stranden vår första morgon här. Vågorna var stora! Även igår och idag var det blåsigt på havet men det tycker vi bara är roligt. Vågor i havet är liksom lite grejen med att bada i havet tycker jag ?


13E90F7F-D91A-4A44-A17C-AD526500E97B

Som de leker! Inte bara med diverse köpta leksaker utan med naturens egna också. Här fiskar Aston ?


5DF73FAC-098C-4272-99D2-7BD2D6966DF8

Älskade tös (i lite för stor baddräkt). Våra minisar är inte frälsta i vatten om man säger så, medan Elion är som en fisk himself… Men de små vågar mer och mer för varje dag! Leker och plaskar vid strandkanten gör de ju mest hela tiden förstås.A12FA8A0-4F62-4821-9CCC-41F2A0E7D646

Två minus med havet – saltvatten i håret (även om jag gillar lockarna) och sand everywhere!


Idag innan dagens tur till havet (vi snittar ca 3-4 timmar där varje dag på ett ungefär) gjorde vi ett försök att se det rosa i Laguna Rosa men det gick sådär haha. Slutade med en myggattack och säkert hundra myggbett totalt på oss fem. Gissar att det finns ett bättre ställe än just där vi försökte ta oss fram, i nästan träskkänsla. Jag vet att det ska finnas en strand men vi får göra ett nytt försök en annan dag för idag såg det knappt rosa ut ens på håll, och det var för varmt för de små med en sådan utflykt.


Kram!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna